И в пек, и в студ, АПРИЛските мами са винаги тук!

• 18 448
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
Аз естествено си изказах негативното мнение, но свекито ме отряза, че били за малко дошли и не ги интересували последствията

maimunka87, добре че дребосите имат памет колкот златни рибки. И моят го разнасяха, но днес други работи му правят кеф- да го чеша по коремчето например.

# 211
  • София
Ето малко снимки и от нас от морето от днес - http://aila.snimka.bg/family/more-2009.411800.14241003

# 212
Марче, Мамочка,Мimeto80, Hug

Dena klv, честито ви  християнче,много здраво и щастливо да расте!

Олче,Жабче, нямам думи,разкошни мацки сте!

Jlieta, не се дразни,то и ние в къщи се "ядем" постоянно!
Velvet s, ssillvvi, Chocki, Hug, много сте сладки!
Very nice,голяма художничка,голямо нещо!
*dessi*, ми да, и аз незнам защо, ми препоръча Хип точно. Може пък и да са на хонорар! Wink, А, " Усмивката" е много ,много сладичка!
И ние сме неспокойни от два дни,като ни сложиха 3 пентаксим, Виолета се държи много странно, дали не с естресна от инжекцията, въпреки,че е малка, от какво ли,ама като тръгнем да я слагаме в кревата и се започва едно крещене,рев,сякаш я колим,вземем ли я млъква. И така само на ръце!. МОже пък и артистка да е от малка, знам ли?!

Принцеске,като четох за сестра ти,направо си припомних моето изписване.Само дето всичко си беше о.к, но трябваше да чакаме някаква си да дойде и така 3 4аса.От нерви се разревах накрая.Е изписаха ни де, ама децата през това време висяха в коридора на най-голямото течение и никой нищо ти не казва.Ама, това да е!

Aila,много сте готини,как смогваш незнам,Евала!

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 08:13 от L.V.

# 213
Тук съм, Жулиета, тук съм Simple Smile)) Ама време не остава за писане, че нали сме в нова къща и все има какво да се прави! Но поне да се похваля, басеина закрепи положението и сега той взема и малкото ми свободно време, че много обичам да си плувам и да се плацикам! Simple Smile))
Виктор също е голям плувец Simple Smile)) Много си обича малкото басеинче. Така ми гука в момента, голямо пеене пада. Много се върти. но само до страни, пълно завъртане още не му се получава. Но пък като му подадеш ръце, докато е легнал, се хваща здраво и направо се изправя - сам.
С акането проблема още си го има, но взе и да не иска да си пие лекартвото. Малко трудно го лъжа да си го изяде с кърма от биберона. Голям хитруш стана!!!! Simple Smile))
Честит празник на варненки със закъснение, на всички именници и на малкото християнче на Дена.
Исках и още да пиша. но май и моя мозък се е стопил в жегата! Хайде утре като се сетя - пак.

# 214
very nice страхотни рисунки е направила Габи  bowuu
*dessi* невероятна снимка!!!!страшно сте красиви и двете  Heart Eyes (трябва да я сложиш на профила си  Wink)
Dena klv,emiliarie честити ви християнчета(с малко закъснение  Blush)
nikeika,Мария на рони и всички празнуващи честит имен ден(и тук със закъснения  Blush Mr. Green)
snesh така хубаво го описваш стоенето в басейна че ми се иска и аз да дойда  Laughing
днес бяхме на консултация,резултата +760 г и 1.5 см  Heart Eyes гордостта на мама,добре е папкало дупето  Mr. Green понеже до сега Анито все по 4 см дърпаше на месец мъжа ми днес ме пита не е ли малко  Rolling Eyes а аз се чудя като порасне какъв ли номер обувки ще носи  Crazy Laughing иначе всичко е наред пу пу,биха й третата ваксина (ние сме по здравна каса).нормално я понесе,под нормално имам предвид че е кисела цял следобяд или по-точно лесно плашлива.от малко по-сериозен шум започва да плаче и иска постоянно на ръце.но предвид предните 2 пъти ми се струва нормално.радвам се все пак че другия месец ще пропуснем  Party Mr. Green
има и ново 20 - започна да прави ..... единствения начин по който се сещам да го кажа е плезене със звук  Crazy надявам се някой да ме е разбрал  Mr. Green

малко поздрави и от нас:

дзяк
заради коликите спя така понякога
куклата на мама 

# 215
  • not found
snesh, тук си , но не пишеш  Wink За новата къща и ние май ще се наложи да се изместим , че нещо сме много хора и не се търпим  Confused Т.е. нас не ни търпят . Лошото е , че с мъжо сигурно ще трябва да сме разделени до лятото  Confused Защото той ще живее на вилата с кучето/ която всъщност още не е завършена и ние с Тони няма как да отидем, няма топла вода и изолация и ще е кошмар / , а аз и Тони ще живеем при родитилите ми  Cry Тъжно ми е , но няма как . Дано поне до началото на другото лято малко пооправим вилата и да стане годна за живеене и за нас  Simple Smile
Друго не знам какво да пиша , тъжно ми е и ми е мъчно , че свекъра ми е един долен човек и че вмесо да гледа да ни помога или да не ни пречи той се чуди какво да направи за да страдаме , а свекърва ми жената само страда от глупостите му и сега като разбере , че ще се местим ще й е много тежко  ooooh! Как може да  съществуват такива глупаци не ми е ясно  ooooh!

# 216
Честит имен ден на всички празнуващи,най вече на Мария  Hug

dena_klv,честито християнче  Hug

За захранването-моята щерка категорично отказва пюрета,не зависимо какъв плод са,мръщи се ,плюе и дори и се гади  Sick Иска си млякото  Crazy

Чоки,сладурковци големи сте и тримата  Hug

very nice,комплименти на кака Габи,определено рисунките и създават настроение  Grinning

Mара Подробната,лек път ии ако имаш път към морето,за мен ще е голямо удоволствие да се видим  Hug

princessa raia,да ви е жив и здрав малкият Стоян   bouquet

mimeto80,голяма гимнастичка си имаш  Heart Eyes Тити пък си лапа палеца,хубаво си го наглася и айде в устата  Crazy

Aila,благородно ти завиждам на хубавото голямо семейство  Hug Сред две големи всяко момче ще е като принц  Grinning

Сега на свой ред да ви почерпя  Mr. Green

И аз имах именничка  Mr. Green
Бяхме на вилата,тъй като се закла агне за здраве на именничката и понеже се навършват две години от както се блъснахме.Ето една усмивка от нея  Flutter
Тъй като ние с баща и обожаваме лова и ходим с дружинката на нашето село,тя искаше пушка,но получи Меч и с баща си играят на "звездни ренджъри"  Mr. Green
А като ви подгони и дратхара,ей така се хвърля меча и бегом да ви няма  hahaha

Ето ги и Дея&Тея

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 01:24 от Дея`

# 217
Здравейте Simple Smile!
Жулиета,много гадно положението при вас,пък и за много време  Rolling Eyes .Ама гледай си Тони и само да сте здрави пък другото ще се нареди.
Гледах по новините че от утре в Младост няма да има топла вода.За Айла знам че е там,май и Жабче.Въоръжете се с търпение  Confused
Аз да се оплача,май ме пипна нещо та цял ден ми е лошо и ме боли стомаха и ми е едно отпаднало...пазете се че е много гадно  Tired
Деси,Даниел си има някоя и друга баня по рождение,но и тен голям е направил.Направо гънките на кракара като ги опъне се белеят Simple Smile
Лека вечер от нас!

# 218
Дея да ви е здрава и щастлива именничката и нейната малка сладка сестричка, страхотни снимки Heart Eyes Hug
Жулиета положението ви хич не е розово, но с позитивно мислене всичко ще се оправи нали знаеш Всяко зло за Добро Hug
Аничка страхотни снимки, тази малка Андреа леле какви хубави очи пу-пу Heart Eyes Hug
Айла направо ти се възхищавам на силата да отглеждаш 3 деца Heart Eyes Hug супер сте на плажа Party

# 219
 ooooh!Толко много бях написала ,за всички по нещо и всичко ми изчезна Sad
А така ми се спи Sad
Всички бебоци са страшно сладки и красиви Hug
Ето и обещаните снимки от нас http://dena.snimka.bg/children/niki-kr-shtenie.411260.14236923
Лягам си и дано успея да заспя от яд Mr. Green

# 220
      Добро утро!По едно кафе за ранобудните Grinning !

Айла,Аничка,Дея,прекрасни принцеси сте показали  Flutter Heart Eyes

dena_klv ,личи си че сет си изкарали страхотно,много е хубаво там,където сте направили кръщенето.А ето тази снимка ме разтопи,страхотна е Hug

Анито се събуди,чао,хубав ден от нас  Hug Hug Hug

# 221
  • София
Жестоки снимки! Жестоки!!! Crazy

Velvet_s, Дани как е напълнил бузетата, огромна разлика има от 2 и 3 месечния му албум. И ми прилича на моя син като бебе, и той е от "баньосаните" по рождение.  Mr. Green
Миме 80, наистина трябва на художествена да я запишете Дидката. Голяма е грация. И толкова си приличате двете, слабост сте ми!!! Heart Eyes А за роклЕто нямам думи... Красота! Crazy
Дея, традиционно обрахте всички точки! Дея - Мария е като Мис Малка Лейди, толкова красиво момиченце не познавам.  Heart Eyes А снахичката и върви по стъпките. Бузанка! Heart Eyes Любопитно ми е приличали ли са си като бебета... Thinking Аз докато те дебнех в Април 2006  Mr. Green, много много не си спомням да си пускала бебешки снимки на каката. Blush Виж, аз в МАЙската се уливах...  Embarassed
ани4ка, наистина страхотни очи, много е нежна Андреа!
Чоки, много зареждаща снимка, нагушкай морячетата! Hug Hug Hug
*Деси*, мацки сте страшни! Наистина снимчицата е за аватар. Heart Eyes
Снимките на Дена и Айла съм си оставила сега за десерт, с кафето. Mr. Green
Айла, имам въпросче: Нормално ли е да се наяжда беба и да има само 2 - 3 добре напоени пампи на ден? Нощният е винаги много пълен. Но тя основно нощем си яде... Rolling Eyes

Днес сме на "консултейшън" Mr. Green, за 3 Пентаксим, като си спомням колко зле понесе втория, с тия сополи и т.н. и полудявам.
Иначе и ние ги имаме мрънкавите периоди (*Деси* Hug), върхът е, като започне да вика в 7 часа вечерта и да си иска банята.   bath1 И вече като си види коритото, една широооока усмивка, размазва се от кеф.
Тази сутрин с гукане и попски напеви ме е събудила в 6 ч.  newsm46, и след като ни вдигна с брат и на пожар, сега доволно си доспива маймуната. newsm36

Преди една година точно, на тази дата видях двете чертички. Незабравим момент, как само лети времето... Сега двете ми чертички доволно спят в креватчето. Heart Eyes Тази дата е специална за мен и с нещо друго - любимият ми дядо днес става на 80 години! Чувствайте се почерпени кой с каквото желае! cheers food002 cook

Ето "малко" снимчици и от нас:

Така си спим с тати двама... hahaha
Искам права ПЪК. icanfly
Такава най - много ме харесва мама. Mr. Green
Като няма кой, мога да си дрънкам и сама. Crossing Arms
2 бр. мечки
Главната Командорша!

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 09:28 от ol4eto

# 222
Преди една година точно, на тази дата видях двете чертички. Незабравим момент, как само лети времето... Сега двете ми чертички доволно спят в креватчето. Heart Eyes Тази дата е специална за мен и с нещо друго - любимият ми дядо днес става на 80 години!

Да ти са живи и здрави и двете чертички ,които са толкова сладки  Heart Eyes и твоят дядо  Hug

Дея, Любопитно ми е приличали ли са си като бебета... Thinking Аз докато те дебнех в Април 2006  Mr. Green, много много не си спомням да си пускала бебешки снимки на каката. Blush

Че аз там в А-ки 2006 нищо не обичах да показвам  Mr. Green ,само се дразнех  Mr. Green /момичета не си мислете,че съм си такава,просто имаше поводи,ние с Олчето се знаем  Mr. Green ,д'ет се вика с поглед се разбираме Flutter  Mr. Green/
Сега,дали си приличат  Mr. Green Аз вече изкуквам  Mr. Green В неделя си стоя на верандата на къщата,пия кафе и по едно време гледам телефона на свекъра и снимка на дисплея,стана ми интересно и я погледнах.След което започна голямото чудене,кое е това бебе на дисплея  Mr. Green Дея-Мария или Тея-Констанс  Mr. Green  hahaha  Blush Питам аз свеки,тя вика,ааа Тити ще е...
Да ,ама аз гледам пак и виждам,че бебето е облечено с дънково гащеризонче и оспорвам  Mr. Green,тц няма да е Тити защото тя няма дънкови гащеризони,само Дея имаше  Mr. Green  Crossing Arms  Whistling Mr. Green Не мога си позная детето,моето си е,ама кое от двете  Mr. Green
Като цяло Дея беше на 6 месеца когато беше на кг-мите на Тити  Mr. Green Иначе имат еднакви устнички,нослета,ушички...
Каката казват,че приличала на мен  Flutter ,но пък има цвета на очите на баща си,Малката приличала на баща си,но пък има моят цвят на очите  Mr. Green

И да се похваля,решила съм,ще си правя татос  Mr. Green Само,че на есен,другият месец,че имам още малко да посваля  Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 10:21 от Дея`

# 223
Тук спинкам сладко, сладко.
Ох, колко ми е добре да ме возят.
Когато съм с мама се чувствам най-голяма.
И мама и тати са на по 4-ри месеца.
вижда се кой ще води парада.

Миналата седмица голяма разходка на семейството. На Марково на кръщене, а след това на чеверме на Орешец. Не сме се спряли. Явно и вие не се спирате нагоре- надолу. Завиждам благородно на тези, които са отишли на моренце. И тази година изпуснах морето. А толкова много ни се ходеше.
Честито на патерици на всички именници и христянчета. Нека Бог да ви закриля всички. Днес ме на консултация и последни ваксини.Оф ще си починем. Стига вече с този плач.
по-късно пак ще пишем да дадем отчет как се развиваме.

# 224
И мен като Олчето ме изръгаха от леглото в 5 часа,а сега спи гадинката  Twisted Evil .Олче,честит ти празник  Mr. Green , да ти е жива и здрава момата и честит празник на дядо ти Simple Smile .
Дея на  мен пък малката ми прилича на теб.
Деси,мерси за кафето,определено имам нужда Simple Smile
Дена,супер сте на снимките,много сладко Simple Smile
brawneye голяма сладурка си имаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт