Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 150
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
bebetuuu Фетална морфология в Пловдив прави само д-р Даскалов в Медикус алфа. Страхотен е.   bouquet. А БХС в Пловдов не правят. Само в Майчин дом в София, т.е. могат да ти вземат кръв в Пловдив, но ще я пращат в Сф за изследването. Но се препоръчва за майки над 30-35 г.

# 661
Добро урто на всички пловдивски мами!
Аз реших,че БХС няма да си правя ще отида само на ФМ при доктор Даскалов щом всички ми го препоръчвате.....
Благодаря ви много за помощта

# 662
  • Пловдив
Добро урто на всички пловдивски мами!
Аз реших,че БХС няма да си правя ще отида само на ФМ при доктор Даскалов щом всички ми го препоръчвате.....
Благодаря ви много за помощта
Не видях дали са ти отговорили за цената на ФМ. При д-р Даскалов миналата година беше 85 лева, продължава около 20-30 минути, дава и снимки на дискче накрая. Ако имаш нужда от телефона му, пиши ми ЛС, ще ти го пратя. Аз съм много доволна от него, но като цена ми идваше малко повечко да се наблюдавам при него (не работи със НЗОК).

# 663
bebetuuu, и аз бях при Даскалов на третата ФМ (80 лв) - доволна съм, но hris.g - не си права. ФМ правят доста други доктори с добра апаратура. Първата ми ФМ в 22-ра седмица бях при друг лекар в Гранд-а, но пусто му - избяга ми името сега. И беше 40 лв - също доволна, но имаше проблем с клипчето - не можа да ми го запише на флашката.

# 664
  • Пловдив
Предполагам, че е бил Велевски, той е там и също прави ФМ. Peace

# 665
Троянчев също прави ФМ в МЦ "Тримонциум"

# 666
П-п-п-п.. Аааа Патишанов беше  Party

# 667
Добро утро мамчета..........навън пак вали времето тези дни хич не ми харесва.....
Но щом се оправи ще се видим най-после някъде на слънчицееееееее
Със милото утре ще ходим на Спа поне това ми оправя настроението като се сетя.... Rolling Eyes

# 668
  • Пловдив
Със милото утре ще ходим на Спа поне това ми оправя настроението като се сетя.... Rolling Eyes
Благородно ти завиждам!  Simple Smile

# 669
  • София
Ейй Пловдивски мами. Много малко пишете. Айде повечко активност... Размърдайте се, пролет е. Нищо, че вали... newsm44

# 670
Здравейте момичета,

Била съм записана в отчетната тема преди много време, но не съм била активна. Сега обаче отново имам нужда от вашата помощ.
Имам дете на 5 години и все още се чудя къде да го запиша на предучилищна.
Живея в Кършияка, но не се ограничавам само в квартала. Отзиви за частните училища също биха ми били полезни.
Весел и усмихнат ден на всички!

# 671
Здравейте,извинявам се че нахлувам в темата ви.Интересувам се за подписката във Вашия град относно детските ,има ли електронен вариант на подписката?
Благодаря за отделеното време и отново се извинявам за нахлуването.

# 672
# 673
Благодаря Simple Smile

# 674
  • Пловдив
здравейте, искам да ви помоля за помощ знам че не ми е мястото тук на въпроса но общо взето ми е и малко трудно да се оправям във форума и затова реших тук да си отправя въпроса защото видях че има доста коментари.
Искам да изненадам приятелката ми по случай рождения и ден -  една нощ с джакузи и... пълна романтика но... нещо имам затруднения с намирането на такива, ние сме от варна и молбата ми е някои от вас ако е посещавал такива места да ми помогне с избора или поне да ми помогнете с предложения Simple Smile защото единствено намерих в хотел Модус но там е голяма цифромания 240евро за вечер е малко множко иначе в пловдив в хотел лайбциг намерих също там е много добре но... пък е мноооогооо далеч. Надявам се да ми помогнете за добро е Simple Smile Praynig Благодаря ви многоо предварително и хубав ден ви желая

Общи условия

Активация на акаунт