Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 998
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • до Пловдив
Здравейте момичета,
моля ви споделете мнения и впечатления...  bouquet
търся подходящ ресторант за сватба
искам да е с градина по възможност, за до 100 човека.
За 31.07.2010 става въпрос.
Мислех си за Джия Бийч, но мямам кой знае какви отзиви.
Помагайте  Praynig
www.mehanata.info

# 511
Благодаря ви за бързите отговори и извинете, че се включвам чак сега! Аз вече проверих графика на Рашкова и мисля утре да ида да говоря с нея, може да стиснете по едно палче да ни вземе!
  bouquet

# 512
Здравейте момичета,
моля ви споделете мнения и впечатления...  bouquet
търся подходящ ресторант за сватба
искам да е с градина по възможност, за до 100 човека.
За 31.07.2010 става въпрос.
Мислех си за Джия Бийч, но мямам кой знае какви отзиви.
Помагайте  Praynig

Ресторант "Пьлдин" в стария град е много добьр избор, сега е в ремонт,но предстои скорошно пускане,и ще е напьлно обновен!Сьбира около 350 човека.631720  това е тел!

# 513
привет мами,бих искала да попитам,тук имали някоя мама която да поръчва от Ларедут?аз до сега никога не съм поръчвала и несъм наястно.моля споделете.може и на лични да не товарим темичката и да не досаждам.благодаря предварително.

# 514
  • Пловдив
привет мами,бих искала да попитам,тук имали някоя мама която да поръчва от Ларедут?аз до сега никога не съм поръчвала и несъм наястно.моля споделете.може и на лични да не товарим темичката и да не досаждам.благодаря предварително.
Виж в темичката за Ларедут,много сме мамите кото поръчваме,а Змейковица (може и други да има) прави общи поръчки  Peace

# 515
благодаря ти СИС,ще и пиша на лични дано ми даде едно рамо. Flushed

# 516
Някой знае ли какво ще е това, което се строи срещу Ритейл центъра (Баумакс). Като идваш от центъра, преди да направиш обратен завой, за да влезеш в Баумакс строят цял компллекс, а зад тях се вижда нещо като зала?

# 517
  • plovdiv
Някой знае ли какво ще е това, което се строи срещу Ритейл центъра (Баумакс). Като идваш от центъра, преди да направиш обратен завой, за да влезеш в Баумакс строят цял компллекс, а зад тях се вижда нещо като зала?
Ще бъде най -голямата покрита спортна зала в  България, ще има и колодрум вътре/от там и комплекса се води Колодрума/, ще се ползва и за концерти, като я построят живот и здраве Simple Smile

# 518
  • София
Мораториумът за ГМО - ПЪРЗАЛКА ЗА НАРОДА! НОВ ПРОТЕСТ - 11.02.10

Може да видите за ПЛОВДИВ къде ще се проведе на 11.02 и ,
моля ви, съдействайте за да имат децата ни ЧИСТА ХРАНА!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470283.0

bouquet

# 519
  • Пловдив
Браво на всички инициативи против ГМО! Трябва да бъдем активни, за да се защитим. Ще се присъединя.

А знаете ли дали някъде в Пловдив правят процедури с Vela Shape?

# 520
  • Пловдив
shivani, там ще бъдем!  Hug

# 521
Момичета, знае ли някой нещо за ДГ Елица в Смирненски... До скоро е била Специализирана ДГ, но от скоро била ЦДГ... Някой има ли повече информация ?
ДА ОТ ТАЗИ ГОДИНА Е ЦДГ , ИМА МНОГО СВОБОДНИ МЕСТА ,БАЗАТА Е ГОРЕ-ДОЛУ ДОБРА 

# 522
  • Пловдив
По повод ГМО и не само ГМО, а всички боклуци, които ядем, можете да изгледате един филм, казва се Food.INC или Храна ООД. Има го в Замунда. Да ви кажа, аз се потресох, като гледах. Ужасно е, но това е грозната истина.

# 523
ГМО протестът е днес от 16.30 до 18.30 пред Общината.Дано се съберем повече хора от предишния път.

# 524
Момичета, знае ли някой нещо за ДГ Елица в Смирненски... До скоро е била Специализирана ДГ, но от скоро била ЦДГ... Някой има ли повече информация ?
ДА ОТ ТАЗИ ГОДИНА Е ЦДГ , ИМА МНОГО СВОБОДНИ МЕСТА ,БАЗАТА Е ГОРЕ-ДОЛУ ДОБРА 

Благодаря , Елена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт