Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 931
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Относно Д-р Йончев, аз в предишния пост с това започнах, че не познавам лекаря, не съм му била пациентка, и не мога да го коментирам.Съжалявам, за това, което ти се е случило.
Иначе условията в отделението наистина, както сама си забелязала, са се попроменили доста и са много на ниво.

# 601
astravera, Емстерс благодаря за отговорите аз още не сьм на 100% сигурна каде искам да родя,но имам още време да сьбирам инфо! Peace
Ако някой друг е раждал там моля да сподели мнение !! Peace

# 602
Момичета здравейте! За пръв път пиша в тази тема,но се надявам да ми помогнете.Интересува ме закупуване на жилище в Пловдив,но не държа да е завършено,предпочитам да е още с строеж,тъй като евентуално ще го ползвам след година.Имате ли представа как мога да се свържа с такива строителни фирми и къде да ги търся - сега не живея в града.Искам да попитам има ли в града строежи от типа на затворените комплекси,каквито има в София?Ако има - предпочитам да е в нещо такова.Моля ви,ако имате някаква информация пишете тук или на лични.Благодаря ви предварително Simple Smile

# 603
astravera, Емстерс благодаря за отговорите аз още не сьм на 100% сигурна каде искам да родя,но имам още време да сьбирам инфо! Peace

Аз съм раждала там и съм супер доволна. На тръгване им казах, че и второто и третото пак там ще ги родя .
Операцията я водеше Бачуров, а му асистираше Йончев. И от двамата съм доволна. Всичко мина идеално.

# 604
  • Пловдив
Момичета здравейте! За пръв път пиша в тази тема,но се надявам да ми помогнете.Интересува ме закупуване на жилище в Пловдив,но не държа да е завършено,предпочитам да е още с строеж,тъй като евентуално ще го ползвам след година.Имате ли представа как мога да се свържа с такива строителни фирми и къде да ги търся - сега не живея в града.Искам да попитам има ли в града строежи от типа на затворените комплекси,каквито има в София?Ако има - предпочитам да е в нещо такова.Моля ви,ако имате някаква информация пишете тук или на лични.Благодаря ви предварително Simple Smile
Може би нещо такова търсиш http://www.maritzagardens.com/. За МИГ Инженеринг се сещам, може да видиш на сайта им какво строят сега http://www.mig-mg.com/, до колкото знам те си продават апартаментите. Също така може да видиш и Калисто мати http://kalistomati.com/, Бибов и Ко http://www.bibov.com/index.php?lang=bg Това са на първо четене по-големите строителни фирми, за които се сещам.

# 605

Аз съм раждала там и съм супер доволна. На тръгване им казах, че и второто и третото пак там ще ги родя .
Операцията я водеше Бачуров, а му асистираше Йончев. И от двамата съм доволна. Всичко мина идеално.
И аз раждах там и съм много доволна,и условията са много добри.Оперираха ме Демирев и Мирчев,и макар че Мирчев постоянно мрънкаше колко са им ниски заплатите,беше по-скоро забавно,отколкото дразнещо.

# 606
  • Пловдив
Второто и третото родих в Окръжна. Без уговорки, с който се случи в момента. Доволна съм. Няма да раждам четвърто, така че няма да ходя повече там Wink Но ако ми се наложи бих отишла.

# 607
Здравейте на всички! ако позволите искам да се присъединя към вашата тема на пловдивските мами..казвам се Детелина , имам си дъщеричка Мирела на 38 дни  Grinning ще се радвам да намеря мами от Смирненски с които да си бутаме заедно количките по паркчетата, аз живея до Елин Пелин училището..и до Мола съм близо - ако има мами наблизо които имат желание да се запознаем нека да ми пишат на ЛС...
приятна вечер на всички!  Hug

# 608
  • Пловдив
Здравейте,

Аз родих в Окръжна - нормално раждане водено от д-р Бачуров, много съм доволна, родилната зала е обновена преди година доколкото знам и условията са много добри, мисля че има отворени врати там може да отидеш и да разгледаш.

# 609
  • Пловдив
Привет Simple Smile
Ако може и аз да се запиша в темичката Simple Smile
Казвам се Ина и чакам, живот и здраве, септември месец бебо да се появи на бял свят.
Живея в Тракия, района на кауфланд Simple Smile

# 610
Здрасти Ина, добре дошла!
И аз съм в същия район Simple Smile Живот и здраве като се появи бебчо може да се съберем да бутаме колички заедно Simple Smile Има време до тогава д! Успех!

# 611
  • Пловдив
Darlin` Ина аз също съм в района!  Hug

# 612
  • Пловдив
Здравейте, мами! Казвам се Кристина с бебка Йоана на 5 месеца, ние сме от Кючук Париж, района на Белите брези. Не се познаваме с много други мами и бебчета и искаме да се запознаем, за да излизаме заедно по разходки. Ако има желание от ваша страна, ще чакаме да се запознаем! Simple Smile

# 613
  • Пловдив
Darlin`, t_tabakova , благодаря за топлото посрещане Hug
Ще ми бъде приятно да се видим Simple Smile

# 614
Момичета моля да ме извинит,че влизам в темата ви,но искам да ви питам имате ли някаква информация за големите намаляния на Чиполино? Имате детски магазин в който дочух че има акумулаторни коли за по 70 лв. Имате ли наблюдения?

Общи условия

Активация на акаунт