Отговори
# 135
Рея ти как си?  Hug

Лора ох, какво да ти кажа... ще го излекуваш мила  Hug. Нямам представа за тези гадини, дано по- вещите се включат.

Мименце Медузкова да ти е жива и здрава мама дъъъълги години!!!

Зазинка, лек път и приятно изкарване!!!

каритас едно голямо гуш за теб!!!

Фиорка как си мила? Аз съм недоспала днес и как ще изкарам не знам. Някакви гадни страхове и черни мисли са ме натиснали и ми е едноооо  Cry

# 136
Най-смелото Плъхче  Heart Eyes на света, навири  мустаци и подкрепено от цяла армия пилета (и един пъпеш ) внесе малко разум и насочи колата  ни отново в правилна посока  Hug Знам, че в момента е трудно да я теглим натам  Sad И моят гребен не е от най-бодро развяващите се, дори никак, но... с малко гел и правилно сресване ще трябва да се справя  Mr. Green

mimi - midusa  Hug да е здраво  и щастливо майчето ти още дълги години. Да я направиш баба за чудо и приказ  Hug

Лорка, и при нас се откри тази гадост  #Cussing out Няма спор, че е добре да се лекува. Преди да започнеш, каквото и да е лечение вземи няколко мнения и непремено потърси врял и кипял лекар в тази област. Лекува се успешно, но ако не сте предпазливи рискувате да се тъпчете с антибиотици до откат. Ние за момента сме спрели борбата временно, но със сигурност ще я продължим. Ако имаш желание ще ти пиша, какво сме гълтали и къде решихме да спрем за малко почивка;

Пингвинче  Hug още седмица и се моля да имам страхотийски повод да отворя онази бутилка с ракия, с която ти се хвалех преди дни. Ти си ми зездичка сега  Praynig Praynig Praynig

За всички бременни девойки  Praynig Praynig Praynig

Demi spoko Hug

_re_ge-нце, пиле, все още нямам думи  spoko spoko spoko Heart Eyes

# 137
Я тук едно експресно презокеанско кафенце, Ванхорн, да се събудиш. Heart Eyes

Лорка, айде дано бързо да уморите гадинките! Praynig

Квази Hug

# 138
Приемам всякакви съвети от опитни. Много малко информация намерих в нета за тая гад. То, че ще се излекува е ясно, ама нанася ли някакви поражения не разбрах  newsm78 Уффф как не обичам неизвестността. Утре ще се видя с док и ще коментираме лечението.
Каритасче, можем ли и ние да пийнем по едно кайвенце  Wink Поне със сигурност виртуалното няма да ни наруши съня довечера  Crazy
Сега ви зарязвам и се потапям, че имам още няколко задачки преди да приключи деня. Приятна вечер на повечето, а на останалите успешен ден!  Hug Hug Hug

# 139
# 140

Оправи редиците, стегни се, усмихни се!   bouquet

Добре че не каза и глътни коремите, че тогава щяхме да я окършим  Mr. Green Laughing
Малкия ви приятел развива завидни гласови данни - започвам да проучвам школите по оперно пеене вече  Tired Thinking Grinning - току виж пък се окажа майка на прочут баритон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Иначе още се борим с яденето му или по-точно с очевидното му желание да погълне всичко, което види пред себе си.
Много силно ви прегръщам всички, но наистина тези дни трудно се добирам до нета - влизам винаги при вас да ви нагледам  Hug Hug Hug и тогава ако имам време и на други теми обръщам внимание. За сега лека и прохладна вечер на всички  Hug Heart Eyes

# 141
  • На планетата Земя
Здравейте, приятели!

Липсвахте ми, отново съм при вас!  Heart Eyes

РЕГЕ, прегръщам те, мило момиче! И аз съм с теб в този тежък момент!

Ще доживея мига, в който всички в тази тема ще седим на една маса с нашите бленувани бебоци и ще се радваме един на друг и на приятелството, което имаме!

bouquet  bouquet  bouquet

# 142
Добре дошла на Милето  Hug Heart Eyes Hug

Моето братче се прибра от USA. Вече е гражданин на Нова Зеландия и отива да преподава в университета в Уелингтън. Много се радвам,  макар че с тази работа не мога да му обърна никакво внимание, но поне родителите ми са щастливи, а това е най-важното  Hug
Живот и здраве скоро ще акостираме и по онези брегове  Joy Joy Joy

Лека нощ Hug Heart Eyes Hug

# 143
Добре дошла на Милето  Hug Heart Eyes Hug

Моето братче се прибра от USA. Вече е гражданин на Нова Зеландия и отива да преподава в университета в Уелингтън. Много се радвам,  макар че с тази работа не мога да му обърна никакво внимание, но поне родителите ми са щастливи, а това е най-важното  Hug
Живот и здраве скоро ще акостираме и по онези брегове  Joy Joy Joy

Лека нощ Hug Heart Eyes Hug

Добре си си дошла мила Миленце  Hug  bouquet Hug

Квази специални поздрави на братчето ти.

Ех, че е хубаво да си имаш братче или сестричка!!!

# 144
... Ех, че е хубаво да си имаш братче или сестричка!!!
Наистина Vanhornче  Heart Eyes И там живота ни поставя на различни радости и ужасно тежки изпитания, но любовта и усещането за братчето си остават завинаги  Hug Heart Eyes Hug
Искам и аз да създам голямо семейство с братчета и сестричета и дори съм ви писал за една моя идея, как да стане това, чрез малки допълнителни хитринки  Wink Но всичко по реда си  Praynig Сега нека опитаме с познатата ни честна игра  Mr. Green За изненадите ще му мислим, когато дойде реда, живот и здраве  Praynig Praynig Praynig

Напоследък не мога да спя  Confused Просто от напрежение. Скоро ще се опитаме да поправим това и ще има Почивка за всички, както пише в края на толкова известната американска клетва за вярност  - ... and rest for all Mr. Green

# 145
Миленце, добре си се завърнала! Hug

Слагам по едно кафенце за разсънване и ободряване в тази мрачна и мъглива утрин (поне при нас в западните предели е такава).

