ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 160
  • 440
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
и мен това отдавна ме интересува, много сериозно се скарват нещо и Мехмет много и крещи пиян  newsm78, а в предната серия уж много я обича

# 196
Като ви е интересно четете тук
http://selvetniyazieva.blogspot.com/
Само че тези които не искат да знаят какво става по нататък да не отварят Peace

Не мога да видя, писала ли си какво подписа Инджи, че и на мен ми е интересно. Ако не е много нахално, някой би ли споделил? Praynig
ББ Енгин подготвя план програма за работат им за предстоящите месеци и казва на Инджи че трябва да работят бързо – докато тя излезе в майченство – тогав атя му казва че на този етап ще трябва да изчакат , понеже тя трябва да се лекува. Вътрешно Енгин е много щастлив от този факт. Той кара инджи да подпише документите з апатента на марката им , но в същност се оказва че Инджи му подписва документи с който му отстъпва всичките си права....без тя да разбере.

# 197
Дайте сериите от снощи,че не можах да ги гледам.Благодаря ви много!

Провери ли линковете от 1-ва страница?

Има някакво разминаване в линковете.На първа страница е линк от лапаче, но там сериите са до 38.Ето тук започват от 39 серия до снощните.Заповядай!  И втората серия.

# 198
  • Стара Загора
Драматични обрати в сериала ”Перла” : http://life.dir.bg/2009/08/11/news4905687.html

# 199
Благодаря ти, spatifia !  bouquet

# 200
  • Пловдив
ох много тъйно хем смешно ми стана Шереф когато каза на Доуш малък Тарък  Laughing

И на мен така... Simple Smile Малък Тарък.

# 201
На мен пък хич не ми стана смешно Rolling Eyes Горкото дете Confused

# 202
Здравейте,  Hug
следя ви от време на време и чета ББ с голям интерес, че съм много любопитна какво ще стане по-нататък, та в тази връзка имам едно питане с ББ,ако сте го коментирали вече, извинете, но не намерих  Embarassed  : Какво ще стане с Шереф по-нататък, голяма вещица тази жена, ей! Само гледа да ухапе някой! Някой ще й даде ли да се разбере или ще си остане все така?

# 203
ББШереф щяла да се влюби и да стане много добра

# 204
  • София
Като ви е интересно четете тук
http://selvetniyazieva.blogspot.com/
Само че тези които не искат да знаят какво става по нататък да не отварят Peace

Не мога да видя, писала ли си какво подписа Инджи, че и на мен ми е интересно. Ако не е много нахално, някой би ли споделил? Praynig
ББ Енгин подготвя план програма за работат им за предстоящите месеци и казва на Инджи че трябва да работят бързо – докато тя излезе в майченство – тогав атя му казва че на този етап ще трябва да изчакат , понеже тя трябва да се лекува. Вътрешно Енгин е много щастлив от този факт. Той кара инджи да подпише документите з апатента на марката им , но в същност се оказва че Инджи му подписва документи с който му отстъпва всичките си права....без тя да разбере.

ББ
Да, помисих си, че ще я преметне. Неговото име беше написано вляво, а нейното - вдясно. Така че предположих, че те в д-рите Енгин и Инджи са 2 различни страни, а не една. Ама, много е наивна тая Инджи.

# 205
  • София
Момичета и аз следя сериала Peace. Много ми харесва. Wink Та намерих в нета последния епизод, просто не се сдържах и гледах. Но то на турски и нищо не разбрах. Но поне видях финала Grinning.

# 206
Момичета и аз следя сериала Peace. Много ми харесва. Wink Та намерих в нета последния епизод, просто не се сдържах и гледах. Но то на турски и нищо не разбрах. Но поне видях финала Grinning.
Може ли линк? Praynig

# 207
  • София
Ето от тук започва първа част и до десета караш(от страни ги има):
http://www.youtube.com/watch?v=57e0S5qMeac

# 208
TraYkovA ,

мен ми стана жал за детенцето понеже то няма вина но ми стана смешно от наименованието Малък Тарък ка звучи не за другот Naughty

# 209
Интересни серии бяха, доколкото знам ще продължат да бъдат такива, за което се радвам.  Grinning
Ама горкия Мехметчо, на куц крак гони дедко си, че току виж станал сакатлък.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт