''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 280
  • 491
  •   1
Отговори
# 255
При всеки човек е различно, носила съм Puma Aqua и за такъв вид аромат си беше сравнително траен Grinning
A мъжките са винаги уникално трайни....незнам какво им слагат, но и най-евтините мъжки парфюми са трепач по трайност

# 256
С малко закъснение добро утро и от мен  Laughing Аз да споделя със сродни души - моята мания почна да придобива болестен характер май, почнах да купувам по парфюм на ден. Днес си поръчах новото Chloe, че отдавна го мисля и ми дойде настроението  Mr. Green Сега чакам с нетърпение.
Само тук можеш да бъдеш разбрана   hug и да получиш пълно одобрение newsm10

# 257
Момичета и аз да се похваля,имам си за втори път Щастието е пълно!
Като гледам днес се очертава добър парфюмен ден!Честито на всички с нови придобивки!

# 258
  • У дома... някъде
 Jackie,благодаря за отговора!  bouquet
Скоро ще си поръчам и Булгари,много траен ми се вижда .Честито на новите придобивки,ммм чак тук усещам миризмата...... Hug

# 259
Миши, Честито! Много да те радвам Angel и да имаш само хубави моменти с него Grinning
Aз лично продължавам да твърдя, че Уиш е много по-дразнещ и непоносим аромат от Angel. Въпреки, че масово се пише, че бил по-лек и приятен просто не мога да се съглася. Angel ми дава едно уникално спокойствие на душата....това никой друг парфюм не го може

Сега гледам, че в Мегашоп са намалили Миднайт Фентъзи на 49лв, а Фентъзи вече го няма....

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 14:50 от Jackie

# 260
Вчера тествах Prada Infusion d'Iris, Carolina Herrera CH и новото Bvlgari. Нито един обаче не ми допадна. Прадата ми се стори откровено неприятен аромат, което е странно, предвид факта че ме привличат точно такива свежи и "бръснарски" както някой се беше изразил аромати... Очаквах да се влюбя в нея, но стана точно обратното. Да не говорим че изфиряса от блотера за няма и половин час. За сравнение Булгарито още се усеща. Каролината ми се стори прекалено тежък и безличен. Булгарито се оказа много приятен аромат - свежо, прохладно, чистичко и синьо. Бих го носила, но определено с нищо не ме впечатли - мирисала съм десетки такива миризми. С други думи... красиво, но нищо ново под слънцето.  Thinking

# 261
  • София
Вчера тествах Prada Infusion d'Iris, Carolina Herrera CH и новото Bvlgari. Нито един обаче не ми допадна. Прадата ми се стори откровено неприятен аромат, което е странно, предвид факта че ме привличат точно такива свежи и "бръснарски" както някой се беше изразил аромати... Очаквах да се влюбя в нея, но стана точно обратното. Да не говорим че изфиряса от блотера за няма и половин час. За сравнение Булгарито още се усеща. Каролината ми се стори прекалено тежък и безличен. Булгарито се оказа много приятен аромат - свежо, прохладно, чистичко и синьо. Бих го носила, но определено с нищо не ме впечатли - мирисала съм десетки такива миризми. С други думи... красиво, но нищо ново под слънцето.  Thinking

Кое ново булгари...?

# 262
# 263
  • София

Еййй, супер, много ми беше любопитен още откак видях анонса...

Скин, къде го пробва?

# 264
На външен вид ми изглежда акватично, и сигурно нямаше да го пробвам. Но следващият път (надявам се утре) ще му видя сметката Grinning
В момента хич не ми е до парфюми.... ooooh! лошо ми е, дразнят ме и имам чувството, че носа ми е повреден Crossing Arms

# 265
# 266

Еййй, супер, много ми беше любопитен още откак видях анонса...

Скин, къде го пробва?

Бургас, в Триата на първия етаж вдясно. Никак не е лошо парфюмчето, но и аз нещо като Жаки напоследък се дразня от повечето ми аромати. Дори и най-големите ми любимци в момента са ми досадни, не ги усещам по същия начин. Единствените които са ми приятни в момента са белия Дюпон, Велвет Ауър на Кейт Мос и Бейби Дол на ИСЛ. Мислех да си взема някой нов че да се вдъхновя наново, обаче нищо не си харесах до такава степен че да го купя.

# 267
Това ми се случа винаги като съм пред купуване на тоя прословут вече Sunkissed. Винаги като отивам да го пробвам нещо не е наред с носа ми, или ми е лошо, или съм болна и не мога да дишам....
В началото се чудех за морето колко парфюма да си взема....идеше ми да помъна 5-6...но реално погледнато няма да ми трябват. Ако взема 1-2 пак ще е добре Tired

# 268
  • Варна
Момичета,
Искам да си взема това:

http://megashop.bg/cshop/product_info.php?cPath=1000004&products_id=1000395

но се чудя защо тук е в кафява опаковка, а в гета е розова.Различни аромати ли са...?
Някоя, ако е взимала моля да ми каже дали си е оригинален аромата. Благодаря ви.
  bouquet  bouquet  bouquet

Дженифър  в четвъртък ли беше получих точно това. Всъщност няма парфюм от 50 мл., а само тестер от 100. Идва в бяла картонена кутийка, на чието дъно си пише, че е Романс-тестер, обаче капачката не еоригинална. Имала съм парфюма и то пак 100-ца и съм уверена, че е абсолютно оригинален. Аромата е подходящ за лятото. Може би вече си взела решение, аз не бях влизала тук от 2 дни и бързам да ти пиша.
Сега отивам да чета  smile3529 назад

# 269
Здравейте, момичета, върнах се от море, а вие три теми сте изписали - отивам да чета Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт