Отговори
# 240
Николче това е много истинско. Много ми хареса  Hug

# 241
  • На планетата Земя

Месечинка, месечинка, йо и о, йо и о ......

Прибирай се, за радост на Пилето, че скоро ще трябва пак да ви запознаваме.

Никол, много истински са тези думи!  Heart Eyes

# 242

Месечинка, месечинка, йо и о, йо и о ......

Прибирай се, за радост на Пилето, че скоро ще трябва пак да ви запознаваме...

Aaaaaaaa... не, НЕ, НЕ Naughty Фалшивееш леко  Crazy
А що се отнася за подновеното запознанство  Thinking по-добре да не рискувам, а да си плюя на петите, че малко се съмнявам пилето да ми се "върже" втори път на глупостите  Blush

# 243
Никол, Дуденце, днес ни поднасяте невероятни порции храна за душата... благодаря!!!    bouquet

Гледам тук дружинката се развихрила... абе, Миле, няма ли да репетираш ти хорА за събота, а?  Wink

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 22:06 от caritas

# 244
  • София
Да взема да извадя и аз песнопойката....  bowuu
Никол, много истински думи.  Hug Надявам се, че скоро Регенцето ще ни прочете и ще разбере колко много я обичаме, колко я подкрепяме и искаме да помогнем с каквото можем, за да се почувства по-добре.  Hug

Прасковка наистина зачезна....

А Дуденцето сигурно упорито заляга над книгите, че септември наближава.

# 245
Прасковка нещо говореше за море, макар че май щяха да го отложат заради болестта на едното дете. Може би са заминали все пак.

# 246
Мммммммм, гледам аватара ми е пожънал успех и ви е подтикнал към народно творчество!  Joy Е хайде да се включа и аз:

Фа ми фа, фа фа ми ре ла, сол ла до, сол-сол ла до ре,
сол ла до, сол-сол ла до ре, ла ми ла, аааааааааааааА!...

Аз се размотавам тука, все още съм на 1swing, ама утре след 10 ч ще съм се оправила, няма страшно!  Mr. Green Обсъдихме с моето момче и решихме утре като си пусна изледванията да не вися 2 часа в клиниката, а да отида на работа и след 10 ч да звънна по телефона. Хем така ще мога да ви информирам и вас мигновено за резултата!

Николче, браво, много хубаво!

# 247
АААА ама, много фалшиво пеете моля. Ша са изпитваме и на края ще видите кон боб яде ли?!

Кака Мариетка на пианото, а аз Лудото Ленче Ванхорнско на цигулката. Пеят Дует Милето и Квази Зевзекови

# 248
АААА ама, много фалшиво пеете моля. Ша са изпитваме и на края ще видите кон боб яде ли?!

Кака Мариетка на пианото, а аз Лудото Ленче Ванхорнско на цигулката. Пеят Дует Милето и Квази Зевзекови

Айде аз ще дирижирам. hahaha

Макар че с удоволствие бих попяла, ех!
С Милето сме една кръвна група Wink Heart Eyes, обаче с Квази смея ли да се меря... Joy Joy Joy

# 249

E, и аз да се присъединя към веселбата

# 250
milasara, Valandin (+ 1 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Хората ни харесват щуротиите де, то се вижда.

# 251
Aaaaa, моля ти се  Crossing Arms milasara си ни е старо приятелче  Heart Eyes Тя е на наш'те годинки и от скоро си има близначета - момиченце и момченце   Hug Heart Eyes  Hug
Скритият потребител си била ти  Mr. Green но виж останалите са си неизвестни  Thinking Във всеки случай това не е кой знае какво постижение  Naughty Често има по две-три непознати имена, по 4-5 скрити и не рядко по 6-7 гости. Това всъщност няма значение. На който му харесва да чете, на който не му харесва... ами... да чете  Crazy

# 252
Aaaaa, моля ти се  Crossing Arms milasara си ни е старо приятелче  Heart Eyes Тя е на наш'те годинки и от скоро си има близначета - момиченце и момченце   Hug Heart Eyes  Hug
Скритият потребител си била ти  Mr. Green но виж останалите са си неизвестни  Thinking Във всеки случай това не е кой знае какво постижение  Naughty Често има по две-три непознати имена, по 4-5 скрити и не рядко по 6-7 гости. Това всъщност няма значение. На който му харесва да чете, на който не му харесва... ами... да чете  Crazy

bowuu Yes boss!!!

# 253
VanhornЧе  Heart Eyes май си нямаш работа и шефа ти е изпуснал юздите, та сега се въртиш насам натам и търсиш с кого да се закачаш    Joy Joy Joy

# 254
VanhornЧе  Heart Eyes май си нямаш работа и шефа ти е изпуснал юздите, та сега се въртиш насам натам и търсиш с кого да се закачаш    Joy Joy Joy

Е, ай са простено ми е. Миналата седмица ми се палеха подметките, днес малко свободнооо  Wink

Общи условия

Активация на акаунт