Красиви ЮЛКИ стават булки!(тема 123)

• 11 174
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Сакси, доколкото знам не. Дани също имаше разстройство в продължение на няколко дни и не беше проблем. Даже мисля, че трябва да кърмиш, за да не се обезводни Яна. Това е само мое мнение - не е много компетентно. Да кажат други мами с този проблем.

Бухти, невероятна булка си била, а Лили просто нямам думи.  Heart Eyes

Дуци, забравих да похваля поредната невероятна фотосесия, но ти ми знаеш мнението. Приказни са! Отново си успяла да хванеш момента. Аз обаче все още очаквам снимките от рождения ден на Дани.  Naughty Wink

Знаех си, че ще всея смут за снимките с цигарата и затова поясних още в началото. Благодаря за приятните коментари, които сте направили за всички снимки. Ще пусна още, когато имам време.

# 76
  • Sofia
Сакси, не спирай да кърмиш, главно за да поема детето повече и полезни течности. Кърмата малко дразни, но по-важно е пълна диета. Внимавай да не се обезводни.
Спирай плодовете, само ориз и картофи, оризова вода, можеш да вземеш и от разтворите на Хип, Хумана или друго. На нас ни помогна и супата от сварени пасирани моркови по съвет на Белинда.
Сигурно и при вас е вирус, не е зле да отскочиш при педито ако продължава.

Бухти е разкошна булка, 100 пъти и гледах снимките. То като си красив няма как и като булка да не си, но много ми харесват и прическата, воала, роклята, всичко е много стилно и страшно ти отива. Heart Eyes
За Лили няма какво да кажем, уникална шаферка. Сигурно е още по-голяма емоция детето ти да присъства на сватбата на мама и тати.

На Деситка на косъм и се размина една тирада по отношение на наборчето, добре че бързо е обяснила hahaha

На Дуци снимките къде са, пак ли във фейсбук? newsm78 Хич не се ориентирам там да му се невиди Crossing Arms

# 77
И градината е приказна, къде ви беше сватбата?
Градината е на Seaside, ресторанта е в хотел Мелиа Grinning

Злати, на мен също ми се гледат снимки и бих ви пуснала, но наистина нямам други. Тепърва ще събирам, а тези от професионалния фотограф както казах след седмица чак.

Сакси, кърми, никога не съм чувала да не се кърми в такава ситуация. Павел на Веси също имаше по едно време разстройство и беше на лечебна хумана, твърда храна не му даваше, за да не се обезводни, а и май дразнела стомаха.

Изобщо не разбрах за кои снимки на Дуци става въпрос newsm78

# 78
Бухти, приказна сватба  Grinning Разкажи повече - емоции, изненади, как се държа шаферката  Simple Smile Между другото и на нашата сватба се изсипа потоп с градушка, но се убедих, че е на хубаво  Simple Smile

Дани много е пораснал и е станал още по-чаровен  Heart Eyes

Кифличките на Дуци ми се получиха много и ограниченията ми отидоха на кино  Crazy

Евридика, и аз видях голям зор с намирането на обувки. Накрая се предадох и купих едни от изкуствена кожа, които горе-долу пасваха, но не съм ги обувала повече.
Виждала съм в един от булчинските магазини на Пиротска известно разнообразие от модели, може някой да ти пасне.

# 79
Ами аз всеки път като седна да пиша и забравям половината неща ooooh!
Евридика, моите обувки си ги взех от магазина на Ла Споса тук, в Проновиас предполагам, че имат същите, аксесоарите им са едни и същи. Не са кой знае какво, но бяха страшно удобни и веднага ги взех. И си издържах до края на вечерта с тях между другото, нищо че сега още зверски ме болят краката Laughing Та за обувките ако роклята ти е искрящо бяла моите специално не мисля, че ще са подходящи.

И за Лили щях да пиша, но забравих. До някое време се държа доста добре. Не успя обаче много да спи милата през деня. Сутринта и следобед по около половин час сигурно. Та всичко беше ок докато не стана време да влизаме в ресторанта. Родителите наредени там за ритуалите и не могат да я гледат, а тя реееев. Накрая сватбената агентка я взе да я гледа докато мина всичко. После в ресторанта част от първия си танц танцувахме с нея, защото само сновеше и се чудеше как да стигне до нас ooooh! Laughing Хапна малко от салатата и като почнаха танците я видях, че й се спи и я сложихме в количката. Успяла да заспи и спа известно време, докато в един момент не се събуди и не ревна жестоко. Здрав рев, ходих, успокоявах я, кърмих я, но докато спра и пак рев. А бяхме тръгнали за наздравиците и по средата спряхме, за да я гледам. Накрая я дадохме на едната й баба да я качи в стаята ни на тихо. Там заспала някак, после моята майка се качи, сменяха се. И си спала докато аз не се качих. Ей, как ме усети това дете, в момента, в който влязох се събуди и рееев...пак. Държах я на ръце докато ми съблякоха роклята, че доста сложно беше и вече си я сложих да спи.

# 80
  • София
Благодаря ви много  Hug  кърмим с цял ден и сега е малко по-добре с акането  Simple Smile

Crazy  А сега една задачка с повишена трудност... Яна стои на леглото, оттам се качва на раклата. Поскача върху нея и много й е кеф.
Според майка не бива да й позволявам да се качва там, защото утре, ако ме нямало в стаята, щяла да се качи сама и би могло да падне. Освен това позволявайки всичко, утре няма да мога да й забраня нищо.
Според мен, ако не й дам да се качи сега и утре я оставя сама, непременно ще се качи тогава. Но ако сега съм й дала, утре тя ще го прави с лекота и шансът да падне е по-малък, отколкото ако го прави за пръв път.

Не знам кой е прав и затова питам вие как бихте постъпили. Тук предполагам майките с повече деца ще дадат най-верния отговор.

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 16:01 от saxophone

# 81
Сакси, това легло вашето ли е или нейното? Защото ако има достъп от нейното, знаеш, е опасно, когато е сама.
Аз мисля, че няма нищо лошо в това да й дадеш да се качи, но да й повтаряш, че може да падне и да се ударли и да плаче. Винаги, когато обяснявам такава ситуация показвам как плаче Сами. Колкото и да мислим, че не разбират от нищо, не е вярно. Аз съм на принципа повече говорене и повтаряне. И съм установила ползата. Е , при първото дете в повечето случаи не бих позволила от страх. Но сега съм убедена, че детето придобива повече опит, когато опитва само от всичко. А и предвид буйността на Яна, аз не бих я спирала Wink

Аз да ви попитам за Сами: вече девет дни е с хрема, от която му се запушва носа, няма сополки, но не може да диша. И Виброцилът не помага. Олинт не смея да пръскам. Промивам и тегля с помпата. Но днес изтеглих и 3 кус-куса от закуската. Много се изненадах какво правят там, неглътнати newsm78
Венецът долу при кътниците е много надут, може ли толкова продължително да е със запушен нос, страх ме е от синузити и пр.

# 82
аз бих забранила с доводите на майка ти.
така или иначе, след година-две тя пак ще се качи на раклата, но тогава ще знае повече как да се пази, ще го е научила от другаде. А сега бих преместила раклата, ако ще я оставям сама в стаята. Ако раклата не може да се премести, няма да я оставям сама в стаята. Белите стават за секунди. А раклата не е за скачане. В старата ми отчетна имаме момиченце с избити предни зъби от далеч по-невинно препятствие.

# 83
  • София
Ехм, явно майка ми е права... Благодаря ви за коментарите!
 много й позволям на яна.. ама на нея непрекъснато й хрумват щуротии...вчера не исках да й давам зарядното на тел и го сложих на пералнята.. след малко ми го донесе и не проумявах как го е взела от толкова високо.. е, днес видях.. стъпва на пакета с памперсите (който никак не е стабилна опора) и взима, каквото докопа.. изобщо все гледа някъде да се покатери това дете  ooooh! направо трябва да зарежа всичко и да вървя след нея да й забранявам това и онова...  Tired

дени, допускаш ли, че може ти да си вкарала кус куса в нослето, докато го храниш?

# 84
Бухти, много си красива! Гримирана си страхотно. С Лили сте приказни. А градината е била жестока, язък, че не сте били навън.

Ние бяхме на Боровец, препоръчвам ви вилно селище Ягода(не Малина) с 8 ръце. Бяхме 4 семейства, изкарахме страхотно, няма такъв рай.
Снимки малко по-късно ще пусна. Заредих се емоционално за цяла седмица напред и изтрих от съзнанието си гледането на болните дЯца, просто се разтоварих супер.
А и въздухът на планината не е за пренебрегване.
От София отидохме с автобуса и едното приятелско семейство, че те нямат кола, пък мъжът ми дойде вечерта в събота.
Направихме си разходка 4-те майки с количките до Боровец, някъде към 3 км отиване и връщане от Ягода, аз със счупения пръст успях да се набутам в маратонките Mr. Green

Тони, ти вярно как се реши на тая операция? Аз бях пускала тема за кокалчето, че имам и аз, казаха ми, че не е гаранция, че няма пак да порастне и че 1 година се възстановява крака Shocked

# 85
Сакси, по-скоро е някъде бил в носоглътка и съм го изтеглила през носа. Ама защо е там newsm78

# 86
запис, все още наваксвам  Stop

# 87
  • София
Здравейте и от мен, след почти 2 седмици тишина Simple Smile

Шада, страхотни новини, аз също много се зарадвах и си отдъхнах, когато ги сподели! Давай все така, крепко здраве ти желая и безкрай безоблачно щастие занапред!  Hug Hug Hug
Бухти  Hug Още веднъж много любов и красота в съвместния ви живот!

Дари преди около седмица се оправи, спря най-после противната хрема и кашлицата. Пуснах й годишните изследвания (кръв + урина) - кръвта е горе-долу добре (е, хемоглобинът не е скочил, но не е и паднал - 104 е), обаче имаше завишени левкоцити в урината и ще й пускам скоро пак. Дано тогава са добри резултатите, че иначе ще правим и стерилна урина с утайка с подозрения за инфекция  Rolling Eyes

Миналата седмица ни донесоха и монтираха новата спалня (легло, ракла, гардероб). На другия ден донесоха матраците и подматрачни рамки за леглата от детския комплект, а вечерта монтираха и тях. Всичко е много хубаво, ама и голямо чистене падна на самите мебели и на подовете след разносвачите и по-късно след монтажистите  Crazy Отделно и местенето на багажите напред-назад - всичкото ми свободно време беше по обяд да хапна пред компютъра и да изчета темата  hahaha За Дони не ми се и мисли какво е местене на 2 семейства в комплект с малки деца  #Crazy Ама минава, ей на, че и Деница успя Simple Smile
Нямам повече време сега да пиша, утре-вдругиден пак  Peace Приятна вечер на всички! Оздравяване на останалите болни (и счупените пръсти - Дуци, наистина ти се върна тъпкано  Rolling Eyes  Да минава бързо и най-вече да са здрави Пепи и Анна)!

# 88
  • Варна
Бухти, Честото! Желая Ви дълъг и щастлив семеен живот! Да се обичате още повече от преди и да сте винаги тримата заедно! Страхотни снимки, много хубави сте били и тримата. Цялата обстановка е приказна, чак на мен ми се зажени отново Laughing
Евридика чакаме с нетърпение и твоята сватба.
Ние с малката дивачка сме добре. По цял ден вървим, падаме и ставаме Joy
Днес бяха малките ми братовчедки от София на гости и тя цял ден повтаря кака, кака, кака. Много беше впечатлена.

# 89
Кети, стискам палци да не е таласемия и Маги да се оправи скоро Praynig

Общи условия

Активация на акаунт