зацапване след преглед

• 2 969
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
Аз също прокървих след преглед за разкритие, кървих два дена като същевременно ми падна и тапата. Родих 11 дена след въпросния преглед. Моят съвет е да се обадиш на гинкеолога си по телефона и нека той прецени дали си за болница.

# 16
  • след Околовръстното
Моят съвет е да се обадиш на гинкеолога си по телефона и нека той прецени дали си за болница.
По телефона да прецени?

# 17
Ти още ли не си родила?
Обади се на АГ и заминавай.
Леко раждане Hug

# 18
  • варна
И аз бях така,след преглед за разкритие прокървих съвсем малко,върнах се в болницата и след 4 часа родих моето момченце.
Леко раждане Grinning

# 19
Моят съвет е да се обадиш на гинкеолога си по телефона и нека той прецени дали си за болница.
По телефона да прецени?

Че колко му е?!
А пък ние тук, във Форума можем да даваме онлайн консултации, ако раждането започне.  Whistling
Какви работи сме виждали, ехееее....
Та, едно бебе ли ще ни се опъне?!
  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 20
айде сакчето,и да родиш бързо и берзпроблемно Hug

# 21
  • София
Момичета аз още не съм родила  Weary
Кървенето продължава със съвсем леко зацапване,само като ходя до тоалетната имам малко кръв,болки никакви.
Дали това може да ми е от разкритието ми.Дали е нещо опасно като кръвта е червена,а не е кафеникаква.Ако продължава така определено ще отида на лекар,ама чета че и на други хора им се е случвало и с имисля че е нещо нормално ако лекаря се е опитал да ми направи по-голямо разкритие.

# 22
Момичета аз още не съм родила  Weary
Кървенето продължава със съвсем леко зацапване,само като ходя до тоалетната имам малко кръв,болки никакви.
Дали това може да ми е от разкритието ми.Дали е нещо опасно като кръвта е червена,а не е кафеникаква.Ако продължава така определено ще отида на лекар,ама чета че и на други хора им се е случвало и с имисля че е нещо нормално ако лекаря се е опитал да ми направи по-голямо разкритие.
А на доки обади ли се?Съвсем нормално е след като се е опитвал да ти направи разкритие.А и кръста ако още те боли..... Rolling Eyes,абе време е ве4е.Пожелавам ти и водите много скоро да ти изтекат Mr. Green.

# 23
  • Пловдив
Да, при мен нямаше проблем кървенето .Родих планово  секцио три дни по-късно  . Но ти все пак преносваш и е по-добре да отидеш на лекар .

# 24
dayzi ти още ли си тук.
Отивай в болницата и кажи ,че имаш кървене.
Леко раждане.

# 25
Момичетата са ти писали .... отивай към болницата... момента наближава  Hug Леко и безпроблемно раждане и здраво бебче на финала  Heart Eyes

# 26
...........Дали е нещо опасно като кръвта е червена,а не е кафеникаква..........

С риск да те уплаша, ще ти кажа, че ако има дори и мъничко отлепване на плацентата, може да е много опасно.
А тогава кръвта е именно ярка, а не кафеникава.
Отиди до болницата.
Сама казваш, че ако няма проблем няма да те приемат.

# 27
  • София
Ама мен ми е интересно това при други случвало ли се е и нормално л ие след такав преглед за имаш зацапване.

# 28
Ама мен ми е интересно това при други случвало ли се е и нормално л ие след такав преглед за имаш зацапване.

Е, ти си знаеш.
Да не стане така да си биеш главата после, защото ти е било интересно?!  Confused
Успех.

# 29
  • София
Аз пак се включвам веднага звънах на лекарката -обесних и всичко в подробности тя ме успокои ,че такива работи се получават защото се е опитала да ми направи по-голямо разкритие.Всичко е наред да не се притеснявам и утре ще раждаме вече,може да ми предизвикат раждането или може само да си тръгне живот и здраве всичко да е наред. Благодаря на всички мами които писаха в темата.  newsm03.Ако има нещо веднага ще се похваля или таткото ще пише.

Общи условия

Активация на акаунт