''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 262
  • 491
  •   1
Отговори
# 165
  • виртуално
Тук сме  Laughing
Моят е на работа, но ми беше направил кафе

# 166
  • Враца
Ти не намери шише и се отказа от рефилчето ли ???
 Sad

# 167
  • София
И моят мъж всяка сутрин прави кафето.  Laughing Златни мъже сме намерили, а? Че и малкият се е научил и ъпрвата му работа сутрин като отворя очи е да пиа "Мамо искаш кафенце?" и да търчи при баща си после с "Тате, сипеш на мама кафенце".  Joy
Сметнах си парфюмите, с момента са 880мл, чакам още 75 да пристигнат, а в понеделник съм заплюла един 100мл.  Joy Тази седмица ще чукна литъра. Shocked Shocked Shocked

# 168
  • Варна
Момичета сънувах Еau Mega на Victor & Rolf , че е най-прекрасния аромат на света.

# 169
  • виртуално
Ти не намери шише и се отказа от рефилчето ли ???
 Sad
да - само стои и не мога да го използвам
направила съм една отливка от 5мл в рефанско шише, ама така не ме кефи  Sad

# 170
  • Враца
Пък аз сънувах Нилските градини на Ерме.
И това ми се случва за 3 път.  newsm78
Аз не ги познавам , като аромат, ама не съм фенка на Ерме от нещата които познавам до момента.
Ама тия сънища какво ли означават...  Rolling Eyes
По принцип не сънувам парфюма, ама на - тея Нилски градини ме побъркаха Simple Smile

# 171
  • София
И моят мъж всяка сутрин прави кафето.  Laughing Златни мъже сме намерили, а? Че и малкият се е научил и ъпрвата му работа сутрин като отворя очи е да пиа "Мамо искаш кафенце?" и да търчи при баща си после с "Тате, сипеш на мама кафенце".  Joy
Сметнах си парфюмите, с момента са 880мл, чакам още 75 да пристигнат, а в понеделник съм заплюла един 100мл.  Joy Тази седмица ще чукна литъра. Shocked Shocked Shocked

Ооо, скъпа! Тия 75мл Eau De Star ли са? Обнадеждена си от постовете за получаване на юнските поръчки ли? А 100-те ги знам какво са, само от 100 да не преминат в 200, че колкото си щура напоследък... Mr. Green

vmarinska, мерси за кафето! А за Нилските градини - не е за пренебрегване този аромат, помоли някой за пробичка - и на него и на Средиземноморските (всъщност аз на Средиземноморските мога да ти пратя) - много различни от стандартните летни аромати, определено имат характер и силна индивидуалност според мен... Peace

Рапунцел, ако аромата те кефи, защо да не е в друго шише...? А пък и на рефан има и по-прилични шишета, примерно има едни, които приличат на спрей за чанта  Simple Smile, мисля че не са лоши, така ще можеш да си ползваш Ангелчето... newsm78

Момичета сънувах Еau Mega на Victor & Rolf , че е най-прекрасния аромат на света.

Аз чак до сънища не стигнах, но много ми се ще да го грабна това бижу.... Mr. Green Rolling Eyes

# 172
Аз да ви се оплача, че на мен тия от БЗ не ми отговориха за Черният жасмин. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 173
  • София
Аз да ви се оплача, че на мен тия от БЗ не ми отговориха за Черният жасмин. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

newsm78 Странно.... Пробвай на някой от другите им имейли... има ги на сайта...

# 174
  • София
Изчезнахте някъде, а...? Аз още си пия сутрешното кафе и така се надявах да е оживено във форума, ама не....

# 175

newsm78 Странно.... Пробвай на някой от другите им имейли... има ги на сайта...

Явно си им по-симпатична. Laughing
Да видим дали ще ми отговорят?

# 176
  • Враца
Ми на мен ми е някак неудобно да искам пробички,
пък във Враца парфюмериите не са кой знае какво
и затуй се ръководя предимно от описанията в нета и поръчвам на сляпо.
Но понеже познавам Калеш и знам как ми действа отрицателно, пък виждам хиляди суперлативи за него и затуй не смея да си поръчам градините.  newsm78

# 177
  • София
Ми на мен ми е някак неудобно да искам пробички,
пък във Враца парфюмериите не са кой знае какво
и затуй се ръководя предимно от описанията в нета и поръчвам на сляпо.
Но понеже познавам Калеш и знам как ми действа отрицателно, пък виждам хиляди суперлативи за него и затуй не смея да си поръчам градините.  newsm78

Еее, градините са много по-лесно харесваеми от Калеш... Но не са евтини, затова те съветвам първо да пробваш...те са три различни аромата, като мусоните се намира най-трудно за проба... Но другите две няма да са проблем да намериш... Бижу нямаше ли нилските...? newsm78

# 178
Ати, хареса ми даже не ми е толкова сладък бих казала сладнее, но умерено.Ти от къде го има?Аз го сложих в waiting list във фрагранс и като се появи да ми пуснат мейл Grinning.Имах впредвид масово, сега чрез интерент може да намерим всичко по магазините Simple Smile

Ако става въпрос за Амбровия Кабошар, в cheapsmells.co.uk е 11 паунда.  Crazy

# 179
Здравейте момичета.
Сега четох в Jolie, че Кашарел имат нов парфюм "Scarlett". Споменавали ли сте го вече? Thinking

А този Black Star на Avril май е само 15мл и струва 16 евро и има подарък към него рок-пръстен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт