Първо честити месечинки на всички сладурки и сладурковци!Еех, очите ми изтекоха от гледане на тия красоти, не мога да се спра, по два пъти ги гледах, е от нашто по-убаво нема/имам предвид от нашите априлчета/
Честит рожден ден и на каките на Аила, да са живи и здрави!

Поем, направо щях да ревна за малко докато четох, леле какъв ад, дано вече всичко е наред с милото златце, а ти колко си се уплашила, ужас!

Леле и мен много ме е страх от тия обири, като чета за вашите приключения направооо

Съни, каква си красавица само на сватбата...

Снеш, не идват ли на гости бабите и дядовците?Много е гадно да си далече от близките си, аз съм такава домашарка, че направо не знам как издържате!
И честита нова къща! 
Олче, а честит ти нет!Сега вече нямаш оправдание!

Маги, блазе ти, много се радвам, че добре ти се е отразила почивката!А Борис как прие разходката до Хисаря, той каквото е ангелче...

И ние имаме чувалчета за спане, ама на мен все тънички ми се струват, та метвам отгоре и едно чаршафче!
Сега да се отчета: вчера бяхме при нашия си доктор от Вита- вече сме 6.400кг и 65см, порастнала е с цели 5.5см за един месец!Няма рахит слава Богу, но има такава опастност!
Трявба да играем гимнастика по 3-4 пъти, вигантол - 2 капки, а когато е лошо времето по 3, и следващия път като отидем трябва да сме с тен!Иначе всичко си ни е ок, била манекенка - красавица!Наддала е 800гр за един месец, но в тия жеги било екстра!Ако продължи да се поти така и наесен, може да се наложи да й взимат кръв, за да се види дали не е рахит!
Иначе да чукам на дърво нямаме проблеми нито с акането, нито с пъпчици, нито с очета, нито с хрема!Само да не чуе дявола!
Но пък коликите са си налице!Аман вече!
Ния също спи много неспокойно, много се върти на една страна и се огъва на дъга, цялата е посукана, все едно е изтискан пешкир, снощи така я дебнех да заспи спокойно сигурно 2 часа, накрая я взех на ръце, уж по-спокойно да заспи, че й много тръткаше, уж заспа и щом я сложих в креватчето като се ококори - почна едно пеене, смях, гукане на играчките - и това в 5 часа сутринта!Събудих баща й вече, че направо едва се държах на краката си, той я нахрани към 5.30 и до 6.30 пак смях и кикотене, после заспала!Много е порастнала и поумняла, какви ги измисля само, много "говори", даже вече се смее с глас като голямо дете 
И като Кафенцето, често изпадам в умиление, чак и до сълзи го докарвам, нали съм си ревлаИ аз искам второ, ама като споменах на мъжа ми - "Луда ли, чакй да си починем малко"

Дена, благодаря за съчувствието, както и на Олчето за инфото!Аз няма, няма, пък като изпадна в някакви размисли и страсти, писна ми вече, ама после пак ме обземат истерясваниците!Съвсем вече се ошашавих, ама май вече край, то много неща ми се натрупаха да ги мисля, затова по-кротко, пък каквото такова, тепърва ще берем ядове с вече порастващите бебоци!
Дена, как така наръка се цедиш, не знам, то и други майки така правят и са правели преди като е нямало помпи, ама аз грам не мога така, направо ми е ад!
Е стига толкова, че се отнесох..

до скоро!

Имаше голям избор на модели, макар че не всички размери. Но не можах да устоя на жабчета
и после се омърлуши като парцалче е , от тогава повърна още 2-3 пъти 
Дано утре сутринта всичко вече да е минало . Сега ще го изчакам да се посъбуди за да му дам кърма , за да не се обезводни .
Е така или иначе скоро ще разберем, като се приберем в Сф и почне да си спи в леглото. И нощем много се върти и пъшка, не знам, коликите ли се върнаха, какво ли, но дано скоро да отминава, че на моменти откачам и ми се иска да сме 5-6 месеца назад и да съм си щастливо бременна
Иначе много рита, много говори, суперсладка е, ама да се оплача, че на мен най-малко ми се усмихва и говори, а като види да речем баба си, се пръска от усмихване и гукане