Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 392
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета.
Обръщам се към вас, с молба, да ми помогнете.
Организирам среща на приятели около Пловдив. Там, където, няколко години подред се виждахме, има нови собственици, и съответно цените са по-високи.
Моля, препоръчайте ми комплекс, малък хотел, на приемливи цени около Пловдив.
Благодаря.
pechovska,погледни това:
http://www.hotel-koprivki.tsv-bg.com/opcms/opencms/menu/bg/prices/,цените са повече от прилични и става за такъв род събирания...

# 646
  • Пловдив
Не знам... Това лято бяхме на Копривките и останах адски разочарована. Не искам да обвързвам никого с мнението си, но например банята на стаята, в която бяхме, беше доста неприятна - поочупена тоалетна чиния, никаква вентилация - оттам много влага, душът беше пълен с косми - съжалявам за описанието Sick. Иначе стаята беше чиста, макар и захабена, но така е в повечето бази. За мен не си заслужава цената. Освен това като отидохме ни поискаха още пари на човек, освен тези, за които бяхме говорили по телефона.
Но искам да кажа пак - това е мое мнение, други стаи не съм виждала, може и ние да сме попаднали на такава.  Peace
Била съм и в базата на Стъкларския завод http://upbdrujba.com/, там по ми хареса. И храната също.

Много зависи и какво точно търсиш, де.

# 647
sweet_maniche , ася20 , bebetuuu само дайте да се уточним пак един ден за срещата и тоя път няма да отлагаме  Simple Smile
ми хайде-ние следобяда сме свободни като се наспим-след 4.30-5.00ч-само да е толпо-ще изкараме до 7ч........

# 648
  • София
Да се запиша и аз във вашия форум. От Пловдив съм, ама работим в София. Но съм готова за срещи през уикендите...

Ще ви следя с интерес, за да съм в час с Пловдивските майки  Laughing

# 649
  • France
Благодаря много за предложенията!   bouquet
Предложих ги за обсъждане.
Лек ден ви желая.

# 650
sweet_maniche , ася20 , bebetuuu само дайте да се уточним пак един ден за срещата и тоя път няма да отлагаме  Simple Smile
Альоо ми аз!?!? Забравихте ме Simple Smile
Тази седмица то дават кофти времето, затова и аз изчаквам. Айде да видим другата какво ще е и ще направим срещичката.

# 651
Да и аз съм за другата седмица заради времето иначе по всяко време съм свободна....ще се разберем

# 652
Момчета да ви питам нещо......
Аз няма да си правя БХС ,но ще направя фетална морфология , но искам да попитам мамите от
Пловдив,които са си го правили къде бяхте при кои лекар или ако не сте къде мислите да го направите?
Ще е полезно за мен да прочета да посъбера малко инфо.....

# 653
  • Пловдив
Аз ходих при Даскалов в Медикус Алфа. Доволна съм. Grinning

# 654
  • Пловдив
Момчета да ви питам нещо......
Аз няма да си правя БХС ,но ще направя фетална морфология , но искам да попитам мамите от
Пловдив,които са си го правили къде бяхте при кои лекар или ако не сте къде мислите да го направите?
Ще е полезно за мен да прочета да посъбера малко инфо.....
Д-р Даскалов в Медикус Алфа

# 655
А колко струва прегледа и може ли координати на доктора....

# 656
  • Пловдив
Аз ходих на втора и трета ФМ. Първата я пропуснах. Първия път ми струва 80 лева, а втория - 55. Намери сайта на Медикус Алфа и се обади на регистратурата, те ще те свържат. Peace

# 657
Альоо ми аз!?!? Забравихте ме Simple Smile
Тази седмица то дават кофти времето, затова и аз изчаквам. Айде да видим другата какво ще е и ще направим срещичката.
ееееееее ще стане работата Party-хайде желаещи чакаме-и другата седмица сме на стеща  bouquet

# 658
  • Пловдив
Darlin` извинявай за пропуска   bouquet
И аз мисля, че ща трябва да изчакаме времето да се пооправи- дано да е скоро. Като се замисля- може и с повечето от вас да сме се засичали по улиците  Simple Smile

# 659
И аз първата ФМ я пропусанах сега съм в 15 седмица и тези дни ще зжънна да си запазя час при доктора щом е добър.....че моя не е много разговорлив пък ще видим може евентуално да се приместя при него....
А за срещата много искам да се видим и да се запознаем,то не е изключено и да сме се виждали де то Пловдив не е много голям.
Аз живях в Кичука до скоро,сега съм вече в Гагарин,но тук още никой не познавам,така че няма да е лошо да имам някоя нова комшийка сред вас.....

Общи условия

Активация на акаунт