зацапване след преглед

• 2 968
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Мен доктора ме предупреди, че след прегледа може да прокървя, но това не е началото. Все пак се консултирай с док.!

Леко раждане и от мен! Hug

# 31
dayzi , леко раждане   bouquet ! После да не заБравиш да се похвалиш  Grinning!

# 32
  • до една звездичка
Ама мен ми е интересно това при други случвало ли се е и нормално л ие след такав преглед за имаш зацапване.
Да, на мен ми се е случвало, понеже много държиш да знаеш. Wink
Леко раждане и от мен.

# 33
На мен доктора също ме предупреди, че след прегледа може да има зацапване.
Леко раждане ти желая и скоро да гушкаш малко сладко бебче Stop

# 34
  • Пловдив
И при мен след прегледа имаше зацапване , доки ме предупреди за това.Леко раждане ти желая !

# 35
  • София
Благодаря Ви момичета ще се похвалим те хубавите новини не се пазят. Нека само всичко да мине ок  newsm17
Иначе за хората които не са прочели по назад ще кажа ,че се обаждах на лекаря и няма място за притеснение.

# 36
Не мога да разбера що за доктор ще ти каже да си спокойна,
при положение, че преносваш с пет дена? newsm78
Бягай в болницата, не се моткай!
Леко Hug

# 37
Извинявам се, грешка.  Blush
Леко раждане на авторката!
  Peace

# 38
Здравейте мами!
Днес бях в болницата за преглед за разкритие и за тонове ,че преносваме.Сега като се прибрах и ходих по малка нужда забелявах кръв само по хартията не беше много ,но ме притесни,защото не беше кафеникаква а си беше кръв .Тапата ни падна преди 2 дни.Прегледа беше изключително болезнен.Моля дайте мнение.

Според мен ти е правил разкритие.Желая ти леко раждане и после да се похвалиш.

# 39
Отлепването на плацентата е много лошо за бебето - хубаво е да си в болница и да му следят тоновете. Това с насилственото разкритие е голяма мизерия  #2gunfire

Аз не съм много сигурна дали бих вярвала на такъв лекар.

# 40
И на мен много странно ми се стори що за лекар при кьрвене и преносване ще каже по телефона"всичко е наред" Rolling Eyes
Леко раждане ти желая и здраво бебче на финала Hug

# 41
  • Пловдив
Леко раждане!

# 42

и аз съм в същото положение с 3 дни преносване , много е досадно чакането вече , само че аз нямам нито кръв нищо ,никакви признаци и незнам....

# 43
Леко и бързо раждане. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Скоро да гушкаш здраво бебче и да се похвалиш. Grinning

# 44
  • до една звездичка
Честно казано, не вярвам, че може да има нормален лекар, който да предизвика умишлено разкритие и после да прати преносваща бременна по живо-по здраво в къщи. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт