''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 339
  • 491
  •   1
Отговори
# 180
И моят мъж всяка сутрин прави кафето.  Laughing Златни мъже сме намерили, а? Че и малкият се е научил и ъпрвата му работа сутрин като отворя очи е да пиа "Мамо искаш кафенце?" и да търчи при баща си после с "Тате, сипеш на мама кафенце".  Joy
Сметнах си парфюмите, с момента са 880мл, чакам още 75 да пристигнат, а в понеделник съм заплюла един 100мл.  Joy Тази седмица ще чукна литъра. Shocked Shocked Shocked

Ооо, скъпа! Тия 75мл Eau De Star ли са? Обнадеждена си от постовете за получаване на юнските поръчки ли? А 100-те ги знам какво са, само от 100 да не преминат в 200, че колкото си щура напоследък... Mr. Green

Не виждам тук 75 мл. http://www.fragrancex.com/products/_lid_E-am-pid_63495W-am-cid_P … me__products.html  newsm78

# 181
  • Бургас

Но понеже познавам Калеш и знам как ми действа отрицателно, пък виждам хиляди суперлативи за него и затуй не смея да си поръчам градините.  newsm78
за класичесия Калеш ли говориш? аз пък не съм виждала някой да го хвали  newsm78 /той няма нищо общо с нито една от "градините", от друга страна пък Ерме си е Ерме и хич не е за "на сляпо"

# 182
  • София
Здравейте момичета.
Сега четох в Jolie, че Кашарел имат нов парфюм "Scarlett". Споменавали ли сте го вече? Thinking

А този Black Star на Avril май е само 15мл и струва 16 евро и има подарък към него рок-пръстен Grinning

Aa, Скарлет не е новина вече...

А къде го гледаш Black Star ?

# 183
В едно немско списание Jolie....просто ме учуди, че е 15мл ...
A иначе този Скарлет продава ли се вече? Много ми стана интересен

# 184
  • София

Продава се, ама... няма го във фрагранса, в директа не съм гледала, сигурно го има в ибей....

# 185
  • Враца

да за него. Знам че Ерме не е за "насляпо", ама където и да погледна , все за градините слушам и то все едни такива зарибяващи отзиви.  Laughing

Скарлет изглежда много привлекателно. Simple Smile

# 186
Тука сигурно ще го пуснат есента или зимата. Шишенцето е доста интересно Simple Smile
в списанието пише, че 50мл струват 50 евро в Douglas
Ухаел на круши и жасмин

# 187
  • някъде под слънцето...
Продава се има го по вси4ки магазини тук.
Видях и тази лолита
http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Si-Lolita-6433.html

# 188
Тука сигурно ще го пуснат есента или зимата. Шишенцето е доста интересно Simple Smile
в списанието пише, че 50мл струват 50 евро в Douglas
Ухаел на круши и жасмин

Много интересно звучи. Обичам да има круши в съставките. Трябва да се тестне значи. Grinning

# 189
  • София
Видях и тази лолита

Ама разкажи повече - пробва ли ароматите, как ти се струват... Praynig

# 190
Oх сега видях в списанието и един боди спрей с аромат на ананас....ето за това не трябва да се чете чуждестранна преса!!! Сега умирам от яд!   ooooh! Искам гооооо

Да си ъпдейтна мнението за Уиш. Тъй като тези дни не съм в къщи и взех само него набързо се харесахме. Пръскам се всеки ден, но ми е адски лек и много бързо изветрява.

# 191
Oх сега видях в списанието и един боди спрей с аромат на ананас....ето за това не трябва да се чете чуждестранна преса!!! Сега умирам от яд!   ooooh! Искам гооооо

В и-бей няма ли го? Laughing

# 192
  • някъде под слънцето...
Видях и тази лолита

Ама разкажи повече - пробва ли ароматите, как ти се струват... Praynig
Не съм много по описанията, за моя вкус и двата са прекалено лайт, ина4е са приятни

# 193
  • Балчик
Здравейте момичета, да ви кажа какво ми се случи вчера, да се посмеете малко. Значи, за първи път непозната ми прави комплимент за уханието и ме пита кой е парфюма. Но всичко завърши с разочарование за мен. Отивам към касата в близкия супер маркет и вадейки покупките, касиерката усмихната ми казва : "Ооо, колко хубав е парфюмът Ви, това не е ли.... онзи как се казваше newsm78?"
Аз не я дочаквам да си спомни и усмихната продумвам: "Брайт кристал на Версаче", при което тя вади ей такива очи  Shocked и казва: "Ааа, не е онзи (този, за когото не можа да си спомни), значи е някаква имитация." hahaha Joy Joy Joy Щях да умра от смях.Но се сдържах и също толкова сдържано си излязох от магазина. Но отвън повече не можех да се сдържам и като прихнах да се смея, за колко ли луда са ме взели влизащите в магазина. Laughing
Та сега кажете ми аджеба кой е парфюмът от спомените на касиерката според вас - кой прилича на Брайт кристал?

# 194
Cat Deluxe at Night много ми прилича на Брайт Кристъл....но ти трябваше да и кажеш на касиерката, че явно тя е имала имитацията Wink

Така са ме питали с какво се боядисвам в супермаркет....пита ме жената "оооо вие с Палете ли се боядисвате? Много ви е хубав цвета". Стана ми толкова смешно, че и казах " ако се боядисвах с Палете нямаше да ме питате с какво се боядисвам със сигурност!  
(после и казах де с какво се боядисвам) ....да не помислите, че съм някаква гаднярка Blush

Общи условия

Активация на акаунт