Отговори
# 270
Добра начална скорост! Попътен вятър до финала  Hug Hug Hug!

# 271
  • На планетата Земя
Celebrate good times, юююююю-хуууу!

"Cool and Gang"

# 272
Ей Маргаритка  newsm44 newsm44  love001  love001  love001
Пръстите ни изтръпнаха ама имало за какво.

# 273
Марги, специални поздрави и целувки от Caritas, която ще се включи по-късничко

# 274
  • На планетата Земя
Румикс, добре си звъннала на Каритас, аз опитах Квази, но не ми вдига.

УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

# 275
  • Манчестер
Марги newsm44, Марги newsm44, Марги  newsm44   love001 .... Продължавам и аз, да стискам палци  newsm68 Браво Марги  smile3501 .... Цунки   love001 и Гушки  Hug Hug Hug

Прасковка и на мен ми се губи newsm78

Приятелчета, гушкам ви всички  Hug Hug Hug Обичам ви  Hug Hug Много съм щастлива  Crazy  sohappy

# 276
Абе банда,

вие разбрахте ли какво се случи?

Ами че аз взех, че хвърлих  Misc Bomb#Crazy Обаче тъй неусетно я приплъзнах под килима, че чакаме къде другата седмица да гръмне истински!  Joy

Това обаче не е причина да не се извадят чашите, бутилките и т.н.
 newsm24 beer beer3 beer2 cheers beer Drunk Wine Glass

И най-официално приканвам Квази да не се стиска, ами да отваря онази благата ракия, за която ми разправя и да се отцепва!

# 277
аз опитах Квази, но не ми вдига.

Абе Квази от много работа ще си изтървеш късмета  hahaha hahaha hahaha.
Горкия пак на тръстиката......

# 278
Маргаритке това беше най-хубавата новина за деня!!!!! Страшна си! Браво!!!! newsm81 НЕмам думи да изразя радоста ми......Само така да се удвояваш!!!!!!!!! newsm68 newsm44 newsm51 smile3525 newsm19 Стискам палци!!!! fingerscrossed fingerscrossed Flowers Sunflower

# 279
На това му викам новина  newsm68 newsm44 newsm51
БРАВО МАРГИ!!!  love001  love001  love001

# 280
 newsm10 newsm10 newsm10

Ехааааааааааа!!! Супер!!!

Почва се с добрите новини........ newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 281
  • София
Абе, Марги, ти верно толкова си се ошашкала..... Ми хвърли бомба я, и то каква! Кажи само сега какво предстои, кога те викат за следващ преглед? Леле, леле, чак ме сърбят ръцете да дундуркам едно малко пингвинче....  newsm30

Пък Квази нека си стои там на тръстиката.... Обаче за тази ракия нека все пак поясни - каква е, що е....

Мими, ти как си, оздравя ли напълно?

Камъчето нещо се е търкулнало настрани тия дни...... Дано се яви скоро, както и другите отсъстващи, щото има какво да се прочете в темата, има за какво да се радваме.... newsm68

Уф, как ми се иска да кажа, че веселбата започва. Ама пусто имам още доста работа.....  Close

# 282
Амиииииии,

следващата стъпка е тест Шуър чек, връчен ми в клиниката след трансфера, на който пише дата 18.08.  Grinning
След него се обаждам на докторката и тя ми казва кога да отида за следващо ЧХГ. Предполагам след като излязат резултатите вече ще ме вика на преглед с видеозон....

Упс!  #Crazy

Банда, мила банда!
Много ме разчувствахте, приятели - тъкмо едно много мило девойче ми се усмихна, връчи ми един НЕВЕРОЯТЕН букет и ми каза "Честито!"

Благодаря ви! Не знам всъщност как да ви кажа колко много ви благодаря! Не специално за букета. Вие всъщност не знаете колко много ми помогнахте да сбъдна мечтата си - с подкрепата ви, с положителните ви мисли, с вярата ви в мен, с присъствието ви... Бих искала да дам на всеки най-малко това, което взех от него, за да стигна дотук. Ще продължавам да давам, докато всички прегърнат своите мечти!

Един за всички, всички за един!

Обичам ви, приятели!

# 283
  • На планетата Земя

И ние те обичаме! Един за всички, всички за един!

Желая ти лек път днес, да се радвате с Делфина един на друг и много да се обичате!

Аз днес съм изцедена емоционално!

# 284
Margaritka браво на теб  newsm10 Мисля че резултатът ти е повече от добър. Пожелавам ти оттук нататък всичко да върви като по вода.
Аз стегнах една част от багажа вчера. Днес останалата част и утре рано   car003 След 10-тина дена като се върна искам да прочета поне за още една  Misc Bomb
Прасковка, Рея, Пипи, Кюбит, Камъчето и Илче нещо ми се губят. Сигурно забрявам и други. Как сте момичета? Нашето Джудженце и то се появи за малко и изчезна.
Фиорка и тя рядко се включва. Как си? Сигурно работата здраво те е налегнала.
Регенце   Hug  Heart Eyes
Пожелавам ви лек следобед  Hug

Общи условия

Активация на акаунт