''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 242
  • 491
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Shocked  А стига бе newsm78

[/quote]

Ами сбъркали са, кой знае какви парфюмно неграмотни младежи ъпдейтват сайта.... Mr. Green

# 136
Имам пробичка, която поносих и ми хареса.Преди време ми бяха казали,че парафюми на Гре не се внасят в БГ

# 137
  • София
Ти сега ме хвърли в чуденка, как ли ще го усетя в жегата... ама не съм си вкъщи и не е при мен, докато се прибера, жегите ще са минали сигурно  Thinking

Не знам откога ти е инфото за вноса, аз миналата година пробвах Фльор де Каботен в София в малка квартална парфюмерия (което доведе до откриването ми на този бренд и няколко покупки Simple Smile )

# 138
Ати, хареса ми даже не ми е толкова сладък бих казала сладнее, но умерено.Ти от къде го има?Аз го сложих в waiting list във фрагранс и като се появи да ми пуснат мейл Grinning.Имах впредвид масово, сега чрез интерент може да намерим всичко по магазините Simple Smile

# 139
  • София
Взех си го от www.parfum-bg.com , вече е изчерпан обаче.

# 140
Момичета вие имате ли парфюми в пластмасови флакони? На мен черната магия ми е в такъв от Фрагранса. Много грозно флаконче, златният пръстен отгоре е ожулен, с незаоблени ръбове, абе на вид е по-зле от китайските. Миризмата е адски трайна, не се притеснявам да е менте, но флакона е доста гаден. Rolling Eyes

# 141
Защо е в пластмасов флакон? Никога не съм виждала парфюм в такова шишенце...

# 142

Точно такъв ми е флакона. На снимката изглежда добре, един такъв лъскав. Но в действителност е грозен и евтин. И много лекичък. И нямаше целофан. Кутийката вече се разлепи. Sad

# 143
Доста странно. Възможо ли е да е менте? Не вярвам Ланком да продават толкова скъп парфюм в такова шишенце
Сега видях, че едт е в такова шише....твоето едт ли е?

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 18:02 от Jackie

# 144
Да ЕДТ е моето.
Много неподходящо за подарък, да знаете. От към пръскалото е крива пластмасата. Зее дупка с дебелината на кибритена клечка от едната страна, а от другата половин. Не бях забелязала да тече, но сега ми направи впечатление, че пръскалото е влажно цялото и стига само да вземеш флакона в ръца, за да се напарфюмираш. Незнам дали е от дългото пътуване на парфюма, но една част от  златистият пръстен се е полепила по капачката.

# 145
Наистина много неприятно. Сега се сетих, че единственият ми парфюм в пластмасово шише е Ръш, но въпредки това си е израбтен много добре и никога не се е разтичал или нещо такова

# 146
  • In The Middle Of Nowhere
Бич Може го намерих в едно магазинче тип от всичко за всеки (от рода на "левчетата", но всяко нещо си има различна цена) в Сливен, предлага се и друга полска козметика, нелоша впрочем, въпреки смешните цени. В други магазинчета от този тип не съм го срещала.

vmarinska, много мило ми стана от хубавите ти думи, благодаря ти Simple Smile

Мерси за инфото, това сигурно е някакво по-специално магазинче... ще се разтършувам тук, дано го намеря  newsm78

Жаки, името наистина е смешно  Grinning

# 147
  • Варна
Наистина много неприятно. Сега се сетих, че единственият ми парфюм в пластмасово шише е Ръш, но въпредки това си е израбтен много добре и никога не се е разтичал или нещо такова
RUSH отвън е целия пластмаса, но вътре има бутилка, която не знам каква е. По-добре се вижда на RUSH 2. Ето: http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Rush-2-687.html

# 148
RUSH отвън е целия пластмаса, но вътре има бутилка, която не знам каква е. По-добре се вижда на RUSH 2. Ето: http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Rush-2-687.html
Ръш си е стабилен флакон, масивен, а това е като детска играчка, съвсем лекичък.

# 149
Да, знам, че има бутилка в Ръш Grinning като се държи срещу светлина леко се вижда. Една позната веднъж го беше счупила...и видяхме, че има стъкла.
Много мразя като парфюм изтича от шишето. За сега ми се е случвало само с Avon и един Tesori d’Oriente

Общи условия

Активация на акаунт