И в пек, и в студ, АПРИЛските мами са винаги тук!

• 18 421
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Привет момичета,
Всички снимки са разкошни
Айла- шапка ти свалям с голямото семейство на море. Аз с моят ревлю на кафе е трудно да отида пак за море не искам да си мисля, но от както сме си тук в Бг малко се е поочовечил и не плаче от непознати( социализирал се  е).
Julieta много неприятна история, но хора всякакви( моята свеки досущ като твоят свекър- аз затова събрах багажа и хайде за България малко на почивка), с малко повече търпение и всичко ще се нареди.
Не знам аз ли не съм наред или кой от където ни види все ни казват 4е сме едрички за четири месечно бебе- пък последно като ни мереха не сме кои знае колко дебели беше 7.400кг и 68 см.- аз база за сравнение нямах и сега си викам явно аз нещо не съм в ред  newsm78
Момичета я кажете на какъв принцип захранвахте- първо новата храна и после мляко или първо млякото и 40- 50 мин след това новата храна ?

# 226
Здравейте!
Честито на всички имащи повод за празник!
Всички хлапенца са страхотни много фотогенични!
Мале как ме е яд сума ти време писах и накрая ме изхвърли,целия труд на вятъра.Моето момченце вече си хапва плодово пюренце и се облизва сладко-сладко.Пък и пита за още Mr. Green Зеленчуковото ще му го въвеждам другия месец.Вече се обръщаме по коремче и се връщаме обратно.Като ни хванат за ръчичките се изправяме на дупе.Ходихме на село и си изкарахме супер ,малко да сменим обстановката и шумната градска среда.Много добре ни се отрази.Вечер гледахме как се прибират кравите и овцете от паша.
Много интересно е да видиш това в днешно време,когато живота в града е толкова забързан.
Моят синковец голям ритльо е станал,много енергия,много нещо.Ако съм в близост и аз отнасям по някой-друг шут.
Малко снимчици от нас:
мама ми направи тази снимка
гушкаме се с тати
колко съм висооок
да,кажете, с какво да ви помогна
ДЗАК

# 227
За протокола тежим-6,820кг. и сме дълги 67см. Много леко ни минаха този път ваксините само каза уа за много кратко и се усмихна. Сега има заслужена почивка. Мама я нахрани и тя спинка вече. Нашата педиатърка каза следобедното хранене да го заместим вече с каша.
Това е от нас за сега. Смятам да тръгвам на разходка като се събуди момата.
Чао на всички деца и тяхните мамчета. Силни Hug Hug Hug Hug Hug

# 228
Добър ден и от мен Mr. Green
Страхотни снимки сте пуснали, направо нямам думи Peace
Дена снимките от кръщенето са върха а малкия сладур се е държал наистина мъжки, аз не видях на снимките той да плаче, колко време беше церемонията? Подкрепям мнението на *Деси* за снимката с каката наистина е много мила Heart Eyes *Деси* мила каде са ми сладурите Ани и Сашко?Как върви закачката с Андрея?
Ех Олче  Hug благодаря ще я запишем, а ти твойта хубавица на манекенски курсове  Party и баткото също такива хубави бисерни зъбки Hug Олче определено Вели е на теб а Ени на татко и май,а? Party познах ли Mr. Green
Дея като гледах снимките определено си права за приликата на малката Дея с теб и на Тити с татко и, но и двете са  такива сладурани да ги нацелуваш Heart Eyes Hug Хайде и поздравления за решението ти за татос да се похвали6 после със снимка Party
Браунай малката е голяма сладурана и колко добричка изглежда как само си седи кротко в количката Hug Heart Eyes мойта Диди трагвам на разходка в количка и се прибираме на ръце Crazy
Танита малкия Алекс е направо страхотен Hug Heart Eyes
ето една усмивка от нас днес: http://mishevae.snimka.bg/baby/didi-e-ve4e-na-4-meseca.408455.14248846
http://mishevae.snimka.bg/baby/didi-e-ve4e-na-4-meseca.408455.14248842
http://mishevae.snimka.bg/baby/didi-e-ve4e-na-4-meseca.408455.14248844

# 229
Миме,влизам заради теб и малката адашка,че много работа имам,ама не се въздържах да не пиша  Mr. Green
Тази снимка ми е слабост,страхотна физиономия има Дидито  Mr. Green А рокличката и тук е мнооого сладка  Heart Eyes
Искам и аз за моите щерки такива лентички за косичките  Blush
А ти си отслабнала и иглеждаш страхотно   bouquet  Flutter
цъкнете в/у снимките за по голям размер  Whistling

После ще пиша пак,че моята кака иска на пързалката,аа аз имам толкова много да пера  ooooh! ,всичко е изрисувала с боичките си  ooooh!

П.С ПОЕМ,не се крий,от кога те няма никаква  Crossing Arms  Heart Eyes ,къде бродиш ти  Heart Eyes

# 230
Ей Дея Hug не съм отслабнала освен умственно Crazy и от бюста на горе Cry
Много са ми квадратни краката, но за това трябва фитнес, а за сега просто нямам време ( форума ми е много по-интересен Mr. Green) Целувки на двете кукли( ако ти харесват панделките мога да ти пратя  Mr. Green)
Как ги качвате тия снимки така хубаво аз не мога Rolling Eyes

# 231
оф и аз не мога да качвам така снимки  Blush .Ама тука бомба паднала!Срамота!
Зинайда нещо много време я няма  Thinking

# 232
Момичета, кога изчезва линия негра, че аз още си я нося и сега ще ходим на море, а аз как ще се пусна по бански не знам  Confused
Олче, дай да измислим някакъв чалъм да накараме малките кокони да ядат през деня, а не през нощта  Thinking Направо се побърквам с това нощно ядене през 2 часа, а през деня спи, спи... Twisted Evil Айла, дали не можеш да ни помогнеш с някакви идеи?

# 233
Здравейте!
Благодаря ви момичета,много сте мили Hug
Пак страхотни снимки виждам,на красиви априлци Hug
Ние сме в четвъртък на консултация и тогава ще се отчитаме.Иначе сме добре и хапваме сладко пюренца и правим вече бели

Velvet_s тава е новата екстра на snimka.bg ,когато си на снимката отстрани в дясно има кодове за споделяне кликаш там и избираш код за форум (малка) и това е.Много е лесно ,когато го знаеш Wink

# 234
dena_klv    bouquet
brilliantine,за линея негра четох на скоро тема и общо взето при всеки е много различно.И аз още си я нося.

# 235
                           Добро утро!

Иначе и ние ги имаме мрънкавите периоди (*Деси* Hug), върхът е, като започне да вика в 7 часа вечерта и да си иска банята.   bath1
Олче,Анито е същата,направо ме изумява какъв малък човек е,а какъв глас вади Crazy
Снимките-разкош,както винаги Grinning.Нацелувай Командоршата от мен Mr. Green

Дея' ,много си приличат момиченцата ти като бебета  newsm81

dena_klv ,на сладура Ники ще му изям бузките Crazy Hug

Не знам аз ли не съм наред или кой от където ни види все ни казват 4е сме едрички за четири месечно бебе- пък последно като ни мереха не сме кои знае колко дебели беше 7.400кг и 68 см.- аз база за сравнение нямах и сега си викам явно аз нещо не съм в ред  newsm78
Наред си,не се тревожи Wink.Хората,които нямат малко бебе в момента губят предства в кой месец колко са били големи бебетата Laughing.И Анито повечето хора които я видят и дават 6 месеца Crazy,а Саши също не вярват че е на 3 години,изглеждал на 4 поне Whistling

mimeto80 ,много сте сладки Heart Eyes

Браунай малката е голяма сладурана и колко добричка изглежда как само си седи кротко в количката Hug Heart Eyes
Танита малкия Алекс е направо страхотен Hug Heart Eyes
smile3521

*Деси* мила каде са ми сладурите Ани и Сашко?Как върви закачката с Андрея?
Ето ги  Heart Eyes-сутринта преди да станат,гледат ''Мечо Пух'' и се гушкат.
С Андреа не сме се виждали няколко дни,но там нещата са ясни-любов необяснима Mr. Green.Днес се надявам да се видим с нея и Аничка.Два дни бяхме без асансьор(на 8-я етаж сме) и излудяхме вкъщи ooooh!,чак днес са го оправили Whistling

# 236
Хайде добър ден и от мен! Hug
Вчера изписахме малкия Стоян най-накрая - в коридора на Шейново! ooooh!
Каката - по-голямата ми племенничка, много се сърдеше и цупеше през цялото време, голям инат е!Дори за една снимка не пожела да застане!
Иначе малкия е вече добре, страшно прилича на дядо си, чието име носи, т.е. на баща ми!Направо му е одрало кожата, както се казва! JoyМного ви благодаря за пожеланията! Hug
Ния тази нощ спа много неспокойно, през 5 мин. ставах да я успокоявам!Не се е будила, но насън много шаваше и плачкаше по малко! TiredИначе се събуди чак към 7 часа с пеене и гукане Party
Аз реших да почвам диета, ще пробвам тази на Дюкан, имало специални съвети за родилки, пък ще видим!
Ще гледам да пусна снимки на малкия Стоян и кака му Ния!
Ох, момичета, много ми е скучно, всеки ден едно и също!Вече станах като бабичките - гледам сапунки по цял ден и седя по пейките в парка!Е, през останалото време дондуркам за разнообразие! Crazy
Между другото където и да изляза непрекъснато ме налазват разни бабички!Сядат до мен на пейката без да питат и почват да ме оглеждам, и бебето най-вече де!Дори ми се е случвало направо да се обръщат и да зяпат в количката, като че ли извънземно има вътре! #Cussing outАма аз вече хич не им цепя басма!Веднъж една ми вика: ох, нали може да поседна за малко - като парка беше празен, пейки -  бол!И аз й казвам- ами не, не може, мъжа ми с бебето няма къде да седне /тогава той я успиваше наръце/!, еее, аман значи, и само като минеш с количката и се почва: виж как се е облякла, момиче ли е или момче? #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Спирам, че ще ми се отще да излизам!
Момичета, какви са тия снимки, тия красоти!Леле, направо ми идва да гушна монитора! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде, до по-късно! Hug

# 237
princessa raia не се изнервяй от такива дреболии Simple Smile .Аз съм от тия зяпащите  Mr. Green и много се радвам като видя някоя мама как е накиприла малко бебче,но и майката като ме види как пътио се хиля и тя ми се усмихва.Просто не мога да пропусна  да се зарадвам в движение на някое малко сладурче,особено ако е мома,понеже и аз много исках Simple Smile

# 238
Velvet_s, аз нямам нищо против майките, които се радват на бебоците!Просто ме дразнят бабите, които не се радват, а зяпат и одумват, за да си намират развлечение!Мисля, че на никой не му е приятно да го обсъждат какъв бил, какво правил и т.н., камо ли пък детето му какво било...имам предвид, че обсъждат и досаждат в лошия смисъл!А Дани е много сладък, млад красавец!Пожелавам ти второто да е момиченце! Flutter

# 239
  • Бургас
здравейте и аз да се включа,
Принцеса рая въобще да не ти пука за бабките, зъби им се ,те това заслужават,
Много ти се радвам нали и моята бебка се казва Стефания,
Велвет ти живееш до нас а още не сме се видя ли, аз съм в 9 блок в Славейков, следобяд къде излизаш,
Аз обикновенно взимам каката към17,30 от градината и съм на люлките пред нашия блок.

Общи условия

Активация на акаунт