подсъзнанието може всичко 13

• 78 966
  • 456
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Междувременно ще усиля аурата ти и ще поработя върху чакрите ти, ако разрешиш.

Правете с мене каквото сметнете за добре само да ми мине по скоро  Praynig

# 166
kartel4e, направих каквото счетох за нужно, но мисля, че ще трябва още. И хомеопатията ще си каже думата, след като я пиеш, цветята на Бах - също. След като си сигурна, че така се чувстваш след земетресението, а не е от нещо друго преди него, всичко това ще ти помогне.
P.S. Допълнително може в момента и да се детоксикираш, след като скоро си спряла цигарите - то също оказва малко дискомфорт.

# 167
  • Добрич

От какво се страхуваш?

Бях писала, че се стреснах от заметресението миналата седмица и оттогава съм в това състояние, но не усщам да изпитвам страх към нещо определено в момента може би яд, че не съм полезна с нищо/в момента/ за себе си и семейството ми и притеснение, че ей сега ще ми отлети отпуската,  а аз не съм в състояние да работя, оф дълго е за обяснение, имам чувството, че не мога да разсъждавам вече  ooooh!

# 168
  • Добрич
До преди заметресението бях горе долу добре, но съм сигурна, че то отключи това ми състояние, и без това живота ми е доста напрегнат и с доста тревоги покрай детето и това вече преля изглежда чашата

извинявам се,че набъках няколко поста един след друг, ако съм оспамила темата нека модераторите да ги изтрият

# 169
kartel4e, ето, отговорът се яви   Peace И аз си мислех, че може да е отключило нещо, но също така организмът ти подсказва с това състояние, че наистина е време да си починеш. В отпуска си. Не се тревожи, че не си достатъчно "пълноценна" за семейството си. Организмът няма по какъв друг начин да ти покаже да си починеш, освен като ти стане зле. Има още цели 10 дена. Използвай ги  Grinning

# 170
  • Добрич
Така е, но аз страдам, цялото ми тяло и душата ми страда, че съм непълноценна, чувствам се като инвалид, постоянно ми се прилягва, едва успявам/от това постоянно люлеене/ елементарни домакински задължения да свърша да сготвя нещо или да изпера. Да знаеш как искам пълноценно да ги използвам тези дни в разходки, но нямам сили и за това  Sad

# 171
kartel4e4e,напълно те разбирам.Минах през подобен кошмар.Баба почина/легнала здрава,получила удар през нощта и  така се мъчи 20 дена/Оттогава нещо стана с мен.Реших че и аз ще легна и ще се събудя като нея.Започнах да изпитвам страх от това да остана сама и през деня и през нощта.До мен вечно трябваше да има някой.Детето ме посрещаше от работа,защото се страхувах да не припадна по пътя.Не излизах никъде,постоянно плачех.Основно обикалях болниците и никой не можеше да ме разбере.Всеки лекар ми казваше - стрес,ето ти болнични,но аз исках да съм здрава,а не да не ходя на работа.Както си работех,нещо започваше да ме души,разтрепервах се цялата,вдигах кръвно - е една дума парцал.Горкият ми шев - търпя ме цяла година в това състояние.Накрая реших че никакви лекари  и хапчета няма да ми помогнат.Започнах да чета за подсъзнанието,сутрин пиех атаракс/който в последствие спрях/,започнах тибетските упражнения и тръгнах на йога.Сега си пия само хапчетата за кръвно,не гледам никакви новини и не чета черната хроника във вестниците,защото всичко това го изживявам и ми вреди на нервите,ставам с усмивка и в убеждението че денят ми ще е хубав,правя си тибетските и заминавам на работа.Всичко ме смятат за луда с тази йога,но не ми пука.Но докато стигна до тук,минах през ада.Важното е да не губиш вяра,че ще се оправиш.

# 172
kartel4e, как ти е кръвното?
Мисля,че ти трябва заземяване.Подари си няколко дни грижи за себе си.Иди в някой салон да ти направят масаж,рейки.Излизай със семейството сред природата-така ще си 100% пълноценна и полезна за тях и аз себе си.Домакинската работа няма да избяга.Подари си моменти на 100% щастие със семейството и нещата ще дойдат на мястото си.

# 173
  • Добрич
И на мен не ми трябват болнични, искам да работя, преди 4 месеца бях преместена в друг отдел да работя, но там ми беше много напрегнато, преди 20 дена помолих да ме преместят на друго място, всичко мина добре, след отпуската отивам на ново работно място, това допълнително ме тревожи, че трябва да науча много нови неща, а аз не съм в състояние, като зомбирана съм хора  Shocked
кръвното ми е 104/60, пулс 63

# 174
цяла вечер белята върви подир мен.Изгорих си ръката,   Grinning наранявам се, сякаш съм най-несръчната. Не мога да разбера защо? и какво искат да ми кажат небесата. Отивам да попитам. Ако имате идеи- ще съм ви  благодарна.
А беше хубав работен ден. утре заминаваме с малкия в планината .....  newsm78

# 175
darena , пърмото което ми хрумва е да се поспреш малко. Но ти най-добре си решила да идеш в планината , знаеш тя ни центрира и после помен няма да има от лекото рацентриране Peace

# 176
 Grinning Забелязала съм, че когато имам някакъв външен успех - да кажем в работата или в нещо друго, което да ме накара да се вирна носа и да се възгордея, започвам да се порязвам, да се изгарям на печката или на пресата за коса по най-невероятен начин, да си изкълчвам глезените и други подобни малки наприятности. Сякаш някой от горе те щипва лекичко, за да слезеш на земята  Laughing

# 177
humanis, точно това се опитвам да направя от няколко дни  - да се поспра Stop и да се почина .Имам успех- 15 %  Confused  /хич не е малко зачовек, като  мен /
Мише, струва си да се замисля над твоята опитност. Thinking

# 178
Между другото да ви разкажа нещо. Може да не е съвсем за тази тема, но аз искам на вас да го кажа и да чуя вие какво мислите. Когато бях миналата седмица в планината, моя близка разказва за срещата си с Норбеков. Много интересен и дълъг разказ, в който тя спомена, че Норбеков е разказал как е повярвал в силата на магията- и бялата, и черната магия. Казал е също, че тя е много разпрастранена тук в България и много хора страдат от нея. Според него- развалянето на магията става от ходжи, а и правенето също. Не мога да си обесня защо е така? Защо точно ходжите- мюсюлманските свещенници се занимават с това? вие вярвате ли в съществувянето? какво е вашето обяснение? изобщо - какво мислите?

това няма нищо общо с моите изгаряния и наранявания

# 179
kartel4e,  само идея- защо не си дадеш почивка на тялото ,като почнеш от най-лесното-храненето .Не знам каква ти е философията ,но едно плодолечение или даже водолечение не биха навредили никому  Peace

darena , не само вярвам ,но и знам,че магията съществува .Лошата е по-разпространена .Тук са много случаите на омагьосани от бразилки и бразилци-много им е силна магията-чувала съм какви ли не разкази- от разстояние я правят,дори и от Бразилия.Знам само,че са шамани някакви  newsm78 ,т.е.че нямат общо с католиците.
Единственото,което ме вълнува мен,обаче  е -да не се замесвам с никой от тях, и да не знам повече отколкото ми е казано,даже и това не искам да знам.По простата причина,че не съм наясно с тези неща, а това ме прави уязвима ,а и гледам да си засилвам аурата  с положителна енергия-на мен лично много ми помага да мисля за всички като за малки деца-чисти и невинни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт