Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 162
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
 newsm78 ехооо - къде се изгубихте от Пловдив!

# 91
Здравейте момичета,

Към майките от Кючук Париж - моля за мнение за добър педиатър в ДКЦто. По - специално имате ли мнение по отношение на Д - р Апостолова и Д - р Мендева.

Може и на лични да ми пишете. Предварително благодаря на всички отзовали се на питането ми.   bouquet
Питаш по ЗК или не. За бебето ли искаш да избереш педиатър?
Д-р Мендева не работи със ЗК.
Аз имам изключително доверие на д-р Николов.

Питам за лекар по ЗК. Аз не знаех, че Мендева не работи със ЗК  newsm78
Просто четох по нещо за нея и Апостолова в нета и затова искам малко повече инфо.

Благодаря   bouquet

Напротив. Доктор Мендева работи със здравната каса, но не като джипи. Тя работи като специалист педиатър и приема с направления за педиатър. Иначе работи с д-р Минчева и д-р Белишки, като провежда консултациите на децата записани при тях. Аз съм доволна от нея. Пое моя син още от раждането и  го водя на консултации при нея. А ако се разболее вземам направление от джипито и го водя на преглед при нея.

# 92
Искам да попитам дали някой знае фирма за пране на килими, която взема килимите от вкъщи и ги връща обратно. Спомням си, че някъде бях виждала подобна услуга, но не мога да се сетя къде.  newsm78

# 93
  • Пловдив
Имаше една май Тепавица Рай се казваше - от Скутаре. Те ги взимат. Да ето: http://tepavica-rai.hit.bg/index.html

# 94
Много благодаря, пак ме спасихте от мъкнене. Отивам да звъня.

# 95
  • Пловдив
Специално за тази тепавица не съм чувала нищо, но за много места съм чувала, че само мокрят килимите и ги оставят да съхнат. И ги връщат леко освежени, но не  и изпрани.

# 96
Ами пише, че ползвали препарати, ама като не си там да видиш... Има ли доволни от Тепавица Рай?

# 97
  • Пловдив
Ами пише, че ползвали препарати, ама като не си там да видиш... Има ли доволни от Тепавица Рай?

Peace Аз съм много доволна. Изпират си ги перфектно. И миришат на хубаво, като ми ги донесат.  Simple Smile

# 98
Знае ли някой къде мога да погледна програмата за тържествата за 6-ти септември в Пловдив?

# 99
  • Пловдив
Ето какво намерих - http://potv.eu/105970.html

# 100
Благодаря!   bouquet

# 101
Здравейте!Може ли да ме насочите към добър очен лекар,струва ми се ,че преди време четох в темата,а сега не мога да намеря.Искам да заведа дъщеря ми,отвреме навреме и сълзи едното око и е леко притворено на моменти.Благодаря предварително за отговорите  bouquet

# 102
Моля ви, мами, препоръчайте ми добър клоун или аниматор за детски рожден ден с деца на 5-годишна възраст в Пловдив!  Praynig Hug Иска ми се не само да ги занимава с игри, но и да им изнесе малко куклено прадставление, да им привлече вниманието ...  Party Предварително благодаря на отзовалите се!   bouquet

# 103
Здравейте!Може ли да ме насочите към добър очен лекар,струва ми се ,че преди време четох в темата,а сега не мога да намеря.Искам да заведа дъщеря ми,отвреме навреме и сълзи едното око и е леко притворено на моменти.Благодаря предварително за отговорите  bouquet

Д-р Теодосиева. Частния й кабинет беше на бул Руски - срещу х-л Лайпциг. Телефон мога да ти намеря, стига да се спреш на нея!

# 104
  • Лондон/Пловдив
ДА се запиша и аз тук от Кичука съм до старческия дом живеем малчо ми е на 2.5г Party

Общи условия

Активация на акаунт