Искам и аз да създам голямо семейство с братчета и сестричета и дори съм ви писал за една моя идея, как да стане това, чрез малки допълнителни хитринки  Wink Но всичко по реда си  Praynig Сега нека опитаме с познатата ни честна игра  Mr. Green За изненадите ще му мислим, когато дойде реда, живот и здраве  Praynig Praynig Praynig

Напоследък не мога да спя  Confused Просто от напрежение. Скоро ще се опитаме да поправим това и ще има Почивка за всички, както пише в края на толкова известната американска клетва за вярност  - ... and rest for all Mr. Green
Квази, моля ти се, недей да стигаш чак дотам! Wink
Поздрави на братчето! Grinning
А идеята ти пак съм я пропуснала...  newsm78 Може ли опресняване?

Лени, ех, че хубаво! Гледайте се там с баритона, важното е, че сте добре! Heart Eyes

Хубав ден на всички ви желая!  bouquet

# 146
Здравейте приятели!
Миле, добре завърнала се  Hug
Кари, Ванхорне, благодаря за кафенцето.
Лени, радвам се на всяка думичка за малкия ни приятел - да ти е здравичък и да лапа, за да стане голяааам батко  Heart Eyes
Ифче, как е твоята принцеса? Расте и хубавее нали!
Петльо Квази, ще дойде време когато твоя гребен ще яркочервен и вирнат, а ти ще пъчиш гърди по бунището, докато мама води пиленцата  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Лорка, смърт на гадините! Виж им сметката и хайде в редиците на активните борци против фашизма  Grinning
Реге, скъпа много те гушкам и те чакам при нас  Hug Hug Hug

# 147
  • На планетата Земя
Здравейте, ненагледни!

Не мога да видя монитора от задачи, чакащи мейли и подканящи напомнянки!

Ноооо  Naughty след почивката гледам много философски на нещата (да видим докога ще държи) и няма да се притеснявам и да си давам зор - лекичко, по малко, докъдето стигна!

Реге, в мислите ми си!  Praynig

# 148
Добрютро на всички, по-ниски и по-височки тревички!

Вярвам, че днешният ден ще бъде хубав и успешен за всички нас!

Миле, толкова много се радвам, че си отново сред нас - липсваше ни твоят хумор! Надявам се обаче, че в това време си успяла да разпуснеш истински!  Hug

В понеделник нали алармирах, че търся жена, която да гледа баща ми. Бях много угрижена като написах този пост. После, след работа, като тръгнах за преглед към клиниката си казах: "Абе Пингвин, я се стегни! Рискуваш с този увесен нос да изпаднеш в онова депресантско настроение, в което беше допреди няколко месеца. А най-малко това ти е необходимо в момента, без значение какъв ще е сегашният резултат от напъните за бебе. Ако е положителен - пречиш на него. Ако е отрицателен - пречиш на себе си. Така че сега си поеми дълбоко въздух и си повтори много пъти: "Аз знам и мога. Аз съм силна и това, което се случва, дори не може да представлява проблем за мен. Аз ще го реша толкова бързо и безболезнено, че дори ще забравя, че е съществувал!"
Вдигнах гордо глава и многократно си повторих всичко това и вярвах в него.

Още вчера вечерта имах 2 желаещи жени на разположение - и двете роднини на мои познати. Едната от тях почва от понеделник. А плануваното пътуване до Трявна си остава при старите обстоятелства, със старата гледачка. Всичко е перфектно!  newsm10

Разказах ви всичко това, за да ви кажа, че наистина животът и щастието ни зависят от нас самите. Ревностен застъпник съм на мирогледа, че съзнанието определя битието!  newsm10

# 149
Каритас, благодаря за кафенцето.... имах нужда  Hug

Квази, стига с тая работе бе, човек.... ай поспри се... шъ ти и строителството...., шъ ти и обектите.... !!! Не стига, че още ме е яд дето не се видяхме....   , сега пък даже и да спиш не можеш....ааааа ... ще се караме !!!
И аз като Каритас да попитам, че нещо съм пропуснала за някакви идеи за нечестни игри ( ама много си падам по такива неща) ???  Mr. Green

Милеееее,  Hug липсваше ни !  Hug Чакаме снимките- хайде бързооооооо давай да ви се радваме  book

Лени, душица  Heart Eyes, да нацелуваш малкия Влади, а на батковците по едно щип, ей така за разсънване  Mr. Green. Между другото имам връзки при оперните, та ще съдействам при нужда   Joy Joy Joy

Лора, нищо незнам за тези гадинки, но както казват- не питай старило, а питай патило- Квази ще даде съвет. Варявам, че бързо ще ги пребориш  Hug

Марги, не сме пускали палчета  за малкото маргаритче fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  И си права, наистина- всичко е в главите ни!

Vanhorne, какви са тия черни мисли, ей ??!!! Веднага да ги изгониш  smile3513 . Я си направи веднага прическата, обличай си новите дрешки, слагай малко грим и виж- колко си хубава  И хайде- беж по магазините (най - обичам шопинг терапията)  Mr. Green

Реге, миличко  spoko hug

Хайде, хубав ден на всички  newsm51
Пък аз от време на време ще ви наблюдавам,   така че внимавайте !!!

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 10:23 от rumix

Общи условия

Активация на акаунт