Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 962
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
оф чудехсе тук ли да питам къде  newsm78 ,,Моля майките на момиченца който са пробивали ушичките да споделят къде са ходили и колко е струвало .Аз намерих единствено в Медикус Алфа да пробиват по 20 лева на ухо без обиците те се заплащат допълнително,чудя се дали не е малко скъпичко за едно пробиване или навсякъде е толкова .Благодаря ви предварилтелно  Hug

# 106
Знам ,че моята козметичка пробива уши,пъпове и обички слага. Днес съм при нея и ще питам  Peace

# 107
оф чудехсе тук ли да питам къде  newsm78 ,,Моля майките на момиченца който са пробивали ушичките да споделят къде са ходили и колко е струвало .Аз намерих единствено в Медикус Алфа да пробиват по 20 лева на ухо без обиците те се заплащат допълнително,чудя се дали не е малко скъпичко за едно пробиване или навсякъде е толкова .Благодаря ви предварилтелно  Hug

Здравей аз пробих ушите на моята дъщеря когато беше на 5 месеца,в Кичука взеха ми общо 10 лв,като обиците също бяха от тях и са медицинско злато.

# 108
Цитат
Знам ,че моята козметичка пробива уши,пъпове и обички слага. Днес съм при нея и ще питам 
Добре мерси ще чакам да пишеш  Peace

Цитат
Здравей аз пробих ушите на моята дъщеря когато беше на 5 месеца,в Кичука взеха ми общо 10 лв,като обиците също бяха от тях и са медицинско злато.
Къде точно в Кичука в поликлиниката ли ?

# 109
  • -
Моя съвет е да го направи лекар.На моята дъщеря пробихме ушите,когато беше на 11месеца,в поликлиниката в Тракия/преди 2г/,процедурата стана в кабинет УНГ,с медицинските обици и струваше 10лв.

# 110
ако имаш път към 1-ва(на понеделник пазара)-на 3 ет.има доктор пробива-10лв.с обеците

# 111
Цитат
Знам ,че моята козметичка пробива уши,пъпове и обички слага. Днес съм при нея и ще питам 
Добре мерси ще чакам да пишеш  Peace

Цитат
Къде точно в Кичука в поликлиниката ли ?

Питах- цената е 12 лв с мед.обички .

# 112
Я, то имало отделна темичка за пловдивчанки ...  Party Леле... чак сега разбрах. Точно си мислех с кой ще си бутам количката след някой друг месец, щото мойте приятелки наоколо не ги вълнува бебешката тема и ... Crazy Надявам се да се намерим с някоя мама, която има моя "проблем" Hug

Пишете ме и мен, от Тракия съм до Кауфланд (да го кажем), бъдеща мама декемврийка на 22 години (все още) Flutter Какво още е нужно като инфо за първа страничка?

# 113
Здравейте момичета!
Пиша във вашата тема с молба за следното - търся добър лекар хомеопат за сина ми. Ние сме от Димитровград и тук такива специалисти за съжаление липсват. Пловдив не е кой знае колко далече, за това ще ви помоля да ме насочите към някой.
Ще съм ви благодарна, ако се отзовете с координати, може и на лични.
Благодаря много!

# 114
Здравейте момичета!
Пиша във вашата тема с молба за следното - търся добър лекар хомеопат за сина ми. Ние сме от Димитровград и тук такива специалисти за съжаление липсват. Пловдив не е кой знае колко далече, за това ще ви помоля да ме насочите към някой.
Ще съм ви благодарна, ако се отзовете с координати, може и на лични.
Благодаря много!

А точно хомеопат ли ти трябва. Аз съм лекувала себе си и семейството с иглотерапия. Много е ефикасно и помага за много болести. Ако те интерисува - пиши на лични.

# 115
nora13 ,
търся хомеопат, защото не отиваме конкретно да лекуваме нещо, а по принцип си търсим лекар, профилактично. Ще записваме малкия на градина и искам да го подготвя, а и в повечето случаи със старта на градината, започват и болестите.

# 116
  • Пловдив
Здравейте настойщи и бъдещи майки от Пловдив! Моля ви дайте ми информация за ваши впечатления и мнения от обслужването и в Торакс, как протичат там ражданията секцио и въобще всичко?Поздрави на всички!!!

# 117
astravera , когато аз раждах преди 3 г.в "Торакс" всичко си беше на ниво.Всъщност тогава все още беше единствената частна АГ болница, Селена не беше отворила. Секциото ми бе направено от покойната вече д-р Шехова(беше много готин човек Cry) и д-р Даскалов, който вече не работи там май. Акушерките бяха млади, много приятни, спомням си Ани като име.Дадоха ми бебето ден след раждането, веднага след раздвижването.Родих във вторник сутринта, изписаха ме в петък. От педиатърката д-р Вълчева също бях много доволна.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 13:40 от Veniz

# 118
Д-р Даскалов вече е в Селена.
За Торакс - моите малко индиректни впечатления са много добри като обстановка, хигиена, отношение.
Лични наблюдения от д-р Патишанов - добър специалист!

# 119
  • Пловдив
А нещо повече за раждането секцио можете ли да ми кажете, кой прави упойките там, каква упойка препоръчват, как се чувствахте след упойката, имахте ли болки и въобще такива подробности? Wink

Общи условия

Активация на акаунт