И в пек, и в студ, АПРИЛските мами са винаги тук!

• 18 432
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Hug
Първо честити месечинки на всички сладурки и сладурковци!Еех, очите ми изтекоха от гледане на тия красоти, не мога да се спра, по два пъти ги гледах, е от нашто по-убаво нема/имам предвид от нашите априлчета/ Laughing
Честит рожден ден и на каките на Аила, да са живи и здрави!  bouquet
Поем, направо щях да ревна за малко докато четох, леле какъв ад, дано вече всичко е наред с милото златце, а ти колко си се уплашила, ужас! Hug
Леле и мен много ме е страх от тия обири, като чета за вашите приключения направооо #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Съни, каква си красавица само на сватбата... Flutter
Снеш, не идват ли на гости бабите и дядовците?Много е гадно да си далече от близките си, аз съм такава домашарка, че направо не знам как издържате! ooooh!И честита нова къща! Grinning
Олче, а честит ти нет!Сега вече нямаш оправдание! Wink
Маги, блазе ти, много се радвам, че добре ти се е отразила почивката!А Борис как прие разходката до Хисаря, той каквото е ангелче... Heart Eyes
И ние имаме чувалчета за спане, ама на мен все тънички ми се струват, та метвам отгоре и едно чаршафче!
Сега да се отчета: вчера бяхме при нашия си доктор от Вита- вече сме 6.400кг и 65см, порастнала е с цели 5.5см за един месец!Няма рахит слава Богу, но има такава опастност! TiredТрявба да играем гимнастика по 3-4 пъти, вигантол - 2 капки, а когато е лошо времето по 3, и следващия път като отидем трябва да сме с тен!Иначе всичко си ни е ок, била манекенка - красавица!Наддала е 800гр за един месец, но в тия жеги било екстра!Ако продължи да се поти така и наесен, може да се наложи да й взимат кръв, за да се види дали не е рахит! TiredИначе да чукам на дърво нямаме проблеми нито с акането, нито с пъпчици, нито с очета, нито с хрема!Само да не чуе дявола! PraynigНо пък коликите са си налице!Аман вече! #Cussing outНия също спи много неспокойно, много се върти на една страна и се огъва на дъга, цялата е посукана, все едно е изтискан пешкир, снощи така я дебнех да заспи спокойно сигурно 2 часа, накрая я взех на ръце, уж по-спокойно да заспи, че й много тръткаше, уж заспа и щом я сложих в креватчето като се ококори - почна едно пеене, смях, гукане на играчките - и това в 5 часа сутринта!Събудих баща й вече, че направо едва се държах на краката си, той я нахрани към 5.30 и до 6.30 пак смях и кикотене, после заспала!Много е порастнала и поумняла, какви ги измисля само, много "говори", даже вече се смее с глас като голямо дете Heart Eyes
И като Кафенцето, често изпадам в умиление, чак и до сълзи го докарвам, нали съм си ревлаИ аз  искам второ, ама като споменах на мъжа ми - "Луда ли, чакй да си починем малко" Joy
Дена, благодаря за съчувствието, както и на Олчето за инфото!Аз няма, няма, пък като изпадна в някакви размисли и страсти, писна ми вече, ама после пак ме обземат истерясваниците!Съвсем вече се ошашавих, ама май вече край, то много неща ми се натрупаха да ги мисля, затова по-кротко, пък каквото такова, тепърва ще берем ядове с вече порастващите бебоци!
Дена, как така наръка се цедиш, не знам, то и други майки така правят и са правели преди като е нямало помпи, ама аз грам не мога така, направо ми е ад!
Е стига толкова, че се отнесох.. ooooh!
до скоро! Hug

# 91
еХООО  Hug

desi054224,ужас,за съжаление май ще стават масово тези неща, с тази криза  Tired Аз не съм съгласна,че не е дошла защото нямало обир,ми нали по тази врата може да има някакъв вид отпечатъци,знам че сигурно звучи тъпо,ама пък като се замисля че моят кара ношни смени и сме само аз и децата  Rolling Eyes

djreni,повечето информация я имаме,но ти благодарим и ако може да намалиш леко снимката,че така страшно се натоварва форума  Rolling Eyes

poem, Hug бързичко да забравяте,важното е че всичко е наред и е здрав  Hug

Олче,докато разбера думата "Интернет-изирана"  Mr. Green

Хайде две-три снимки от мен  Mr. Green

Ей така се спи              в Кангарото

А това е любимото            място на                          нашата кака

# 92
  • София

djreni,повечето информация я имаме,но ти благодарим и ако може да намалиш леко снимката,че така страшно се натоварва форума  Rolling Eyes

Дея, съжалявам, че ви натоварвам с толкова излишна информация. При първа възможност ще изтрия снимката за да си доволна

# 93
Djreni, Деси 054224, какъв ужас!!! Мен ме обраха,като бях с Маги на млечната кухня. Останах без документи, шофьорска книжка от Беларус, малко пари, и най-любимото ми портмоне  #Cussing out След това обикалях покрай кофи за боклук, поне да намеря документите. После се оказа, че някои майки са видяли тея циганки, които пратили детето си!  да ме обере, ама тях само закачи! Не съм някакъва расистка, ама ,като чуя в неделя сутринта "печки ,перални, бойлери" идва ми да им нахлупя на главата този бойлер! На разходка в парка с децата не слагам никакво злато по себе си, че моята приятелка така беше пострадала. Общо взето, може да се случи на всеки, много е гадно!

Мара Каси, мерси за инфото, ще му мислим с татито. Парички не са малко, ама за здравето на детето...

Вчера купих на Мишка чувалчета от Вис виталис, изпрах ги, ще видим дали ще ги харесва! Като ги гледам ще сещам за малките жабчета Яна и Йоана  Wink

От няколко дни спим е така ,дори вчера успя да събори пръчките от леглото!  Shocked Тати купи лепило да ги залепи, но още не може да повярва, че тя успя да ги извади!  ooooh!

# 94

djreni,повечето информация я имаме,но ти благодарим и ако може да намалиш леко снимката,че така страшно се натоварва форума  Rolling Eyes

Дея, съжалявам, че ви натоварвам с толкова излишна информация. При първа възможност ще изтрия снимката за да си доволна

ooooh! ooooh! ooooh!     Яяяя се стегни,ако обичаш,точно едва ли заради теб ще съм недоволна или доволна,аз като човек ти писах,ти като моторетка на баир се палиш  ooooh! Пфуу ,то с някой хора не се разговаря направо ooooh!

Нямам нищо лично към теб,ако искаш слагай триста снимки,все ми е тая,обаче форума си има правила,всички момичета слагаме снимките по определен начин,можеш да попиташ и най вече да прочетеш,ето и цитат от правилата

Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение. Намаляване на картинка

Цитат

Добавяне на картинка в мнение.
Изображенията трябва да са съобразени с максимално допустимия размер.
Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 600 пиксела
височина - до 600 пиксела
Ако желаете картинката да е и линк - т.е. като се кликне върху нея да отваря дадена страница, може да затворите тага за картинка с таг за връзка:
Код:

ако желаете.
Пример:
Код:

[url=http://www.phpbb.com/]]

ако желаете.
Пример:
Код:

# 95
  • Някъде там...
Мамочка, много сладки жабуранести чувалчета.  Heart Eyes Летни ли са? Аз съм запланувала посещение във Вис Виталис като позастудее, да обновим гардероба, ще взема да ги наобиколя тези чувалчета.  Mr. Green
При нас всяко пазаруване е сложна маневра, защото трябва да сме семейно, а дори и да съм сама, с двойната количка почти никъде не мога да вляза.

Гледам, че някои дечица вече успешно си ползват крачетата за залъгалка. Яна все още не си е забелязала краката, Йоана ги откри наскоро, след като й бях сложила едни шарени чорапки. Оттогава все си ги хваща и ги разглежда с интерес.  Joy

Иначе очето вече секретира много малко, не е като преди, но като правя масажи и веднага звучно изскачат разни гадости. Не е на всеки масаж, но поне 2 пъти дневно си има. При вас така ли беше преди да се оправят, Йо Йоnewsm78

desi054224, а после кой ти коментира резултатите от изследванията? Пак ли на педиатъра ги носиш?

# 96
Жабче да на педиатъра ги нося.То ако има бактерия има и антибиограма и на базата на нея ми изписа капки.В нашия случай бяха цилоксан с ципрофлоксацин,2 курса и пак хърка. Tired

# 97
Жабче, летни са. Това са две тънки пеленки в същност. В София няма ли Вис виталис? Че в Пловдив са цели два магазина, и асансиорите им ще поберат и тризнашката количка.  Peace Имаше голям избор на модели, макар че не всички размери. Но не можах да устоя на жабчета  Heart Eyes

# 98
Жабче, не, нямахме по-особена секреция по време на масажите. Имахме дни с много секреция и дни без никаква.

Имам един въпрос-дали има нещо по-особено при отчитането на бременност след раждането? Някой да е чувал или чел нещо? Направих си 2 теста и двата са отрицателни, но нещо отвътре ме гложди. А и Дими е резултат от 2 отрицателни теста, чак третият беше положителен  Grinning

# 99
  • not found
Мами , днес ми е такъв ден , хем изпълнен с голямо щастие , същевременно с много тъга .
Днес дадох 60 мл АМ на Тони / при положение , че е изключително кърмен / и за мое най-голямо щастие се изака , толкова щастлива бях ... Даже скачах от щастие  Grinning Но преди около час тъкмо го подавах на баба му за да го порържи и той започна да повръща на фонтанче  Cry и после се омърлуши като парцалче е , от тогава повърна още 2-3 пъти  Tired Дадох му Фризолак , не знам дали има връзка . Сега спи в ръцете ми и се  Praynig да не повръща пак  Sad
Миличкия ми като го гледам толкова безжизнен и се разтройсвам  newsm45 Дано утре сутринта всичко вече да е минало . Сега ще го изчакам да се посъбуди за да му дам кърма , за да не се обезводни .
Деси , това, което ви се е случило е ужасно , дано не се повтаря .
Имам един въпрос - вие играчките - пластмасовите как ги почиствате ?

# 100
пластмасовите играчки ги накисвам във вода топличка и после ги мия с бочко за съдове и със четката, с която мия бибите, а пък ако са нови първо със спирт преди да ги потопя във водицата...
аз също имам въпрос - колко често и как перете\почиствате\прахосмучете или какво точно правите с плюшените играчки, които са около бебето

# 101
Благодаря на Gaja и Mara Casy за отзивчивостта по нашия проблем с дерматита   bouquet . Дано се преборим и да забравим за това  Praynig
Ние днес бяхме цял ден на село, малката много обича да спи на въздух. Обаче от седмица е станала много мрънкаща, скрибуца доста както се лежи в количката, а вечер откровено се дере (даже не е плач) докато заспи. С кърменето си имам грижа: не яде като хората, ами се усуква, дръпва няколко пъти и пуска и така нон-стоп, като махна гърдата, реве щом съм я махнала, като й я дам - пак реве що я насилвам да яде  ooooh! През деня хапва по малко, но нощем...., е нощем ми разказва играта - буди се и яде през 1-2 часа, е това вече пък на нищо не прилича!  Twisted Evil Дали не е защото спим заедно, нали в тези случаи бебетата се будели по-често.  Thinking Е така или иначе скоро ще разберем, като се приберем в Сф и почне да си спи в леглото. И нощем много се върти и пъшка, не знам, коликите ли се върнаха, какво ли, но дано скоро да отминава, че на моменти откачам и ми се иска да сме 5-6 месеца назад и да съм си щастливо бременна  Crazy Иначе много рита, много говори, суперсладка е, ама да се оплача, че на мен най-малко ми се усмихва и говори, а като види да речем баба си, се пръска от усмихване и гукане  Crossing Arms
Да питам ако някой знае: на Вис Виталис има ли магазин в Сф? Че се убих да търся красиви спални чувалчета, без успех, а тези, които Мамочка показа ме кефят много Flutter
Мара Каси: за плюшените играчки четох да се замразят във фризер за 24 часа да се унищожат акарите. Аз сложих сутринта една, утре сутрин ще видя как се чувства Simple Smile

# 102
Жулиета, имам само една версия. Така ме случвало с Маги (но беше по-голяма) расстройство + повръщане= настинка, темп. кашлица.
Хубаво, утре да съобадиш или направо да отидеш на лекар. Всичко ще е наред!  Hug

Напъхах Миша в чувалчето, погледна ме накриво, порева, опита да се измъкне и заспа.  Crazy

Днес ,докато кърмих Миша ,дойде при мен каката с кукла Доли, седна до мен, дигна фланелка и съкаш кърми  Joy Малеее, толкова смешна! Нямаше кой да ни снима така!
Мара, почистих "плюшките" с парцал влажен, ама все ми се иска да ги напъхам в пералня  newsm78

# 103
  • not found
Мара Каси, като ги минеш със спирт не се ли изчистват цветовете  newsm78 Не съм много компетентна , но не искам да му повредя на детето някоя играчка . а плюшените ги пускам в пералнята с бебешките дрехи . Само , че сега се чудя , ако играчката пее  newsm78 Как да  я почистя ?
Мамочка, Тони явно не е свикнал с АМ и за това повръща , не се притеснявам , защото и в болницата повръщаше от същото мляко , но се чудя на себе си с кой акъл му дадох на веднъж толкова 60 мл  ooooh!

# 104
От 2-3 дни се ппитвам да ви изчета, но не успявам, а доста работи исках да пиша.
Мара Каси, плюшените пера в пералня, само музикалните понякога не просвирват, но в повечето случаи и те си свирят като изсъхнат.
brilliantine, педиатрите много лесно поставят диагноза атопичен дерматит. И на Габи бяха казали като бебе, защото имаше по-грапава кожа на бузките, ръцете и бедрата. Аз мажех тогава с д-р Таис нахткерцен крем.
Жулиета, не мисля, че е от млякото, по-скоро на вирус прилича. По-добре се консултирай с педиатър. А защо даваш АМ? Сега най-доброто за него е кърмата ти. Peace
Олче, щях да те питам и теб: защо дохранваш вечер с АМ? Аз се успокоих, че явно 3-4 мин. сучене й стига и сега кърменето не ми тежи толкова, не я насилвам, пусне ли и пробвам още веднъж, почти винаги ми отказва, само ако много й се спи понякога търси. Вчера бяхме на детски РД в едно затворено помещение пищяха и дивяха 10-тина деца и на Вики много й се доспа, но не може да заспи, дадох и да суче и о, чудо, заспа на гърда Mr. Green е, спа 15 мин., но след това беше готова свежарка да продължи купона.
На Габи й падна първото зъбче, толкова ми е мило, че и на двете ми дъщери едновременно ще растат зъбчета Heart Eyes
Мамочка, Габи кърми така навън, но се завива с пелена Mr. Green
И накрая, последни снимки от нас: с моята приятелка Мецанка искам вече да седя Вики в екшън
Още нещо щях да ви разказват по повод опита за кражба на Деси. Миналата седмица, в една от малкото нощи, в които съседите бяха тихи и нямаха купон, кърмя през нощта и чувам нещо шумоли в двора на съседите (в нашия няма как да е, защото е празен), но мислех, че е някакво животно, а то се оказа циганин, който краде. Видя го съседа от другата къща и почна да вика, излезе, този, когото крадяха и като почна да го псува и да го налага, само се чува ох, ох и бягане, прескочи около 1,50м ограда ooooh!
Вече нямам търпение да стане апартамента ни и да се махнем от тази махала Twisted Evil Ама ЖЗ за Нова Година има шанс да сме там fingerscrossed

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 23:16 от very nice

Общи условия

Активация на акаунт