И в пек, и в студ, АПРИЛските мами са винаги тук!

• 18 441
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Жулиета, много тъпа история, ама мисли, че догодина ще си живеете самички и то във ваша си къщичка!!!
Наистина всички бебоци са много сладки, моя нет е слаб и не винаги успявам да отворя всички снимки, но когато мога много им се радвам! Simple Smile))
Съни, не успях да разгледам снимките от сватбата (по същата причина) би ли ми пратила на лични линка Simple Smile))
Моя Виктор тази нощ се буди 2 пъти - първо в 3 ч, хапна, а после в 6 ч пак. И накрая вече в 9:30 както си е нормално за него - пак се събуди гладен. Сега пак беше нервен, ама реши да си налапа цицата и да подремне... Но и бебоците явно си имат кофти дни. Simple Smile
Аз започнах да му давам едно прахче за запека и горе долу си ака вече на 2, 3 дена. Жулиета, защо не пробваш с Лактулоза, да я даваш всеки ден (мисля че може да се дава по-продължително време), докато не започне да ака всеки ден. На нас така ни казаха - като стигне до акане всеки ден постепенно да го намаля и накрая да го спра.  То точно и времето за захранване ще дойде. Simple Smile
след по-малко от месец смятам да започвам вече с каши. Педката каза ако искам като стане на 6 месеца да му дам и сок от портокал - изцеден с малко водичка, заради запека, ама аз ще пропусна. Сокчета ще пропие към 8 месец моето момченце.

# 241
  • Някъде там...
И аз съм от зяпащите по количките. Много обичам да се заглеждам по бебенца.  Blush Макар, че преди години ми се случи майката нарочно да обърне количката с гръб като ме видя, че заглеждам бебчето, въпреки че просто го гледах и се усмихвах.
И моите ги зяпат, нали са и две. Заговарят ме, закачат ги. Не ме дразни. Повечето просто ме спират за да ми кажат какъв късмет имам и да ми пожелаят да са живи и здрави. Или се усмихват като ни видят, а аз се усмихвам в отговор.
Деси, много миличко ми стана от снимките ти.  Heart Eyes
И аз още имам тъмна линия на корема.
Хайде и аз да се възползвам от новата екстра на снимка.бг:
Две сестрички.
Ще излизаме в дъжда, защото подлудихме мама от мрънкане.
Кой ви каза, че това било играчка за кошара и количка?! Това е играчка за крак. (Йоана)
Яна се приспива. Много ми е интересна как го прави и затова все я снимам.  Joy
Заспала. А така спи в количката:

Йоана май ще се озъби скоро, долният й венец е леко набъбнал, а отпред се очертават двете зъбчета. Дъвче си пръстчетата върху венеца, а езикът й е все там.

# 242
  • София
Ние сме пак "селяни" на къщата, Велизар го прихващат някакви настроения тия дни, едни ревове, едни тръшкания, май започва нещо като ревност да проявява и го изразява по този начин. Tired
Пентаксим №3 засега без реакция го понесохме, въобще не усети боцкането, хили се като зелка на лекарката. Порастнала е с 3 см госпо'ицата, но е придала само 250 г.  Rolling Eyes Казаха, че "е перфектна" и че имала ген да е финна Blush, така че за кг не можем да се борим. Mr. Green  Абсолютно никаква дума не отвори педи нито за дохранване, нито за захранване, щото си ме знае. Mr. Green И въпреки всичко, някак ми е кофти, страх ме е да не гладува. Иначе не се спира да се надига, рита, върти и шугави. Весела е, през деня посипва по малко, а нощем яде като новородено. брилянтинче, аз не искам да я отказвам от среднощното цокане, защото какъвто е каприз, ще се отбие от раз. Ако мога само да я накарам през деня да суче по - често, качествено и най - вече да не се върти като свредел и да клюкари, цена няма да имам. Овнето си е овне, обаче. Със свое мнение и характер. Twisted Evil
princessa raia, разбирам те, но не се кахъри за глупости.  Peace Бебка усеща тия ти настроения, не и правиш добра услуга на нея. И на мен ми писва на моменти, и аз се чувствам бетер пенсионерка, която гледа бози и непрекъснато дундурка деца. И аз имам нужда от глътка въздух. Липсва ми работата, контактите с хора, различното всеки ден. Но ... всяко нещо с времето си. Старая се да мисля така.
За клюкарките - не им обръщай внимание. И тук една женица (тя не е толкова и бабка), се опитваше да ме "засече", че Елина била ревлива, че едва ли не все нейния глас се чувал Close, а на комшиите бебето (то е на 7 - ми април) не му се чувал гласът въобще, майка му веднага скачала, не му давала да измрънка, все едно ние Енито сме го оставили да се дере някога...  Crossing Arms... Не че и е работа, ама е така, да се намира в приказка и да ми полази по нервичките. Дори преди няколко дни ме среща пред едно кафе и се изцепи: "РЕВЛИВОТО бебе пристига"! Е как не я ошамарих тогава незнам. Заврях я да не ви казвам къде. Whistling Ей, аман от "компетенции" в тоя живот... Sick

Страшни снимки пак! *Дес*, гушкащите се Ани и Саши да ги налигавиш едно хууубаво от мен! Heart Eyes
Жабче, бандитките не с дни, а с часове растат! А Яна ми е слабост на мен, да си призная. Скица голяма! Heart Eyes

"Някой" пак предряма 15 мин и се събуди...  Tired Бягам.

П.С. Изключително много мами ми се губят. Напр. Абрикотинчето и Енигма??? За ронката знам, че почива, ама нещо Шейновският отбор по синхронно "плуване" Mr. Green съвсем се разпиля. Нани???

# 243
Добър ден и от нас  bouquet
*Деси* страхотни са малките сладури, особенно мило ми стана като ги видях гушнати на тази снимка http://media.snimka.bg/4008/014270900.jpg  Heart Eyes а това с асансиора е много гадно знам от опит, дано го оправят по-бързо Peace
За зяпащите баби, не се ядосвайте те са си такива едни по-мили други не Peace и нас ни зяпат и я заговарят а Диди почва да им гука и да им се хили  Party
Жабче страхотни са малките жабчета, като гледам как Яна се приспива ми напомня на моята вихрушка Диди и тя си търка очите, върти се ту наляво и дясно и слага и вади бибата от устата и навира пръста и така докато се умори и заспи Crazy
За тъмната линия и аз все още я имам ама е доста бледа, и се надявам да изчезне Praynig
Приятен Ден ви желая и пишете по-честичко  newsm51

Ей успях и аз с новостите на снимкабг
Олче за Абрикотин знам че наминава и ни чете, но е заета стяга кръщене(надявам се не ми се сърди че споделям тук), но ни липсва  в форума както и нейната дружка Енигма Heart Eyes  хайде момичета разпишете се!

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 15:47 от mimeto80

# 244
  • София
Миме, на твойта кукла ще и папам усмивката сладка! Heart Eyes

# 245
Олче и  аз ще ви изям сладките кадрички и пухкави бузки Heart Eyes Mr. Green не се притеснявай  за наддаването и Диди е в отбора на малко наддаващите обаче как да наддава като тя не се спира цял ден е *пеене* и гимнастика у нас Crazy

# 246
Момичета,мерси за комплиментите за моите зайчета Heart Eyes

Олче, не исках да го споменавам,за да не занимавам другите с моите си притеснения,но сега ти като сподели...и Саши започна с такива изпълнения напоследък  Tired,закъсняла ревност....тъкмо когато се зарадвах че сме прескочили този момент Confused.И все повече като че ли се задълбочава проблема-освен безкрайно хленчене,плач и сърдене,започна и напикаване нощем  Rolling Eyes.Това от около 10-ина дни  Tired.Иначе много се радва на сестра си(личи си на снимките,нали Grinning),все я гушка,целува,говори и,играе си с нея,негативните емоции са насочени към мен-крещи ми,сърди ми се за най-малкото нещо,плаче,започна и да се тръшка,прави ми едни сцени навън ooooh! .Днес няколко пъти ми каза че съм ''лоша мама'' Sad,едва ли влага този смисъл,който си мисля в тези думи,но...въпреки това много ме нараняват.Гушкам го много,говоря му много,започнахме всяка вечер да четем приказки,старая се...но не помага,напротив Rolling Eyes,напоследък започнах да се замислям за професионална помощ(психолог).Мъжа ми обаче смята това за излишно,щяло да му мине на Сашко Confused,просто поредния период било...

# 247
  • Лудогорието
Здравейте мили мами   bouquet
Днес Ванката става на 4 месеца, за това ви черпя с кой каквото пожелае  cook  beer2
Снощи и той спа много неспокойно-спи и църка. Днес не спи особено, не иска и на ръце  newsm78 Гледам му венците, но не са подути, а ръцете му все са в устата.
Олче, *dessi* дано батковците да преминат бързо през този ревнив период.
Ето малко снимки и от нас

# 248
Маймунка07 честит ви 4ти месец, да ви е здрав, щастлив и много да ви радва малкия сладур Hug страхотен бонбон е Heart Eyes

# 249
  • София
Жабче, забравих одеве да изкажа специални адмирации как си обличаш момите. Винаги различни и много стилни.  Wink Особено ме изкефи якенцето на Яна, с "антенките". Crazy Моля те, сподели откъде е! Blush
А тук на Ларедутски бодита ми намирисва... Mr. Green

Маймунке, Честита ви месечинка! Голям сладур твоя син! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 17:15 от ol4eto

# 250
като заговорихме за дрешки...се сетих да питам нещо, Олче, видях сладкиша Елина, че си има чорапогащник, искаме и ние, кажи къде го намери!А дрешките на Яна и Йоана са....страхотни мадами изглеждат с тях, направо са за картичка, както са и двечките!Иначе и Ния има някой неща същите като на Елина и Яна и Йоана, както и някои играчки на Ники на Дена!Например зелената рокличка на Елина с къдричките/т.е. тя е набрана де, с презрамки и отдолу с боди/, нашата е червено-розова!Както и бодито на Яна  това розовото с червените точки и калинките!
Аз ходих до Вис Виталис в София на Симеоновско шосе, но още няма голям избор на дрешки за есента и зимата!
Както и в Ларедут май още няма!Иначе и Ния има много неща от сайта, бодита, джинси, дънки, и някак като че ли най й стават като размер, аз съм много доволна!

# 251
  • Някъде там...
Олче, веднага надуши ларедутските бодита.  Joy Якенцето е попадение от продавалника, купих го докато бях бременна още, новичко беше, а и не можах да му устоя на антенките. Не беше от България, английско, на Некст. Ще изкараме и септември с него ако не омалее де.
А за обличането - голям мерак ми е, всеки ден отварям гардероба и се чудя по 10 минути какво да им облека. Добре че няма как да ходя много-много по магазините, че ще съм като луд с картечница. Виж за себе си хич не се и чудя, хващам каквото попадне и готово. Сега предстои септемврийско гости при свекито и отсега потривам ръчички за пазар на бебешки дрешорляк. Дано са изкарали есенно-зимните само. Дена, ходила ли си скоро по пазара, има ли вече дълги ръкавчета?
Аз пък все се каня да те питам откъде взимаш лентите за глава? Не съм попадала в кварталните магазини на такива, а нали съм женска мама, искам да ги кича чаветата. Като няма коса още за прически, поне ленти да слагаме.  Crazy
Между другото и Яна наддаде само 250 грама за четвъртия месец, педито не каза нищо. Тя не искаше да яде в жегите, а и вече е доста активна.
Принцеса Рая, аз чорапогащи взех от едно квартално магазинче в Младост. Български бяха, на Сали. Предполагам, че ги има на доста места. Цената не я помня обаче. А бодито на точките ми е едно от любимите. Видях го докато обикалях като бременна, но ми беше рано да пазарувам тогава, а и то е с къс ръкав. Случайно попаднах после на него в Хиполенд и беше радост голяма.  Blush
Маймунка, честита месечинка. Гледам, че и вие сте почитатели на спалните чували.  Laughing

# 252
  • София
Да продължим модната дискусия Mr. Green:
принцеске чорапогащниците на Елина са от Вис Виталис. Другаде такива мънички не съм виждала. А доста съм търсила, вЕрвай ми... Mr. Green
Жабче, лентите и са от квартални магазини до една. Пак плод на много търсене, да попаднеш на нещо мъничко. Дори тук, дето си е село, в кварталния магазин имаше невероятно разнообразие на цветове, та накупих от всички видове. Blush Особено се кефя на една светло синя, за която търся рокля в тон. Ама синьо за момиченца не се намира лесно. Crossing Arms
Иначе, якенцето, наистина е попадение, мноого сладурско Crazy, и мойта мома има доста дрешлета оттам, много сполучливи и красиви покупки. Peace
Нацелувай шавла Яна, дето по наш пример не качва на гъзЕ. Grinning И бадемоочката, разбира се. Heart Eyes

# 253
  • not found
Здравейте , мами  Hug
Влизам с една много хубава новина за мен .
В момента сме при родителите ми и снощи като се поприместихме баща ми предложи да ни помогне финансово за да можем всички да се изместим на вилата  newsm44 Много съм щастлива , днес даже мъжо говори с майстори да ни направят изолацията отвън и отвътре 2 врати трябва да купим и да направим банята  Flutter Да се надяваме , че вратите няма да ги бавят много ... Иначе къщата е голяма , но е само на строеж в смисъл такъв на тухли , затова сега ще направим най-необходимото , а после постепено ще я дооправим  Peace Много съм щастлива , Мимето80 аз също съм на мнение - Всяко зло за добро и за пореден път се убедих  Party Снеш , да се надяваме , че другата година и ние ще сме на двора в басейна  WinkДуми нямам да опиша колко много е щастието ми .
Само има един проблем , понеже на старото място , където живяхме прекарахме интернет и подписахме договор за една година ми е чудно сега дали могат да преместят интернета там , където отиваме , на БТК е нета , някой има ли опит  newsm78 Аз така или иначе ще попитам в офиса им като отида да плащам , но не знам кога ще стане ...
Засега толкова , нямам  много време да чета , тук още багажи се оправят някаква лудница е  Crazy
Бебоците ни са страхотни , нали са си наши . Нямах време да чета какво сте писали , но снимките разгледах  Blush
Снеш , виждам , че си ми писала за Лактулолоза , аз бях чела в темата на мартенките , доста от тях дават/ха , но нашия проблем се оправи  newsm44 Май Тони печели пакета памперси  Laughing
Аз бях писала , че започнах ежедневно да му давам от чая на Хип против коликите и оттогава всеки ден ака  Wink

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 20:12 от Jylieta

# 254
Julieta много се радвам за вас smile3501 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт