Споделете 116

• 20 845
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Eo,  Hug

Специален поздрав за VG

Още не ми е минало, ще си сипя едно, надявам се да не ме набедят за алкохоличка.

# 601
Споделям семейна разходка с кучето. 'Черен' път, изцапани боси крачета (тези на моите момичета), узрели къпини и
до където ти стигнат очите - слънчогледови ниви. Не се стърпях и откъснах една пита. Аромат на слънчоглед, ех, мили детски години.

Ео, съжалявам! И аз те съветвам да си търсиш правата.
Без работа съм и аз, поради кризисните времена международната ни компания направо затвори врати.
Но си ни обезщетиха подобаващо, така че до края на годината и без да работя, ще се справя.

# 602
Харесвам само изкуствени слънчогледи,
защото по естествените има много гъсеници
от които изпитвам ужас.
В момента се играе мач БГ/Литва и точно,
в началото на българският химн,им се
развали апаратурата.Сконфузно.

# 603
Харесвам само изкуствени слънчогледи,
защото по естествените има много гъсеници
от които изпитвам ужас.
В момента се играе мач БГ/Литва и точно,
в началото на българският химн,им се
развали апаратурата.Сконфузно.

Но отразяващо реалността в милата ни татковина Sunglasses
Аз се смях с пълно гърло, а любимия каза: стига издевателства над тая водка със сок от касис....
Без коментар Mr. Green

# 604
 Ео, аз лично бих те посъветвала да поизчакаш с пускането на молбата, помисли малко, не реагирай прибързано. Така и така са оставили инициативата в твой ръце. Може да си я пуснеш, ако си твърдо решена, другия понеделник (примерно).
 Понеже не искам и аз да ти пиля на главата, поне си дай време да премислиш нещата.

# 605
О, те след като ми казаха, веднага ме накараха да я подпиша, така или иначе. Laughing

# 606
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ео, все си мисля за твоя казус. Наистина недей да бързаш и поразмисли. Аз си държа на мнението за защита на правата. Остави ги да те уволнят. Имам позната, която се спазари - поиска парично обезщетение (под формата на премия към последната заплата), за да подаде молба.

А в момента има звездопад, но и облаци. С половинката спорим, аз упорито го държах на терасата да чакаме падащите звезди и си пожелаваме тайни неща, той упорито твърди, че през облаците нищо няма да видим. Няма романтика в тия мъже, ама грам.

# 607
Моето голямо вълче и то, навило си одеялото и го стегнало с ремъчка.
В походно положение и си търсе работа. Решава задачки закачки и сега ще ходи на събеседване. Дължат му пари, настоящата фирмоа имала финансови затруднения.
Гледам една друга тема Съкратена, и там я накарали. Каво означава това+

# 608
Ео, разписваш като селски кмет, да го еВа. Това брак, развод, напускане по взаимно съгласие....

# 609
О, те след като ми казаха, веднага ме накараха да я подпиша, така или иначе. Laughing
Демек, музиката вече е свирила. Confused
Много ми е неприятно, ама.....мисля малко сходно на Рокси.
Дано не ми се разсърдиш.

# 610
За бой си.
Чл. 326. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) (1) Работникът или служителят може да прекрати трудовия договор, като отправи писмено предизвестие до работодателя.
........
 (4) Срокът на предизвестието започва да тече от следващия ден на получаването му. Предизвестието може да се оттегли, ако работникът или служителят съобщи за това преди или едновременно с получаването му. То може да се оттегли и до изтичането на срока му със съгласието на работодателя.

Още можеш да си оттеглиш предизвестието, но до колкото те чета, няма да го направиш  Confused

# 611
Ео, разписваш като селски кмет, да го еВа. Това брак, развод, напускане по взаимно съгласие....
До колкото разбирам, тя не е подписала взаимно съгласие, а са я прекарали да си прекрати трудовия договор с едномесечно предизвестие, по нейна инициатива.

# 612
Ние '84 сме така - действаме смело и безотговорно, но и никога не съжаляваме.
В него случай, Еото просто не е имала много време за реакция, а то да не е като да щракнеш с пръст и адвоката пристига при теб за консултация, щото той само това чака...Подписала, подписала, майната им, скоро ще подпише по-хубав договор, успокойте страстите.

# 613
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ако преспиш, размислиш, послушаш споделетьовците, говориш с близките си, абе ако все пак чуеш външния свят, утре имаш възможност законно да оттеглиш молбата си.
Вземи да се бориш, знаеш ли какво става на пазара на труда? Поне си осигури обезщетение от трудовата борса.

# 614
Ние '84 сме така - действаме смело и безотговорно, но и никога не съжаляваме.

Говори ми, говори....аз ли не знам как действате, и 84, и 85, че и по-надолу.
Една колежка вчера се опита да ме изкара от равновесие, но не успя. Млъкнах много сериозно. Няколко чака по-късно получих лично извинение в писмен вид.

И аз така я оправдах.....ми че тя е 80 и някой си набор. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт