Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 008
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Аз поддържам мнението не КЪДЕ, а при КОГО!
Убедена съм, че и при най-добрите условия, меко казано дискомфорта е абсолютен!
И двете ми раждания се водеха от наблюдаващия ми бременността първото - нормално, второто - секцио по спешност!

# 481
  • Пловдив
Момичета, здравейте!

Писах в темата за ДГ в Пловдив. Пиша и тук.
Подкрепете град Пловдив в тази инициатива за построяването на детски площадки.
http://mestazaigra.bg/register
Вие успешно изпратихте заявката!

# 482
  • Пловдив
Здравейте пловдивски майки, пиша ви с един мой проблем. През седмицата потърсихме да запишем отново голямата ни дъщеря на плуване, тъй като се очертава да имаме проблем с килограмите й, а тя е само пети клас, знаете, че зимно време няма и къде да играят на вън децата и с учудване установихме, че в нашия втори по големина град имаме само два работещи басейна - този в хотел  Тримонциум и на Младост, който не само, че ни е много далеч, а и е претъпкан по разбираеми причини! Много моля, тези от вас, които разбират и могат, а и се интересуват от този проблем, да пуснат петиция за разрешаването на това абсурдно положение, защото здравето на нашите деца е Най - важно!!! Предварително благодаря!!! Praynig

# 483
Здравейте пловдивски майки! Искам да ви попитам случайно някоя да познава преподаватели в Пловдивския университет? Ако има , моля пишете ми на лични, поздрави

# 484
Здравейте пловдивски майки, пиша ви с един мой проблем. През седмицата потърсихме да запишем отново голямата ни дъщеря на плуване, тъй като се очертава да имаме проблем с килограмите й, а тя е само пети клас, знаете, че зимно време няма и къде да играят на вън децата и с учудване установихме, че в нашия втори по големина град имаме само два работещи басейна - този в хотел  Тримонциум и на Младост, който не само, че ни е много далеч, а и е претъпкан по разбираеми причини! Много моля, тези от вас, които разбират и могат, а и се интересуват от този проблем, да пуснат петиция за разрешаването на това абсурдно положение, защото здравето на нашите деца е Най - важно!!! Предварително благодаря!!! Praynig

Уроци по плуване за деца има и в Новотела.

# 485
  • Пловдив

Уроци по плуване за деца има и в Новотела.
знаеш ли на каква цена са, има ли възможност и за карти, защото в Тримонциум един урок е 10 лв

# 486
Момичета, знае ли някой нещо за ДГ Елица в Смирненски... До скоро е била Специализирана ДГ, но от скоро била ЦДГ... Някой има ли повече информация ?

# 487
Не знам със точност, но в Новотела е пъти по-скъпо от навсякъде другаде. Нормално.
Карти имаше, но бяха в порядъка на 150-200 лв месечно.

# 488
А защо държите точно на плуване да ходи? Друг спорт не и ли харесва? Или на йога, танци?

# 489
  • Пловдив

[/quote]
А защо държите точно на плуване да ходи? Друг спорт не и ли харесва? Или на йога, танци?
[/quote]
Миналата година ходихме на танци, но не е достатъчно, просто е много податлива на пълнеене, ограничавам я до допустимото защото все пак тя расте, проверихме и за волейбол, но  ми трябва някъде около тракия и изгрев там няма къде... плуването е най-добрия спорт за всички мускулни групи, развива равномерно мускулатурата, като тя се уморява преди сърцето! Всички специалисти препоръчват този спорт, само той не развива прекомерно група мускули, не изтегля гръбнака в една посока както е при тениса, художествената гимнастика и други, тъй като при тях се ползва уред.

# 490
А на йога не иска ли?

# 491
Здравейте майчета,да ви се похваля .....не знам за някой може да не е за хвалене,нащо дете на три месеца и десет дни тежи...7.400 и е висок 68 сантиметра.
Роди се 2.800 и си "вакса"ама яко...
Поздравявам всички майки който имат кърма и къмят,а не "тъпчат"дечица с АМ.

# 492
Синът ми ходеше на плуване лятото на 2009г. Груповото обучение  за месец в Новотела струваше 110 лв, а индивидуалното 160 лв. В момента не знам как е като цени, защото го спрях по здравословни причини.

# 493
Къде има йога за деца в Пловдив?

# 494
Има някаква занималня в Кършияка  с народни танци и йога за деца- " Сезам".

Общи условия

Активация на акаунт