Споделете 116

• 20 886
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Заспала е от умора според мен.

# 481
Днес имах 13-часов работен ден. Беше много приятно . Все повече и повеч харесам новата си работа. Мъжете ми гледаха празненствата по случай 100-годишнината от освещаването на Паметника на Свободата, докато аз работех. Преди малко Перфектният ми сипа малко уиски, за да успокоим адреналина. В известен смисъл това беше прекрасен ден за мен. Наздраве!

# 482
Не казва, защото създадох впечатление, че все едно съм омазана до лактите с тесто и пиша тук с два пръста, а то всъщност записвах рецептата в тефтера, но ще ги приготвям утре рано като една работна булка  Joy

Всъщност да кажа, че още не съм приготвила и другите рецепти, които събрах тези дни от любезни съфорумки и кулинарки  Blush

Набавям продукти и изчаквам да ми дойде музата (или по-точно тея дни се прибирам все късно и не сколасвам), пресконференция за мъфините очаквайте утре слеодобед  Laughing

# 483
твоята пресконференция бетер министерството на културата Simple Smile

# 484
Не я знам каква е на министерството, така че всички прилики с действителни лица и събития са случайни  Laughing

# 485
Мисля, че съм влюбена в Роби Уилямс.
Току що излгедах един негов концерт и съм без дъх.
А като се сетя навремето не можех да го понасям, като се разпаднаха Take That харесвах много повече Гари Барлоу.
Още едно must visit музикално събите ... някой ден ...

# 486
Пиша ви от вилата. От няколко дена тук битуваме, защото закъснях с една седмица да платя тока. Сега токът е платен, но явно ще трябва да им се плаща допълнително, за да ни включат.
Започвам да се замислям, че бих могла да живея в къща, размечтах се как си садя подправки и билки.
Иначе Флор, за разлика от теб, тази седмица при мен надделява чувството, че нещо в новата ми професия е кардинално сбъркано. Но това е временно явление, всичко е временно.
Тити, красива ли си и до кога си? Не искам да те изпускам Simple Smile
Хубав и стремителен ден на всички!

# 487
Около 30 кинта, Фрида. В блоковете можеш просто да слезеш до таблото и сам да си завиеш бушона, но в къщите не знам как е. Да се обадя да потормозя ЧЕЗ от твое име,и без туй съм набрала инерция  Blush

Моя милост е болна. Гадна работа.

# 488
45лв е таксата,за да дойде "екип" от ЧЕЗ,
за да поднови електроподаването.Нашият
случай:токът-платен в петък+таксата,а екипът
вместо в понеделник,дойде в сряда.До тогава-
романтика и газов котлон.

# 489
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Да ти спрат тока е лошо, по-лошо от водата. Вода можеш да си налееш, а ток - не.
Споделям, че си налях вода - два легена, кана, и 10-литрова туба. Налях като за последно.
Сега чакам да стане 9.00 ч. и да видя сериозни ли са от Софийска вода. Щото получих мейл онзи ден, че днес ще спират водата от 9.00 ч. до незнамсикога - планов ремонт. А днес съм си в къщи, цял ден май.
Хубаво е да си абониран за такива съобщения. Лошото е, че предния път съобщиха, а водата не спряха. Но когато я спират, никога не съобщават. Дебнем се, изненадваме се. Въобще - играем си на котка и мишка.

# 490
# 491
Хълцам.
От снощи.

# 492
Ах, нямаше ме снощи та сега разбирам за готварските премеждия на Естер.
Браво, душата, ще ме надминеш в кухнята  Hug

Снощи ме рисуваха Grinning
4 часа ме рисуваха, накрая заспивах, но поне стоях мирна Laughing
Довечера ще ви покажа, щото с моя апарат станаха ужасни снимки и трябва милото да ме снима с по-хубавия апарат.
Прибрах се в 00:30, за пръв път се прибирам след милото.

Може би трябва да си направя и татуировка newsm78
Поне временна Thinking

# 493
  • Варна
Мисля, че съм влюбена в Роби Уилямс.
Току що излгедах един негов концерт и съм без дъх.
А като се сетя навремето не можех да го понасям, като се разпаднаха Take That харесвах много повече Гари Барлоу.
Още едно must visit музикално събите ... някой ден ...

Не знам за кой концерт говориш точно, но от как е пусната темата издирвам един, от който съм адски впечатлена и не мога да го намеря. Там РУ пее в стил Франк Синатра, песни от типа Beyond the sea. Който е по-чевръст в търсенето, ако ми го намери, ще го че черпя.  Simple Smile

# 494
Някаква овца изкоментирала злобно инцидента с Джуличка и сега ще се изтрепят да я цитират.
Вбесих се.

Общи условия

Активация на акаунт