Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 248
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  Здравейте мили...как сте днес???Аз отново се "панирам" моят син е със запек милия и сме с мушкато в дупето за да акаме,душчката ми се къса като го гледам как се напъва милия ...

# 286
Ние бяхме на сиропче Лактулоза

# 287
  • Пловдив
Моля за малко помощ. Имам нужда от добър педиатър в Пловдив. Благодаря предварително.   bouquetСпешно е.

# 288
Аз съм изкючително доволна от д-р Вранчева!
Поликлиниката до р-т Стадиона

# 289
В кой квартал търсиш педиатър?

# 290
  • Пловдив
Няма значение къде, само да е добър. Малкия ми син е с кашлица от 2 месеца, която не се повлиява от нищо. Изпи 2 антибиотика и пак си кашля. Днес на снимка се показа бронхит и нашата лична, каза, че не знае вече какво да го прави. Изпил е 6 сиропа за кашлица и 3 противоалергични и кашлицата си е все същата.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 21:52 от Vaninaa

# 291
Ние ходим при доктор Рашкова в ДКЦ в Тракия. Обяче за момента нямам наблюдение,записахме се при нея защото много я хвалят.

# 292
Ние ходим при доктор Рашкова в ДКЦ в Тракия. Обаче за момента нямам наблюдение,записахме се при нея защото много я хвалят.
д-р Рашкова е добър специалист. Беше ми личен лекар близо 15 години. Смених я, защото ми се наложи да поживея малко в София.

# 293
Няма значение къде, само да е добър. Малкия ми син е с кашлица от 2 месеца, която не се повлиява от нищо. Изпи 2 антибиотика и пак си кашля. Днес на снимка се показа бронхит и нашата лична, каза, че не знае вече какво да го прави. Изпил е 6 сиропа за кашлица и 3 противоалергични и кашлицата си е все същата.

В този случай те съветвам да не търсиш педиатри, а да отидеш в частния кабинет на д-р Шмилев - детски пулмолог, завеждащ интензивното във ВМИ, поне беше, кабинетът е в Тракия, май беше в 8ми блок.

# 294
  • Пловдив
Имам въпрос. Позволявам си да го задам тук, защото в никоя друга тема не ми беше отговорено: Има ли някой мнение за д - р Керезиев от ВМИ на Пещерско шосе? Благодаря.

# 295
  • Пловдив

В този случай те съветвам да не търсиш педиатри, а да отидеш в частния кабинет на д-р Шмилев - детски пулмолог, завеждащ интензивното във ВМИ, поне беше, кабинетът е в Тракия, май беше в 8ми блок.
някакви негови координати да имате

# 296
Здравейте!  Peace

До сега съмписала само вотчетната тема, но виждам че и при вас има какво да научи човек и ако мога и аз да бъда полезна с нещо. Ще се радвам да се запознаем. Аз живея в р-н Център или по-точно в Съдийския квартал.

здравейте мами, търся спешно нов хомеопат за пловдив. дадоха ми координатите на д-р Манолова, но телефонът е изключен. Има ли някой нейни координати? А можете ли да ми препоръчате друг доктор хомеопат? Публикувала съм тема в Хомеопатия

В нашия вход е кабинета на една от най- добрите хомеопатки в Пловдив - д-р Юрукова. Ето и нейни координати. 0888/ 847 480
Надявам се да съм полезна.

Аз лично търся координати и име на добър детски очен лекар. Ако някой може да сподели - Hug

# 297

някакви негови координати да имате
Това е което намерих от Гугъл - Шмилев Таньо Доц. Д-р  Пловдив бл. 9, вх. Б, ет. 1, ап. 3, Тракия, тел 60 22 50
Не му пазя мобилния, помолих да ми го намерят и ако ми го изпратят, ще ти го пратя на ЛС

# 298
  • до Пловдив

Аз лично търся координати и име на добър детски очен лекар. Ако някой може да сподели - Hug

[/quote]

за детски очен лекър бих ти препоръчала д-р Димитрина Петкова
частния и кабинет е на ул. филип македонски 26
тел. 032/266919 и 0899360300
водили сме малкия при нея и останахме много доволни

# 299
Здравейте Пловдивски мами и не само... Аз предварително се извинявам че ще ви занимавам с нещо по различно от това което се обсъжда тук, но едно младо момиче има нужда от помощ!!!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438511.0

На всички вас пожелавам най-вече здраве че с това наше здравеопазване за никъде не сме...

Благодаря на всички и се надявам който има възможност да откликне на този зов за помощ.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт