Отговори
# 150
Гледам раздвижи се народа.
Ей да знаете като влезна тук и като почне едно реване....от съпричастност, от радост, абе от всичко ви казвам.
Подсмърчам за Регенцето още ама бързо бърша сополите.Реге тук сме и те чакаме  Hug Hug Hug
После за братчето на Квази поревах....за това колко е хубаво да имаш братче или сестричка......пък за Марги малко....че я изоставихме ния малко.Марги не сме те забравили Praynig Praynig Praynig и се молим за твоята шушулка.Пък после за Лорка ми стана мъчно, ей тия мръсни гадини #Cussing out ама щом се лекува....извадих кърпичката и издухак носа бързо.Лорче Hug Hug Hug
И така...много емоции тука много нещо.
На всички с кафетата много   bouquet.Сръбвам си от всички чаши.
Милееее  Hug добре завърнала се.
А Маргаритка писала......
Мале Маргариткееее ще ме утрепеш чесно.Такъв дух, такова чудо.....просто ти се възхищавам много Hug и така се радвам, че си разрешила въпроса.Мислех те ама като няма кого да предложа.Въобще не познавам такива хора....Много, много се радвам че бързо се справи и с това Hug
Лени така се радвам като пишеш за Влади.Така някакси кураж ни даваш, че и ние скоро така Hug.
Може да е по два реда...ама не ни изоставяйте с Ифчето Praynig
Зази радвам се, че влезна в правия път Wink ....почивка за всички трудещи се хора Hug

# 151
Добро утро момичета и момче Hug Heart Eyes
Много, много ви благодаря за поздравите Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug.............
Каритас, мерсаж за кафенцето Hug
Миленце, добре си се завърнала Hug. Как изкарахте на морето, разказвай, снимки няма ли да видим? Mr. Green
Квази, много е хубаво човек да си има брат или сестра, аз си имам сестричка и много си я обичам. Да поздравиш братчето си от нас Mr. Green.
Лора, мила дай да те гушна Hug аман от тези гадини #Cussing out дай им да се разберат!...
 Браво Марги, радвам се  newsm10 че си намерила жена толкова бързо Hug.
Бъни, стига си плакала, че чак мен ме разплака като ти прочетох поста, за всички ми стана мъчно! Weary  smile3518
Реге, в мислите си ми Hug Heart Eyes.
Ванхорне, изгони ги тия лоши мисли не им се давай. Hug
Хора аз днес съм много болна yu5 нямам сили да пиша, всичко ме боли, студено ми е...... искам да си легна да поспа, че цяла нощ се прививах от болка и не спала.

# 152
Момичета и момче, довечера ще има "падащи звезди". Ако е чисто небето можете да се радвате на гледката и.... да си пожелаете нещо хубаво

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2363151

# 153
  • Манчестер
Добро утро на всички, душички и тревички  Heart Eyes Hug

Медуза, малко на патерици Blush....Да е жива и здрава мамето  bouquet и на много внуци да се радва Hug. Ей, и бързо да се оправиш, много неприятно с тази настинка Hug

Милеее, липсваше ни много  Hug.Разказвай за морето  Crazyдавай подробности и впечатления. Малко да ни разсееш , че тука много на сополи го обърнахме Sad....това което се случи с Регето  Cry на всички ни е мъчно и го преживяваме Cry. Права е Мишанка , трябва да сме силни Hug. А, Марги така ме радва  Hug, толкова е позитивна и силна духом  Hug. Ей, Марги  Praynig моля се за теб , миличка  Praynig
ще успееш , всички ще успеем  Hug
На Лорчето, да кажа, не се плаши , не са по-големи от теб тези гадини Naughty. И до колкото знам , повечето от нас ги имат, и не са толкова опасни Peace
Ленка, да гушнеш Влади  Crazy толкова е сладък  Crazy. Както казва Бъни, да ни пишеш честичко за него, та дори и два реда Flutter
Ифче, дай малко снимки на малката розова топка  Crazy да и се порадвам  Crazy
Зази, хубаво да си изкарате на Арбанаси Hug. Много мое любимо място Crazy

Аз да ви кажа, имам едно телефонче  Mr. Green HTC Touch Diamond Crazy и по цял ден му разучавам екстрите Mr. Green

Реге,  spoko мила Реге  Hug Обичаме те  Hug

# 154
Здравейте скъпи приятели! Да се появя и аз, че пак зачезнах. Да ви призная малко ми беше трудно да се включвам около мъката която ни беше налегнала за Регенцето.......Така ми потънаха гимиите, че нямах сила да пиша, поревавах си тук в къщи, малко загубих и вярата си, но моя любим ме разтресе едно хубаво тия дни и само повтаряше - да не се предавам и че ще постигнем целта си независимо през какво трябва да минем и колко да чакаме!!!

Имахме и гости - много симпатични приятели с две деца.....толкова говореха за малките....да съм им живи и здрави, но....... кога ще доживея и ние да говорим за нашите съкровища? smile3518......Скоро! Скоро!!! Надявам се!  newsm17

Каритас благодаря за кафенцето!

Мишанка хубаво стегна редиците пък дори дъжд от звезди ни е приготвила.......Аз съм виждала такъв феномен. Бях в Испания. Бяхме се качили на покрива на хотела, защото само там можехме да се веселим без да притесняваме останалите хора в хотела  newsm44 cheersи.............започна чудото.....с часове падаха звезди огромни и ярки като че ли до теб ще се изтърсят................Страшна красота! Пожелах си тогава нещо, което се сбъдна! Ако можете, проследете този звезден дъжд!

Медуза със закъснение честитя рожденият ден на майка ти! Да е жива и здрава и там каквото си мечтае да става баба - да се сбъдне в най-скоро време! Моите родители също вече започнаха да се притесняват за тази тема при положение, че до този момент нищо не ми бяха казвали...но си е естествено!

Лора гадно е да ти откриват някакви гадини, които мнооооооооого добре познава smile3511. Опитайте да ги изтребете - може и да успеете! Всички лекари говорят за тях като съдбоносни бактерии, ама може ли една клетка да е пък толкова опасна...........хайде де........

Зази приятна разходка!

Марги много ти се радвам на силите да се мобилизираш и пренастройваш за добро!!!

Аз се оплетох с тестовете за ову пак....вече 2 дни са положителни..да видим какво ще покаже и днес...един тъп въпрос - мести ли се овулацията всеки месец или винаги е някъде посредата на периода? Защото този път я хванах по-рано от средата? Ха, да видим какво ще стане този месец........ babydust7

# 155
Медузке забравих да честитя на майка ти Embarassed.
Да ти е жива и здрава дълги, дълги години, все така да ти е опора а и ти на нея, да стане най яката бабка на света и то съвсем скоро.
Не знам каква е майка ти, но си я представям енергична жена, заметнала чанта на рамо, вирнала очилата на носа, опънала перчема и хванала здраво и стиска едно немирно момченце в къси панталонки и обелени коленца и ревящо за близалка.
Харесва ли ти картинката.
Да ви се сбъдне на двечките в най скоро време.Ти мама, тя оперена баба Hug

# 156
  • На планетата Земя
Йоскрек, овуто се мести. Така че не разчитай на средата на МЦ-то. След два положителни теста днешният може вече да е отрицателен, така че сега са дните   Wink

Милиии, ще разказвам, само малко въздух да глътна, че тук мелачката е страшна. Но настроението и положителната нагласа не си ги давам. Поне няколко дни!  Crossing Arms

Медузке, бързо да оздравяваш. Къде го хвана този бацил!

# 157
Ха голямо затишие newsm78.Какви ги вършите.

# 158
Аз май само работя. Дано успявате да не се преуморявате от работа, аз като усетя, че изпушвам, просто излизам и се разхождам, но все пак това невинаги е възможно. Лека и приятна вечер на всички Simple Smile

# 159
Хайде, бе, бандааааа! Много скучно...

Разбирам като бяхте по почивки, ама сега май вече повечето се прибраха?! Много ми опустя нещо тука...
Защо се покривате така и се стискате?  smile3516 Драснете няколко реда!

Ще продължавам да поглеждам дали ще се излъже някой...  smile3506

# 160
... Ще продължавам да поглеждам дали ще се излъже някой...  smile3506

Хайде аз да съм най-големия балама  Crazy Хоп - първи се излъгах  hahaha
Аз си ви чета, но честно казано не мога да се съсредоточа да пиша  Blush Добре, че ми остават още 6-7 дни такова напрежение, защото нещо се уморих и започвам и в работата да изпускам края. Единствените мисли, които минават в главата ми са "прави", "чисти" и лишени от каквато и да е оригиналност. Просто върша нещата механично. Все пак това си има  и добри страни - вече нямам сили да преживявам емоционално липсата на време и си карам с безразличие  Crazy

След 19-ти ще ме видите в пълната ми светлина - усмихнат и изпълнен с вяра и надежда  Mr. Green До тогава ще се наложи да ме търпите скучен и мрънкащ  Blush Хм... я сега някой да повтори онова изречение с твърдението, че моята девойка има късмет  hahaha

# 161
И аз само поглеждам.......Иначе работа много, отпуската свърши и сега на тръстиката. Ще има малко отдих чак през септември.
Тези дни се радваме с мъжа ми, че сме сами и си прекарваме романтични вечери и сутрини...

Марги  Praynig
Квази, повтарям твърдението, че твоята девойка има късмет! И то голям!

Поздрави на всички други сладурани и приятна вечер от мен!  Simple Smile

# 162
Пингвински и аз мятам по едно очо, но нещо никой не се лъже.

Айде бе народе, к'во дремете по хралупите.

Ленни как е малкия Бочели, развива ли гласните струни?

Аз да ви кажа тази сутрин една колежка ме видя и ме попита как съм. Казах и че съм ОК и тя "Колко ти остава", аз: "Три месеца", а тя така  Shocked "Аууу, това ще е голямо бебе". Аман значи. Знам, че съм "Слона моя приятел", ама нЕма нужда да ми се казва непрекъснато  Mr. Green

каритас дай акъл  newsm78. Аз ужким голяма кучкарка, но го закъсах с малкия келеш. Ей, такова проклето джувотно не съм имала. Много е мил и невинен до като се обърнеш с гръб. Има няколко любими места дето ги маркира (добре, че немеца няма тези страсти, че ще я втасаме) и аз откачам.
Аз дето манията да ми е чисто ме гони нон стоп- имам 400гр. куче дето луда ме прави. Не го издържам ти казвам. Държа ги предимно вън, но и вътре влизат от време на време. Еее, както влезе малката гад това е първото. Какво ли не пръсках- Не братче. Ако бях с малко по- кораво сърце щях да го дам на някой, до там съм стигнала вече. Вчера се прибирам и чувам мъжа ми: "Listen buddy:  one more time and will flush you down the toilet. You know mama hates this!!!". Не знаех да се смея ли или да плача.

Та, такива ми ти работи. Хайде сега да се по разпишете и вие моля.

# 163
"Listen buddy:  one more time and will flush you down the toilet. You know mama hates this!!!". Не знаех да се смея ли или да плача.

Хахахахааааа  Joy Направо ме разсипа от смях!

От друга страна хич не би трябвало да ми е смешно, защото аз имам същите проблеми, но с котката си - женска, Чери. Редовно ни чурулика на леглото. Четохме из форумите, че женските котки така маркирали мястото, където имали намерение да си отглеждат поколението... Ужас! Все се каня да отида да попитам във ветеринарната клиника до нас дали е удачно да я кастрирам, ама сърце не ми дава да го направя...  Sad Ако знаете цяр за това - споделете!

# 164
А, ти па Марги жал ти е..., а на нея хич не и е като ти чурулика на кревата. Оооо, на келеша му е време за ваксина и му махаме топките от воле. Хич няма да го мисля. Виж на Цара (немеца) тате не дава, а и нали сме с родословно дърво по- дълго от моето, та му търсим булка. Луд народ!!!

Общи условия

Активация на акаунт