ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 144
  • 440
  •   1
Отговори
# 210
Интересни серии бяха, доколкото знам ще продължат да бъдат такива, за което се радвам.  Grinning
Ама горкия Мехметчо, на куц крак гони дедко си, че току виж станал сакатлък.  Joy
Умрях от смях като го гледах,а дядо му как го блъскаше Joy

# 211
BB: Епизод 59
Бахар започва да се рови в миналото, за да открие истината за смъртта на родителите си. Когато семейството й разкрива истината, Бахар напуска къщата с убеждението, че никой не я иска там. Тарък натопява сем. Шадоолу за превоз на наркотици. Новият съпруг на Гюлсюн я убеждава да се върне в новата им къща, но тя остава при баща си, докато отминат драматичните събития и Левент негодува. Берк е бесен на всички, че не са се опълчили на Мехмет Фикри, заради когото са умрели родителите му и също иска да си тръгне.
Епизод 60
Рано сутринта полицията арестува мъжете в семейството. В участъка те разбират, че са натопени, но къщата вече е обсадена от журналисти. Енгин се притичва на помощ на притеснените жени, но бабата на Инджи я предупреждава да не остава насаме с него. Бахар и Гьокхан се опитват да помогнат с каквото могат, като Бахар прощава на дядо си за дълго критата истина. Берк започва да изпитва угризения. Мехмет се досеща безпогрешно кой стои зад всичко това.

# 212
забелязах те ли някой промени??Не завършва ли различно? Thinking
много гадно ми стана за Инджи,Берг като каза на Мехмет : " ако не беше дядо нямаше да те ожени за Инджи и нямаше да бъде против Нихан "тогава Инджи й беше много гадно усетиг а според вас?

# 213
Ох, много тежки днешните серии  Tired

# 214
  • Варна
Да знаете пускат ли сериите на Перла в Youtube. Днешните две ги изтървах, а много искам да ги гледам.

# 215
Ох, много тежки днешните серии  Tired
Cry Cry Cry
това не е истина просто.
дано има възмездие за всички по подобаващ начин. Praynig

# 216
Ох момичета много тъжно беше не съм плакала така от доста време Sad Много тежки серии бяха

# 217
  • Бургас/Пз
Колко серии е общо филма???

# 218
  • Стара Загора
Колко серии е общо филма???
157

# 219
В Youtube обаче са за тези, които знаят турски.  Sad
Но мисля че ги качват на 1ва страница и можеш да ги гледаш в някой друг сайтл Ама май утре ще ги има днешните.
Утре ще има мач по първа и няма да ми дадат да ги гледам  Cry и аз ще разчитам на качените...

# 220
  • София
качват ги в VBOX утре

ББ: като цяло следващите серии ще са все така  Sad

# 221
Момичета,само да ви питам ,че аз тия дни къде мога да гледам къде не
става ли ясно кой е бащата на Бахар
ако сте го писали ,напишете го пак ,че няма как да го търся
пиша от чужд комп в момента
благодаря предварително

# 222
# 223
В първата тема, която е обсъждана пише че сериите по бтв ще бъдат 128 серии. Така са казали в сутрешния блок когато обсъждаха филма. На арабски са 154 но сериите са доста по кратки от нашите. Така че наистина ще са около 130

# 224
Тъжни серии- спор няма. Стана ми гадно за Бахар- не заслужаваше така да й се поднесе истината, първо Тарък с думите "Ти не си Шадоулу", после и семейството да се прави на две и половина- кофти  Cry 

И малко офф, ама не мога да се стърпя- по принцип не съм от хората, които се вглеждат в детайлите на сериали, но този път ми извадиха очите:
1. За две- три серии представиха по 3 различни актьори за образите на Нур и Али. Не може в едната серия Берк да показва снимка на Онур на родителите си, те да са тъмнокоси, а в следващите серии, в които пак се появяват тези герои да бъдат коренно различни едни от други. В епизода, в който Бахар се сети как се е снимала с майка си, показаха много красива руса жена и тъмнокос мъж с мустак, мисля. А в днешният епизод- Нур беше пак руса, само че този път друга актриса я изигра, а Али беше друг актьор. Подразни ме това- 6 човека да играят 2 образа.  Close
2. Мехмет от вчера си куца, но изведнъж проходи все едно нищо му няма на крака. Когато полицията ги отвеждаше от къщата наш Синеочко върви редом до дядо си без проблем, а само минути (ден) по- рано куцаше.  Close
3. Енгин- тъкмо се зарадвах, че една серия не го дават и той хоп- цопна във втората. И както каза майка ми, той на Инджи й е станал почти мъж бе, а тая заспала кифла не се усеща, а дори и не възприема съвета на баба си да стои по- далеч от него.  Close

Момичета,само да ви питам ,че аз тия дни къде мога да гледам къде не
става ли ясно кой е бащата на Бахар
ако сте го писали ,напишете го пак ,че няма как да го търся
пиша от чужд комп в момента
благодаря предварително
- ББ да, мила, той щял да се появи.[/color] Grinning

Малко дълъг ми се получи поста, сори, ама като се ядосам, та да си го излея.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт