Споделете 116

• 20 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Кацнала на едно дърво.
Искам да спя до десет часа. Или поне до девет. До осем?
Днес реших, че вали и няма да тичам. Ще си отспя, рекох си. В седем и десет някой нежно запя в лявото ми ухо ето това:
http://www.youtube.com/watch?v=ZbPcUrHsD8A
Според Малкото тролче това е една чудесна мелодия за събуждане.  ooooh!
П.П. Фридо!  Heart Eyes Кога ще те видя? Кога?

# 496
Тъй. В творческите семейства троловете будят с песен. В нашето звярът без всякакво звуково предупреждение става и събира чаршафите, с които са завити родителите му. Ако този сигнал остане безответен обува чехлите по краката ни. Смей да не станеш..

# 497
Имам една молба, Знаток.
Може ли темата за Дж. да не я прехвърляме тук?
Съвсем приятелско питане.

# 498
Споделям, че ми се яде нещооо, все едно какво и ще отскоча да си закупя, мазно и вредно.
Отвикнала съм да спя в центрото, имам чувството, че трамваите поникват от ноздрите ми
и уличните хаймани ми крещят директно в заспалото дясно ухо. Друго си е на село.
Ео, татусче, а? Аз имам две, ученически, страшно грозни, но си ги обичам заради спомените.

# 499
Може да не е в синхрон с темата и крайно неподходящо за " добро утро ", но няколко пъти вече новата фирма, която се грижи за чистотата не изхвърля контейнера качествено, вчера дори взеха най-отгоре 2-3 чувала с боклук и си заминаха. После пак ще трябва да се обяви бедствено положение заради борбата с плъхове. (знате, тая пена или е майка му на перкото, или и тя като него е сдала умствения багаж)
Спокоен и усмихнат ден ви пожелавам ! бай Селтакис дали не оглежда вече мадамите на гарата в Бургас ? Mr. Green

# 500
Пиете ли бре? Напоследък зарязах алкохола, наблягам на цигарите. Лоша работа.
12- часовите си работни дни няма да споделям, не са интересни
От седмица се разправям с едни самолетни билети, стискайте ми палци днес да ги закупя, все пак, че е важно. Добре ми казваха да не се занимавам с нещастници, ама аз- не Twisted Evil

# 501
Хора, хора, нищо не станаха мойте мъфини, едните прегорях, другите станаха глетави....иначе са вкусни, но нямат вид.....фурната ми е калпава  Whistling

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 10:34 от ester

# 502
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Съвсем друго е, съгласна. Като се сетя за булеварда под прозореца и неистовия прах...Ей затова седя като партизанин в гората и чакам ятаците я да оберат мандра, я бостан. Моят ятак пък е опоскал цяла леха зеле. Казах да купи зелка, ако е малка - две. Сега има 5 кила и 375 гр. зеле, но нямам казан да го сготвя и четата да яде цяла седмица докато намрази и зелето и готвачката.

# 503
Ракетата и космоса, а, Естерче Mr. Green
Нищо, другия път  Hug

# 504
Виж как знаеш  Laughing Другият път, да, дано не се обезкуража, прегорелите ги поръсих с пудра захар да не се вижда черното  hahaha

# 505
Пиете ли бре? Напоследък зарязах алкохола, наблягам на цигарите. Лоша работа.
12- часовите си работни дни няма да споделям, не са интересни
От седмица се разправям с едни самолетни билети, стискайте ми палци днес да ги закупя, все пак, че е важно. Добре ми казваха да не се занимавам с нещастници, ама аз- не Twisted Evil

Ако мога да помогна с инфо за самолетните билети - насреща съм Wink
Другата седмица излизам в заслужена почивка, а още не съм решила къде ще ходя, изпадам в ужас. Превръщам се в европейка сигурно, те планират 5 години напред. А едно време се качвах на влака и дори не знаех накъде съм тръгнала. Липсва ми това чувство. Сигурно остарявам.

# 506
  • Майничка
Ох, Didranad, сетих се за "Чарли и шоколадовата фабрика" с това зеле.Joy

Споделям, че прелетните ми дружки една по една отлитат към (вече) постоянните си местожителства. Като се заредиха едни изпращания всеки ден от седмицата, пък все с деца, та не може и да се отсвири човек от мъка.

# 507
  • Казанлък of all places
Споделям новата си руса глава ( на кичури) и издухана  прическа френско каре ( каквото и да означава това). Чак мъж ми забеляза промяната . И Фейт ще ме забележат, нали?
Как ще я подържам таз нова глава без фризьорска намеса върху чупливата си коса от тук нататък е друг въпрос...

# 508
Споделям това с вас:
http://www.dnes.bg/technology/2009/08/12/edin-ot-nai-silnite-zve … tazi-vecher.75909
И много искам облаците да се разкарат, че да се види нещо...
Ядосвам се, че е едва сряда и не мога да "отскоча" до планинското ми кътче, където да си се дзверя на спокойствие в небесата...

# 509
Като прочета за звездопад и се сещам за Денят на Трифидите. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт