Споделете 116

• 20 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ох, Етиа, съжалявам. Извинявай Blush

2 пъти, VG, първият път, защото съм била твърде "артистична","талантлива" и "трябва да се занимаваш с изкуство", т.е. не ставаш за секретарка - тогава просто не ми продължиха договора за постоянен.
И сега .

# 661
  • Бу-у-урга-а-ас
Моето красиво дете снощи в 23:00 ми се обади по телефона, за да ми каже, че е видяло 11 падащи звезди. С баба си полегнали на тъмно в градината, за да гледат небосклона. Ех, що не бях и аз там.

# 662
  • Варна
Ми, трупай опит тогаз! Ако щеш си записвай причините поради които те уволняват - понякога наистина блестят със завъртяност. Дано не ги чуваш често де, ама - нали знаеш - Life, но и Жизнь.

# 663
Споделям трудно събуждане след късно заспиване. Кафе изпито на две-три глътки.
Ароматът не усетих даже. И от вкусът май нищо не разбрах.
Голямата фея още спи, надявам се да сънува нещо красиво.
Чувствам се изпълнена с очакване. Без конкретна причина. Но пък чувството е приятно.
Отивам за тора доза кафе, този път ще пия бавно и ще чета  за събития минали и към днешна дата.

Ео, не спирам да ти се радвам на добрата кондиция. Точно така, животът продължава!

# 664
От ноември и аз ще съм без работа. Може и по- рано. Подготвяйте си речите и кърпичките отсега tooth

# 665
Споделям, че спрях да чета постове, писани след 22.00. Пести време и нерви (явно бг-мамци пийват и пишат, пишат и замезват с букви, или плюят букви, или цели изречения)
Ще ми се, ако някога ме уволняват, тук да ме утешите. Това е  положително мислене.
Когато ме съкратиха от първата ми работа, Винаги правия го съкращаваха за втори път от същото място с уговорка, че пак ще го вземат. Някакви цифри съкратени им трябваха и хора също им трябваха и правеха егати пируетите. Той, разбира се, отказа с мотива " няма цял живот да ме назначават и съкращават в едно и също предприятие". След това ме прегърна бащински с думите "аз си взех от тук каквото ми трябваше"  Laughing и  ме отведе. Плаках. Близо 10 минути. Гадно е чувството, но, ако и работата е гадна, ти минава бързо и ти поникват крила.
Ео дано те сърби гърба.

Трябва да се науча да се извразявам по-кратко.

# 666
Добро утро! Имам нова рокля в тюркоазено само за някакви смешни пари.
Аз не работя нищо конкретно от две години и направо настръхвам като си
помисля, че ще трябва да се загробя в някоя Компания. За протокола, '84 съм.
Искам да се занимавам с нещо творческо, но за творчеството нищо пара. Ей
вчера получавам предложение за издаване на една книга с многозначителното
"не се полага авторски хонорар". Ще им пиша по-късно какво да направят с
предложението си.

# 667
От ноември и аз ще съм без работа. Може и по- рано. Подготвяйте си речите и кърпичките отсега tooth

A, да бе  Laughing И ако си намериш работа до тогава да сме ги похабили напразно  Grinning

Нье плачете. Работа все по-трудно се намира.

# 668
Наскоро четох една статия:"Европа-млада и безработна",
според която,всеки пети европеец няма работа.Хора с добро
образование,които принципно биха били желани кандидати
за работа,в най-добрият случай успяват да получат стаж в елитна
компания.Авторът смята,че тревожното е,че продължителната
безработица ще навреди на конкурентноспособността на цялото
поколение.

# 669
Хъх, когато се е раждала Прекрасната, съм си печатал дипломната работа на печатна машита Марица, в хотел Прага, в Дружба.
Снощи се замеряха с думи на отсрещния бряг. Моля се Вълчето да го вземат на работа.
Пуста Младост 1, май там ще се закотвя за дълго. За статистиката, два пъти съм съкращаван, от един и същ завод. Не съм загубил, загубиха останалите.

# 670
Имам спомен, че някой в темата разбираше от самолетни билети, че съм като теле в железница и ми трябва помощ.
Ама не ща да спамя темата, ако има доброволец, моля да ми пише ЛС! Че и дестинацията ми е една, мани, бегай.

# 671
  • Майничка
Дренко, фащай учи немски или френски, сега, както вече ви признават дипломите, у Немско и Швейцарско търсят с твоята специалност. Хванала съм се на бас с една приятелка, че след 10-на години ще внасяме виетнамски и афганистански доктори. Тя, милата, се нада на индийци. Joy

# 672
Имам спомен, че някой в темата разбираше от самолетни билети, че съм като теле в железница и ми трябва помощ.
Ама не ща да спамя темата, ако има доброволец, моля да ми пише ЛС! Че и дестинацията ми е една, мани, бегай.

Прекрасна, пиши ми на лс.

# 673
Хванала съм се на бас с една приятелка, че след 10-на години ще внасяме виетнамски и афганистански доктори. Тя, милата, се нада на индийци. Joy

Наша семейна позната внася китайски продавачки за магазините си (освен китайските стоки Simple Smile. Излизат и по-евтино.

# 674
Хванала съм се на бас с една приятелка, че след 10-на години ще внасяме виетнамски и афганистански доктори. Тя, милата, се нада на индийци. Joy

Наша семейна позната внася китайски продавачки за магазините си (освен китайските стоки Simple Smile. Излизат и по-евтино.

И е автентично Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт