''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 320
  • 491
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
Mi6i76 остана ли ти от пробичката или я изразходи ?

monica_bellucci , не обичам цитуси, ама викам си: " с толкова реклама и толкова сънища, туй ще са изключителни цитруси!"  Laughing

Жаки, понеже обичам да използвам цитати, веднага ми хрумна един за посещенията ти в пощите и други подобни институции:

"Не спори с глупака,защото ще те свали до неговото ниво ,а после ще те бие с опита си."

# 211
  • София
Хайде, момичета, грабвайте по едно...

Време е вече.... Mr. Green

black_angel1, аз международни имам предвид, а там се проверява...

# 212
  • виртуално
Дори е късничко, аз вече ударих една биричка в парка  beer

# 213
  • In The Middle Of Nowhere
Noir, ами и аз помислих дали пък не става въпрос за м/ународните и щом е така е разбираемо да знаят какво се праща, друг в въпроса колко са копетентни... по тази логика и ние не би трябвало да получаваме парфми, след като се е опънала, че не можеш да пращаш...

# 214
  • София
Ето и нещо ново от Дона Карън:

За мен е любопитен - харесвам и имам DKNY, искам да пробвам и този...

# 215
Излезнал ли е вече?
Лилавата опаковка много ме привлича. Laughing Иначе този който имаш е любимият на приятелката ми, аз не го харесвам понеже усещам някакви лимони вътре. Crazy Но на нея й отива, и съм забелязала, че е с доста добра трайност.

# 216
  • In The Middle Of Nowhere
Дори е късничко, аз вече ударих една биричка в парка  beer

Аз съм на шампанско  Whistling

# 217
Аз сега реших да проверя пробичката на Черната Орхидея.Когато го получих беше зверската жега и направо ми стана лошо,но сега в хладинката го усетих по съвсем друг начин.Определено е за хладно време и по-пестеливо пръскане.Трябва да опитам отново..

# 218
Toзи лилавия DKNY незнам защо, но имам чувството, че съм го пробвала...но може и да го бъркам.
Иначе оригиналния много го харесвам. Ухае ми изцяло на здравец Grinning

# 219
  • София
Добро утро, прекрасни дами!

Жаки, аз заради твоето описание (а именно че ухае на здравец) се сдобих с DKNY, и съм много доволна...

Момичета, не мислите ли че е време за парфюмна среща....?  newsm78  Blush

# 220
Миши, казах ти да му дадеш шанс Simple Smile.Ще ти хареса много е различна Орхи Simple Smile, въпреки че е силна на мен не ми пречи да я нося и в жегите.Като се заговорихме за офисен парфюм, аз днес съм обилно полята с Извънземното Simple Smile

# 221
  • София
Миши, казах ти да му дадеш шанс Simple Smile.Ще ти хареса много е различна Орхи Simple Smile, въпреки че е силна на мен не ми пречи да я нося и в жегите.Като се заговорихме за офисен парфюм, аз днес съм обилно полята с Извънземното Simple Smile

Подкрепям съвета на Моника... Hug

Аз пък днес разхождам Insolence Eau Glacee - красота... Heart Eyes

# 222
Monica.Noir,]6те пробвам,силничък си е,но пък Орхидеята е много специфично цвете,забелязах,че в още няколко аромата е така силна.

# 223
  • виртуално
Добро утро,
днес съм с E Lauder Pleasures Summer Fun - прекрасен, леко цветен, с някаква горчива нотка  Crazy

# 224
  • София
Ааа, добре, добре! Започвате да се събуждате една по една... Mr. Green

Рапунцел, кога чакаш Инсоленса, предполагам още не е дошъл, не си се похвалила... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт