Всички снимки са разкошни
Айла- шапка ти свалям с голямото семейство на море. Аз с моят ревлю на кафе е трудно да отида пак за море не искам да си мисля, но от както сме си тук в Бг малко се е поочовечил и не плаче от непознати( социализирал се е).
Julieta много неприятна история, но хора всякакви( моята свеки досущ като твоят свекър- аз затова събрах багажа и хайде за България малко на почивка), с малко повече търпение и всичко ще се нареди.
Не знам аз ли не съм наред или кой от където ни види все ни казват 4е сме едрички за четири месечно бебе- пък последно като ни мереха не сме кои знае колко дебели беше 7.400кг и 68 см.- аз база за сравнение нямах и сега си викам явно аз нещо не съм в ред

Момичета я кажете на какъв принцип захранвахте- първо новата храна и после мляко или първо млякото и 40- 50 мин след това новата храна ?

*Деси* мила каде са ми сладурите Ани и Сашко?Как върви закачката с Андрея?
и баткото също такива хубави бисерни зъбки 

,всичко е изрисувала с боичките си

.Нацелувай Командоршата от мен 

Много ви благодаря за пожеланията!
Иначе се събуди чак към 7 часа с пеене и гукане
Ама аз вече хич не им цепя басма!Веднъж една ми вика: ох, нали може да поседна за малко - като парка беше празен, пейки - бол!И аз й казвам- ами не, не може, мъжа ми с бебето няма къде да седне /тогава той я успиваше наръце/!, еее, аман значи, и само като минеш с количката и се почва: виж как се е облякла, момиче ли е или момче?
.Аз съм от тия зяпащите