Наистина всички бебоци са много сладки, моя нет е слаб и не винаги успявам да отворя всички снимки, но когато мога много им се радвам!
))Съни, не успях да разгледам снимките от сватбата (по същата причина) би ли ми пратила на лични линка
))Моя Виктор тази нощ се буди 2 пъти - първо в 3 ч, хапна, а после в 6 ч пак. И накрая вече в 9:30 както си е нормално за него - пак се събуди гладен. Сега пак беше нервен, ама реши да си налапа цицата и да подремне... Но и бебоците явно си имат кофти дни.
Аз започнах да му давам едно прахче за запека и горе долу си ака вече на 2, 3 дена. Жулиета, защо не пробваш с Лактулоза, да я даваш всеки ден (мисля че може да се дава по-продължително време), докато не започне да ака всеки ден. На нас така ни казаха - като стигне до акане всеки ден постепенно да го намаля и накрая да го спра. То точно и времето за захранване ще дойде.

след по-малко от месец смятам да започвам вече с каши. Педката каза ако искам като стане на 6 месеца да му дам и сок от портокал - изцеден с малко водичка, заради запека, ама аз ще пропусна. Сокчета ще пропие към 8 месец моето момченце.
Макар, че преди години ми се случи майката нарочно да обърне количката с гръб като ме видя, че заглеждам бебчето, въпреки че просто го гледах и се усмихвах.

Бебка усеща тия ти настроения, не и правиш добра услуга на нея. И на мен ми писва на моменти, и аз се чувствам бетер пенсионерка, която гледа бози и непрекъснато дундурка деца. И аз имам нужда от глътка въздух. Липсва ми работата, контактите с хора, различното всеки ден. Но ... всяко нещо с времето си. Старая се да мисля така.
, а на комшиите бебето (то е на 7 - ми април) не му се чувал гласът въобще, майка му веднага скачала, не му давала да измрънка, 
Ей, аман от "компетенции" в тоя живот... 

),все я гушка,целува,говори и,играе си с нея,негативните емоции са насочени към мен-крещи ми,сърди ми се за най-малкото нещо,плаче,започна и да се тръшка,прави ми едни сцени навън
.Днес няколко пъти ми каза че съм ''лоша мама''
,едва ли влага този смисъл,който си мисля в тези думи,но...въпреки това много ме нараняват.Гушкам го много,говоря му много,започнахме всяка вечер да четем приказки,старая се...но не помага,напротив

Гледам му венците, но не са подути, а ръцете му все са в устата.

страхотен бонбон е
Особено ме изкефи якенцето на Яна, с "антенките". 
Много съм щастлива , днес даже мъжо говори с майстори да ни направят изолацията отвън и отвътре 2 врати трябва да купим и да направим банята
Да се надяваме , че вратите няма да ги бавят много ... Иначе къщата е голяма , но е само на строеж в смисъл такъв на тухли , затова сега ще направим най-необходимото , а после постепено ще я дооправим