ЯНУАРСКИ МАМИ 2010 г. - 14 тема

• 16 189
  • 294
  •   1
Отговори
# 75

ето една виртуална почерпка от мен, защото вчера ''остарях'' с 1 година.
във вторник бях на фм и казаха, че всичко си е наред да отидем пак в 30 седмица, казаха ми също и че ще е момченце
  newsm44
много се радвам, а таткото още повече.
успех на всички на които им предстоят прегледи fingerscrossed

# 76

ето една виртуална почерпка от мен, защото вчера ''остарях'' с 1 година.
във вторник бях на фм и казаха, че всичко си е наред да отидем пак в 30 седмица, казаха ми също и че ще е момченце
  newsm44
много се радвам, а таткото още повече.
успех на всички на които им предстоят прегледи fingerscrossed
Чрд много щастие любов пари и късмет

Сами хубави неща да ти се случат и Януари да родиш здрав пслушен и пухкав бебок

# 77
Честит Рожден Ден Мишле! Бъди много здрава и щастлива!

# 78
Моля, моля valkiria79  Blush, дано съм полезна с това..
Hug Hug Hug О, да определено, направо се ентусиазирах  sling Peace
Ето още нещо интересно, което намерих :
http://www.estestveno.com/node/152
там има и за кърменето, ЕБХ и още доста неща  bouquet
Мишлето  bdbaloni и най сладкия подарък януари!!!
  newsm67

# 79
  • София

ЧРД,  Мишле, много здраве, щастие и късмет!!! Много усмивки и само весели моменти  party006

# 80
 nbirthday Мишлето ,нека всичките ти мечти станат реалност  Gift

Тео, и аз съм така но аз имам сенна хрема,сега я карам малко по тежко, будя се и през нощта да кихам. Консултирай се с доктора ти или с алерголог, знам че по време на бременност много скрити заболявания могат да се развият,и обратно вече доказани да изчезнат.

# 81
Mishleto_85,  bdbaloni много здраве и семейно щастие ти пожелавам  bouquet
Чести ти мъж, да е жив и здрав   bouquet

Фалън, за албумчето, не се притеснявай, никой няма да злоупотреби Wink

Ние днес изкарахме един страхотен съботен ден. Ходихме и на кино, гледахме Пророчеството, много хубав филм, но не е за бременни с лабилна нервна система  Mr. Green

П.П. Браво на момичетата с термин 5-ти януари, много сте изрядни бре Joy и сте изравнили бройката на половете Mr. Green

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 21:05 от Katinche

# 82
sunrise7 моля те обясни по-подробно,за тези меридиани,че нищо не разбрах  Embarassed .Аз също кихам сутрин и вечер.Сутрин със секрети още преди да съм се събудила дори  ooooh!

Връщам се да ви чета,че ми стана интересно това и да питам преди да съм забравила  Tired.

Mishleto_85 ,честит РОЖДЕН ДЕН-ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ и януари ЗДРАВО БЕБЧЕ!

# 83
  • Madrid
Мишле , newsm59,бъди жива,здрава и много щастлива!!!Честито  stork-boy,,да порастне един здрав юнак! Simple Smile

Катинче,а ти от кои от кой бременни си? Mr. Green

МТВ,полезна си и още как,личи си,че си доста информирана.В тази връзка аз днес цял ден четох,и от снощи не съм се спряла да пробвам какво ли не,но нямам никакво подобрение,напротив-налепите ми се увеличават,а без парацетамол,температурата не пада под 38.Затова започнах антибиотика,от тази група са позволени за бременни,а и това,че не съм в първи триместър,го още по-приемлив.Трябва да взема мерки,няма как. Tired

# 84
Здравейте, мамита! Simple Smile

Честит рожден ден, мишленцеHug Много здраве, любов и щастие ти желая! Честито ти синче Simple Smile Въобще, имаш двоен повод да черпиш Simple Smile

Аз съм се заровила в една безкрайна тема за бебешките колички. 90+ страници в подфорум "На пазар"...
Съвсем се обърках, не че преди съм имала някакво решение на въпроса каква количка да купим.. ooooh!
Вие готови ли сте с по-големите покупки като количка, столче за кола и т.н.? Или поне насочили ли сте се?

А, и един глупав въпрос Blush Каква е разликата между столче за кола и кошница/кошче за кола? Че срещам и двете като наименования в сайтовете, но не мога да схвана разликата..
Хубава вечер от мен  Grinning

# 85
Катинче,а ти от кои от кой бременни си? Mr. Green

А  newsm78

МTV, полезна си, разбира се. Днес в една темичка се натъкнах на линкче към книгата "Изкуството да бъдеш родител" с надеждата да има нещо за приучаване на гърне, че на моята госпожица и предстои. Дръпнах книгата, но още не съм я разгледала даже Flutter

# 86
Честит Рожден Ден Мишле  newsm51

Желаяти здраве щастие и лека и без проблемна бременност.

hbday

# 87
Иве, Мануела, радвам се много за добрите новини при вас! Hug Hug Hug Hug

Днес изрових нещо стари бумаги и установих,че №3 съм го усетилаясно в 20г.с.  - така че не се шашкайте(вкл. и аз),че нещо не е наред. Всичко е индивидуално, като все пак трябва да е в някакви граници. Щом сте в границите - страшно няма!

Момичета, какви са тези ваши ровения за гърнета, кърмения и пр. Четете, но без да влизам в спорове, едно 90% от това, което ще прочетете - твърде скоро ще го забравите, а най-много - когато точно ви трябва......Все още е време за наслада от бременността. Гърнето, кърменето и пр. - няма да избягат.

Hug Hug Hug Hug

Честит Рожден Ден на Мишле!  bouquet

# 88
  • Madrid

Ние днес изкарахме един страхотен съботен ден. Ходихме и на кино, гледахме Пророчеството, много хубав филм, но не е за бременни с лабилна нервна система  Mr. Green
Пошегувах се.

# 89
  • Варна
Мишле, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, и много щастлива!!!
ilindi4ka, неприятно че трябваше да прибегнеш до антибиотика, но щом няма друг начин, а и може да се пие от бременни, не се притеснявай. Оздравявай бързо!
Копнеж, кошчетата за кола са за бебета от 0 до 13 кг мисля, а столчетата са за деца от 9 до 18 кг и 15-36 кг. Има и комбинирани столчета от 0 до 18 кг, но съм чувала че не са много удачни.
И аз я четох тази тема за количките, и то доста време  Mr. Green Вече почти със сигурност знам каква ще е количката ни-Peg Perego Pliko P3 Completo: http://www.kasidabg.com/peg-perego-pliko-p3-completo.html
А кошче ще ми подари една приятелка.
За гърнето, когато синът ми навърши 2 г. и 2-3 месеца, му махнах памперса от раз. Вършеше белите в гащите около седмица и свикна да си казва и да сяда на гърнето. Много бързо стана при нас, тъй като той не търпи нещо да му мокри или да е изцапан. Преди това опитвах да го слагам на гърне, но той не искаше да го погледне. Katinche, защо не изчакаш още малко с гърнето? Според мен Михаела е мъничка още, но разбира се ти си решаваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт