ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 139
  • 440
  •   1
Отговори
# 225
Много ми харесаха последните серии,кажете моля скоро ли ще забременее Инджи?

# 226
Да, и ние ги забелязваме, но това си е слабост на сценаристи и режисьори.
Има ли някой линк към първите 4 теми, не мога да ги откриял  Cry

# 227
Да, и ние ги забелязваме, но това си е слабост на сценаристи и режисьори.
Има ли някой линк към първите 4 теми, не мога да ги откриял  Cry

На 1 страница, в първия пост на TraYkovA има линкове към всички предишни теми досега.

# 228
  • София
ББ: с две думи сега започва доста тежък период за Мехмет и Инджи- затвора, после имат малко щастие след излизането, докато не решат да си починат на планина и не видят Нихан и вече спокойствие няма да има Sad

# 229
Кой или коя е Нихан???

# 230
  • София
Цитат
Кой или коя е Нихан???
ББ: Нихан е годеницата на Мехмет, която уж умира бременна в катастрофа, но се оказва жива и родила малкия Мехмет!

# 231
  • София
Днес за пръв път ми хареса Шереф /като изключим гадното озвучаване/. С какво достойнство отговори на журналистите. А после в ареста как се отказа от свиждане, сигурно защото в къщи видя колко страдаше Инджи. ББ Да не би от сега да започва промяната в Шереф?

# 232
Цитат
Кой или коя е Нихан???
ББ: Нихан е годеницата на Мехмет, която уж умира бременна в катастрофа, но се оказва жива и родила малкия Мехмет!

ББ-Кучка- да я сгази тир и да оцелее, че и дете родила, а наш'та Инджи от едно падане по стълбите загуби бебето. Mr. Green

Днес за пръв път ми хареса Шереф /като изключим гадното озвучаване/. С какво достойнство отговори на журналистите. А после в ареста как се отказа от свиждане, сигурно защото в къщи видя колко страдаше Инджи. ББ Да не би от сега да започва промяната в Шереф?

И на мен Шерифето ме накефи тия серии, как само завъртя шамара на Берг, та да се упомни.  Laughing  ББ- според мен сега ще вземе да стане по- добра Шереф, пък и нали щяла да се влюби в някакъв адвокат, момичетата сигурно имат впредвид този им адвокат, за това дело. Мое мнение.

# 233
  • София
Цитат
ББ-Кучка- да я сгази тир и да оцелее, че и дете родила, а наш'та Инджи от едно падане по стълбите загуби бебето.

ББ: и аз се чудя как е станало така, че едната от падане по стълбите пометна и се лекува, а другата я смаза ТИР и роди  newsm78 Като видях първата серия, как я помете ТИР-а  и през ум не ми е минавало, че ще оживее.

# 234
Цитат
ББ-Кучка- да я сгази тир и да оцелее, че и дете родила, а наш'та Инджи от едно падане по стълбите загуби бебето. Mr. Green

ББ: и аз се чудя как е станало така, че едната от падане по стълбите пометна и се лекува, а другата я смаза ТИР и роди  newsm78 Като видях първата серия, как я помете ТИР-а  и през ум не ми е минавало, че ще оживее.

Да им се ненадява човек на сценаристите, такива неща сътворяват, че да им се чуди човек на акъла "как сами си се вкарват във филма"  hahaha hahaha hahaha

# 235
Това с тая Нихан е адски тъпо. Пък и нали Мехмет пак трябва да се издъни..  Rolling Eyes

# 236
Това с тая Нихан е адски тъпо. Пък и нали Мехмет пак трябва да се издъни..  Rolling Eyes

Еми инак нямаше да гледаме Мехметчо 100 и кусур серии- абе филм да става.  Laughing

Лека нощ от мен, момичета! И да сънувате, който искате- Мехмет, Онур, Берг, Гьокхан и др.!  Laughing

# 237
eee  и аз се запалих по филма само като ви чета!изгледах първите серии тези дни.
вечер не ми остава време да гледам филма но го гледам във vbox и е голяма драма!

# 238
  • Sofia
Аз пък мисля, че е добър замисъл Нихан да се появи (само дето много крайно умира в началото, можеше по някакъв друг начин да стане, че да е по-реално, ако оцелее), иначе Мехмет цял живот ще се обвинява, че е загинала заради него, постоянно някой я споменава тази Нихан, все се натяква, че Инджи му е натрапена от дядото.  Thinking А така ще се изяснят веднъж завинаги отношенията на Мехмет с Нихан, а той ще избере Инджи пред нея, въпреки, че е жива, какво по-голямо доказателсво за любовта му. Иначе винаги ще съществува съмнение коя от двете е голямата любов на живота му Heart Eyes

# 239
Я, не съм само аз да не спя по това време! Напълно съм съгласна с rib4e, оба4е много драма, много сълзи!!! Отиде така половината филм!
Страхотно впечатление ми правят актъорите, особено жените, много добре играят, само 1 жест или поглед понякога и всичко ти е ясно! Много приятно съм изненадана!
Чудя се обаче, като гледам масата наши "актъори", актъорското майсторство по различен начин ли се изучава в различните краища на света? Къде да ги пратим, та да живне малко и нашето кино?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт