Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Добро утро на всички,
трябва да ходя до митницата, а не ми е много ясно как се стига до там, от тракия автобус едва ли ще има, ама ако може някой да ми каже от центъра какво да хвана Rolling Eyes .
Благодаря предварително   bouquet
116 ходи до там, но незнам от къде се хваща, защото съм от дълго време шофьор  Rolling Eyes

# 241
  • до Пловдив
Добро утро на всички,
трябва да ходя до митницата, а не ми е много ясно как се стига до там, от тракия автобус едва ли ще има, ама ако може някой да ми каже от центъра какво да хвана Rolling Eyes .
Благодаря предварително   bouquet
ето можеш да видиш тук схемата http://www.snimka.bg/?album%3Baid=47688%3Bold=1

до там ходи 116 и 11
от центъра може да хванеш 11 от тунела а 116 от гарата

# 242
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Може ли да ми препоръчате очен лекар в Тракия, който работи със здравната каса?

# 243
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

д-р Балиян, Тракия, бл.177, тел: 68-38-90

# 244
Охоо вие сте много мънички. Да сте живи и здрави. Кой ви е педиатър в Торакс?

Доктор Вълчева, но аз по принцип си ходя при доктор Янчев-той е пенсионер но дава дежурства във Вела срещу Лайпциг.
И ние ходим като втора консултация при Вълчева,днес обаче бяхме при Вълчев,защото тя е в отпуска. Във Вела сме ходили само 1 път по спешност една вечер.
И ние ходим при Д-р Вълчева:) И във Вела ходим понякога.И аз в Торакс родих.Честито на астравера.Много е сладко бебенцето,да Ви е живо и здраво:)

# 245
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

д-р Балиян, Тракия, бл.177, тел: 68-38-90
Благодаря ти, Пепи  Peace

# 246

Доктор Вълчева, но аз по принцип си ходя при доктор Янчев-той е пенсионер но дава дежурства във Вела срещу Лайпциг.
И ние ходим като втора консултация при Вълчева,днес обаче бяхме при Вълчев,защото тя е в отпуска. Във Вела сме ходили само 1 път по спешност една вечер.
И ние ходим при Д-р Вълчева:) И във Вела ходим понякога.И аз в Торакс родих.Честито на астравера.Много е сладко бебенцето,да Ви е живо и здраво:)
При кой роди в Торакс?

# 247
  • Пловдив

Моля, моля. Много е внимателна и доста обстойно преглежда. При нея ходих в 9-ти месец, за да прегледа дъната и ретината ми, защото много исках да родя нормално  Simple Smile

# 248

Моля, моля. Много е внимателна и доста обстойно преглежда. При нея ходих в 9-ти месец, за да прегледа дъната и ретината ми, защото много исках да родя нормално  Simple Smile

И пусна ли те ? И аз исках,но мен не ме пуснаха.

# 249
  • Пловдив

И пусна ли те ? И аз исках,но мен не ме пуснаха.

Даааа, всичко с очите ми си е наред- нищо че нося диоптър.

# 250
  • Пловдив

Мерси Светле, как направи снимката на твоето бебче да блести? Joy

# 251
  • Пловдив

Мерси Светле, как направи снимката на твоето бебче да блести? Joy

Tук снимките могат да се направят блестящи http://www.glitterfy.com/

# 252
  • Пловдив

Нашата малка принцеса

П.П Благодаря Aneli

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 09:47 от astravera

# 253
Добро утро
Чак сега виждам, че имаме такава тема. ooooh! Аз също съм от Пловдив и се надявам да ме приемете при вас Hug

# 254
До колкто си спомням от същия сайт ,който е дала Анели си направих снимката блестяща.

Мама на Александра / lilcho13 ,родих при д-р Кунчев.

Общи условия

Активация на акаунт