Споделете 116

• 20 841
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Тазгодишната Драма куин номинация, отново ще е споделетска.

# 616
Аз ли, Кейси?  Laughing

# 617
  • Boston, MA
Малей, и малкият ми брат е набор 84, сега ми се изясни стуацията.  Laughing

# 618
Подозирам, че не е наборче това, което има предвид Кейсито  Mr. Green

(в случая най-спокойно май ти ги приемаш събитията, Ео)

# 619
Малей, и малкият ми брат е набор 84, сега ми се изясни стуацията.  Laughing
Що се загуби по летищата ли  Joy
Супер сме си ние  Mr. Green

# 620
Разбира се, че си ти, Ео. Толкова сте млади, а пък толкова уморени и уморителни.
Мърморано, ела си!

# 621
Не знам коя е драма куин, но аз съвсем подобаващо замествам МГМ.

Набор 83 към коя група да се причисли?

От кухнята ми замириса на лято. Върнах се доста години назад, когато по това време с почернели ръце и крака се прибирах да хапна надве натри и отново излизах навън. Задължително минавах през банята преди това. Ароматът на лято все още си е същият. Но аз вече не съм същата.

# 622
Хм, къде видяхте Ео да драматизира не знам, ни за развод, ни за брак, ни за напускане, ни за дявол. Тя споделя нещо, дори весело и приема нещата с позитивизъм, само че един тон хора решиха, че има нужда от спасяване и създадоха драма. Тя има нужда просто от споделяне. Както и останалите сме така. 

# 623
Кой казва, че драма куин трябва, само и единствено да драматизира.  Simple Smile
Одъртях, факт, голяма е пропастта между мен и поколение 80+ и дори не искам да я запълвам.

# 624
Е, ако имаш предвид драматични събития случващи се в кратък период от време, да речем - да, но според мен друго се влага в тая номинация .... и все пак няма значение, пропаст няма, просто различно ежедневие и приоритети Simple Smile А иначе, ние с Ео сме си драма куинс по дефолт, защото най-голямата ни драма и болка...няма нужда даже да я казвам, та за един подпис - праз голям  Crazy

# 625
на мен пък ми стана тъжно, че толкова много хора тук споделят, че са останали без работа... кризата ме подтиска. а работодателите ги избива на злоба

# 626
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Естер, хем си права, хем не си. Нашата Ео сама се е определила като "млада и зелена", пък ние, по-патилите и опитните искаме да я предпазим от грешни стъпки, не за друго.
Драма няма, това е животът. Пък тролската (защо все го чета като тИролска?) принцеса трябва да има и придворни съветници, нали така.

А забелязвате ли колко хора биват поканени да напуснат напоследък, във форума има 2 теми с подобни истории. Грозен факт.

П.П. Някой видя ли вече падаща звезда? Вълнува ме космоса, а той, моля ви се, не се вълнува от моите очаквания.

# 627

Тя споделя нещо, дори весело и приема нещата с позитивизъм, само че един тон хора решиха, че има нужда от спасяване и създадоха драма.
Спокойно Естер, разбрахме, че 84 сте неспасяем случай, убедихте ни  Mr. Green

# 628
Ние сме безнадежден случай  Joy

Сериозно хора, в случая на нейно място и аз така щях да направя, по-лошото и драматичното е наистина коренът на нещата, а той е тая проклета криза, която аз до последно си мислех, че се преекспонира. Иначе факт - викат я, казват й, тя ако роптае срещу това, може да стане и по-лошо, в смисъл, че пак може си вземе парично обезщетение, ама с цената на някакъв кофти отпечатък в трудовата биография. А тя ще се оправи и ще е по-добре, в това съм убедена.

# 629
Кефя се на Ео,че приема нещата така.
Ако бях на нейно място сигурно вече
щях да съм оревала света.Да приемаш
нещата спокойно и със смеещи се емотикони,
според мен означава,че си силен или по-скоро,
че имаш силен дух.
Кейси е права има пропаст между поколенията.
И аз съм с осмица.

Общи условия

Активация на акаунт