Красиви ЮЛКИ стават булки!(тема 123)

• 11 174
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Тук съм!!! Mr. Green Даже попрочетох, специални благодарности на Мама Иви и за двете заглавия  bouquet
И разбира се за страхотните ви пожелания, много ме трогнахте Hug newsm51
Снимки са качили приятелките ми във фейсбуук, ако имате регистрация може да ги видите, при себе си нямам нищо все още, че да кача:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30326841&op=3&o=gl … amp;id=1588926144
http://www.facebook.com/photo.php?pid=577101&op=1&o=glob … amp;id=1418390184
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30278040&op=1&o=gl … amp;id=1568880409

Разказ по-късно, че вече едвам гледам. Само да вметна, че валя ПОРОЕН дъжд през по-голямата част от времето Crazy

# 61
  • София
Бухти, страхотни сте Simple Smile А Лили е многооо сладичка, прекрасни сте и двете Heart Eyes

# 62
# 63
Кети, и аз харесах тази най-много!
Бухти,  Heart Eyes

# 64
  • Варна
Бухти, честито и от мен и Боби!
Много любов и само красиви мигове.... Обичайте се!

# 65
Честити ходещи крачета на Маги, попътен вятър и дъъъъъъъъълъг път да извърви.

Дуци, беше питала за Понстана. Тук го има и във вариант-сироп за бебета и деца.

Бухти, много хубави снимки, но чакаме и официалните, че тия са някак си отстрани заснети. Тая зеленина наоколо прави снимките просто прекрасни. А малката шаферка е бонбонче.

Деси, чудни снимки, много е пораснал малкия юнак. Heart Eyes

# 66
Бухти, било е страхотно! Въпреки дъжда, всичко е прекрасно! Градината също е великолепна, а за вас нямам думи!
Гари и той е официален, с тази червена панделка  Laughing

# 67
Е, за официалните снимки ще почакаме около седмица, аз също нямам търпение да ги видя Grinning
Градината е страхотна наистина, сега гледам снимки как е била украсена преди да завали, невероятно е просто. Ето една от сватбената агентка - http://i28.photobucket.com/albums/c202/lizzy_ms/DSC_0928.jpg?t=1249798293
Евридика, аз вече нямам търпение да дойде и твоята сватба, представям си колко се вълнуваш, но съм сигурна, че не можеш да си представиш колко хубаво ще бъде всичко Hug
И наистина, кога беше тя, в събота ли?

# 68
Бухти, приказна е снимката. Започвам леко да съжалявам, че не направихме истинско сватбено тържество, като се женихме с любимия Simple Smile Ама ти така само ще ни мъчиш ли, на час по лъжичка Laughing? Айде, пусни повечко снимчици!

# 69
Не, другата неделя. Точно преди малко си говорехме с мъжа ми, че другата неделя по това време фризьорката вече ще е у нас и ще действа, ще чакаме и гримьорката (Агата) и ще се занимаваме с детето междувременно Simple Smile

Вълнуваме се вече и двамата доста, да. А и почти всичко вече е готово и очаквам да си почина малко идната седмица. Само не мога да си намеря обувки  Rolling Eyes Всички бели или светлосиви (това също ми е опция като цвят) обувки, които видях, са ужасно грозни. Ти откъде си купи обувки?

# 70
Най-накрая ми остана малко време да седна на компютъра и ви изчетох на един дъх  Crazy

Първо искам да поздравя Шада, за чудесната новина  Hug

Честито и на Бухти, дълъг и щастлив семеен живот   bouquet

Дуци, разби ме с тая фотосесия  Joy

# 71
Наистина е приказна тая градина!!!

# 72
  • София
Buhti, всичко е като в приказка!  Heart Eyes

Момичета, Яна има разстройство. СЪбужда се посред нощ да ака. Сега й варя ориз. Вчера й давах ориза с малко захар, явно е било грешка. Днешния няма да го подправям, сигурно няма и да го яде.
Въпросът ми е при това състояния ТРЯБВА ЛИ ДА СПРА ДА КЪРМЯ?

# 73
  • Варна
Сакси, напротив, точно сега трябва мноооого да кърмиш Simple Smile Дано бързо се оправи Яна.

Бухти, нямам думи, уникална си:-) И Антон също е много красив, а за Лили ... no comment. Невероятни сте. Дано да се обичате винаги. И градината е приказна, къде ви беше сватбата?

# 74
  • София
Тони, мерси.. и аз си го мислех, но пък от друга страна при разстройство и мляко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт