Отговори
# 210
  • там където мога да си закача хамака
Така. Ето ме и мен тук отново. Малко се забавихме, защото викаха докито по спешност. Аз съм се улезила от едното ухо до другото, а милото отиде да купува лимони, че не можел да ме гледа такава Grinning, пък и докито пак каза, че още е рано да се радваме. Гледа ме на коремен. Едно ще е. Голямо е 16.6 мм и отговаря на 8 седмици и един ден. Има пулс 170, което според докито на този етап е ок. Нещо спомена за обърната матка, но досега никой не ми е казвал че имам такава - ще изчакам да се потвърди - забравих да питам това какво значение има - не останах с впечатление да е проблем. На преглед съм след две седмици и половина. Говорихме си за гаденето - беше изненадан, че хомеопатичните действат и каза да си продължа с тях тогава. Каза че до две седмици гаденето трябва да отмине. Говорихме си за запека. Ами това е засега.  Рапорт даден.
Сега се съсредоточавам да стискам палци на Маргаритка за утре.

# 211
Паполино, браво!
Страхотни новини! Hug
За обърнатата матка да не ти пука.
Айде бягай да ядеш лимони. Laughing
Между другото, пробвала ли си с тях за гаденето? Просто ми хрумна. На мен ми помагат при пътуване, но то не е същото.

# 212
  • На планетата Земя
Поздравления, Паполински!!!!

И аз съм с обърната матка. По време на бременността тя се изпратя, така че това просто не е тема.  Peace

Маргаритка, днес не ти се позволява много да мислиш и да мълчиш. Казвай бързо какви си ги намислила за тази вечер? Купон, гости?   chef

# 213
papolino радвам се за хубавия резултат. Поне малко да си отдъхнеш. Иначе за обърнатата матка хич да не ти пука. И аз съм с такава, но това изобщо не е никакъв проблем. Не знам още преди да родя ли съм я имала или след това се е получило, но след това ми казваха: "Като родиш още веднъж тя ще се оправи" Не знам това като майтап ли го казваха или не, но не е проблем. Така че радвай се на мъничето и само хубави новини да ни носиш.  Hug
Mileto голяма си скица  newsm51

# 214
  • там където мога да си закача хамака
Каритас не съм пробвала. Избягвам ги заради стомаха.

Никол ходя при д-р Максим Яков в Майчин дом засега. Не мога да се оплача. Но аз съм била много малко пъти при него. Когато питаш си отговаря. Аз честно да си призная много малко съм ходила при гинеколози. Имам впечатления само от една в София. Така че мисля, че нямам реална база за сравнение.

Забравих да благодаря в предишния си пост на всички, които стискаха палци за мен днес.
Благодаря ви  bouquet Hug Hug Hug!

# 215
  • София
Ей как се радвам, че настроението е усмихнато  smile3521 Поли, браво, момиче! Само така. Супер са нещата при теб, много се радвам! За обърнатата матка съм чувала, че прави по-трудно забременяването. Но при теб няма значение вече. Пожелавам ти от тук нататък всеки ден милото да купува лимони  newsm62

Мими, оздравявай, мила. Тия летни вируси хич не са приятни....
Руми, и моят тестостерон е под нормата. Лекарите казват, че за забременяването няма значение. Виж за шофирането и паркирането не съм питала....  smile3503
Мили, голям красавец тоя Лъки-Зоро

roslem, силно се надявам да няма повече промени в началната дата на моята отпуска. Щото то както отиват нещата няма да е лятна, а повече есенна.... Карай, то за мен няма значение, важното е да я има и да си почина. Иначе плана е такъв: на 26.08. пътуване за Търговище. 2 дни помощ на мама в правене на зимнина. На 28-ми пътуване за морето, вероятно ще сме на Св. Константин и Елена. там ще останем до 31-ви, като междувременно ще прескочим до румънско за 1 ден. После пак няколко дни в Търговище, после няколко в София и накрая 2-3 дни на планина, по възможност Родопите. Ох, дано да се осъществи плана....  Praynig

Лора, изкарайте си първо почивката, пък после се лекувайте. А на половинката правихте ли изследване за тия плазми?

Аз това с падащите звезди съм го пропуснала, но пък гледах спектакъла Звук и светлина на хълма Царевец  Blush
Ох, оставям ви, че още доста работа имам. Айде до довечера  Hug

Квази, не се преуморявай  Tired

# 216
Еййййй , браво Поли

За обърната матка - и аз съм с така, ,но имах най-леката бременност и безпроблемно раждане- така че, хич да не ти пука- сега само си угаждай и с усмивка напред !!!

Иииии Зази..... как искам да гледам това представление... то в определен ден ли е или всяка вечер?

# 217
Еееее, ама аз понеже таковата...спах. за това не съм разбрала за теб Паполинче.
Много се радвам за хубавите новини и силно вярвам, че всичко ще е наред. Гушка  Hug и сега изпусни парата и се наслаждавай.

Притаявам дъх за нашето Пингвинче с болящите бубис (така звучи по- така) и ще чакаааам. Ей, каква съм търпелива само, ако знаете.... Mr. Green

Паполино и на мен този орган ми е "наопаки". Споко няма място за безпокойство.

# 218
Поли, миличка, МНОГО с ерадвам, че всичко е наред!   love001

Ей, че хубаво! Нагушка ли Миро или набързо го натири за лимони? Ако не си, довечера да го направиш и заради нас двамата с Тинчето!  Joy

Милето, за довечера за съжаление нямаме нищо предвидено smile3516. Ще трябва да спретнем малко багаж, че утре след работа за уикенда ще ходим на нашата къща в тревненския Балкан, ама то това е работа за 15 мин. Не знам моето мило след това как ще ме забавлява докато заспя...  Mr. Green

# 219
Папи YES. Това се казва хубава новина! Ха така както си я подкарала и отличничка до края! Все така да си чуваш - всичко е нормално, всичко е наред и накрая   ylinfant гостенче.
Миле, тъкмо се бях одрямала и ме стресна бе човек! Помислих, че е Квази.
Марги, ми к`во да ти кажа - аз на твое място не бих го докарала до по-далеч в чуденките си - същата съм. Чакам те да ни зарадваш както му е реда, но пък съм се запасила с търпение - когато и както.
Мили, имало смисъл от твоята борба и от жертвата на котката - нов живот - не е малко. Моите уважения към теб, още повече, че не си коткар   bouquet
Реге, не зная дали не влизаш понякога при нас. Искам да знаеш, че много държа на теб и много ще се радвам, ако ни посетиш, да кажеш, че си добре. Мога само да си представя през какво минаваш в момента. Моля се за теб, скоро да излезеш от тунела на светло  Hug

# 220
О Паполинка как само се радвам за тебе - 8 седмици newsm78 ще рече във врори месец си така ли.
И защо час сега на лекар newsm78.Ох какво питам и аз простата ooooh! шъ мъ прощавате.Явно не си искала на вагинален да те гледат.Че кака ви и това прочете на теория  ooooh!
Много се радвам да знаеш Hug и все такива хубави нновини да ни носиш до края Praynig Praynig Praynig
Маргаритке сега тебе гледаме и чакаме Hug
Зази и ние ще ходим по селско за няколко дена.Може и аз зимнина да понаправя знам ли newsm78.Както дойде.За морето...ми май ще отпадне.Май май на пранина ще се ходи за няколко дена.Абе като тая година такава мазала работа  ooooh!.Ама нищо де важното е почивка да има Peace
Миле добре завърнала си се Hug.Не съм гледала снимките ама и това ще стане скоро Hug
Медузка момче поръчах аз за тебе...ама хайде две да са - момченце и момиченце пък майка ти с малко повечка вакса на главичката за перчема и с две ще се справи hahaha Hug
Регенце не съм те забравила.Никой не е Hug.Чакаме те да се появиш Hug Hug Hug

# 221
Здравейте милички!!! Паполинче , браво бе мацко.... Peace Дано утре и Маргаритка да донесе хубави новини  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Регенцето , днес е рожденичка...да ни е здрава...  bouquet Физически е по добре.Тя е силна и с подкрепата на прекрасното си семейство ще се съвземе...скоро (надявам се ).

# 222
  • На планетата Земя
Регенце,

честит рожден ден, мила!

Пожелавам ти най-вече здраве, много сили и безкрайна обич и подкрепа от близките ти хора!

Ние сме тук за теб винаги, когато имаш нужда!
За теб, която винаги си намирала топла дума за всяка от нас!
За теб - прекрасен човек!

Прегръщам те силно!

# 223
Честит рожден ден, мила Реге!  bouquet

Да си жива и здрава!

Кураж и сили ти желая!

Прегръщам те силно! Hug

# 224
  • Манчестер
Честит Рожден Ден, Мило Реге !
С пожелания за упоритост,
за да следваш мечтите си;