подсъзнанието може всичко 13

• 79 085
  • 456
  •   1
Отговори
# 180
darena  Това, в което вярваш става за теб винаги действителност, все пак Енергията следва мисълта.
Мисля, че магията е ниво на осъзнаване, на принципи, схващания.... Или както се казва- за да поникне едно цвете му е нужна почва- ако сме добра почва ще поникне и това цвете. Всичко е нагласа, всичко е енергия, всичко е в мисълта. И тъй като Подсъзнанието може всичко- за някои една магия може да бъде унищожителна, за други- илюзия на сетивата..... Simple Smile

# 181
kartel4e,

Головокружение и потеря устойчивости Если у вас есть головокружение, то причина, скорее всего, в ваших мимолетных, бессвязных, рассеянных мыслях. У вас отсутствует концентрация, сосредоточенность. Вы не в состоянии разобраться со своими проблемами. «Голова идет кругом от проблем» — так мне заявила одна моя пациентка, у которой часто были головокружения.
Метание в жизни от одного к другому также создает головокружение. У вас нет определенной цели в жизни. Подумайте, ради чего вы живете в этом мире. Какова ваша главная цель в жизни и какие цели ближайшие. Определитесь. В вашей жизни должна быть дисциплина. Это придаст вам уверенность в себе и позволит твердо стоять на ногах. Есть еще одна разновидность головокружения — «головокружение от успехов».
Полиомиелит К этой болезни может привести желание кого-то остановить и ощущение собственного бессилия сделать это.

# 182
Снабдих се с необходимите ми кристали за чакра-медитациите  Wink
Тук намерих интересна информация за различните начини за пречистването на камъните - http://www.magicaura.com/article/286/
Обаче не ми е ясно трябва ли да има директен контакт на кристалите с кожата или може и през дрехи като на тази снимка  newsm78

# 183
При работатас кристали тъканите не пречат.

# 184
Lilian_V, как си? По-добре ли се чувстваш вече? За температурата не съм сигурна дали може да е от медитирането.  Heart Eyes
mijjjka, супер си!  Hug Тъкмо си получих книгата за кристалите на Дорийн снощи, но не съм я почнала още. Аз също се чудех как се съхраняват и дали е добре да се държат един до друг кристалите, защото моите в момента са в една чиния в кухнята.  Laughing
Dani Avramova, обичам те!!! Heart Eyes
Момичета вчера получих ето тази книга и едни карти които си бях поръчала. Много съм щастлива!  Hug
http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/1401907725/ref=dp_imag … 66239&s=books
http://www.amazon.co.uk/gp/reader/140190467X/ref=sib_dp_pt#reader-link

# 185
  • София
Писка Лиска - благодаря ти, че попита!  Heart Eyes Имах температура само 2 дни и веднага след това се почувствах много добре. Интересното е, че такава получих при първите две медитации, сега продължавам. Вече имам 5-6 сигурно, но се чувствам страхотно и сякаш се заземих, защото почнах да извършвам доста задачи съсредоточено в работата си. Продължавам да се уча аз...
Между другото картите са супер, аз ги имам и много си ги обичам.

Прочетох изцяло Тайните на енергията и ми допадна... следващите дни ще изчистя дома си и почвам пълното изчистване на организма... някой правил ли го е?

Имам нужда да се науча да се заземявам и да управлявам енергията си, тъй като често оставам без.

# 186
Dani Avramova , благодаря ти за отговора  Hug

Писка Лиска , мисля че ни би трябвало да има проблем да се съхраняват заедно.
Съдя по този набор от камъни за чакра-медитации - http://www.freespiritemporium.com/SET107.jpg
Ще чакаме да ни разкажеш интересни неща и от новата си книга, нали?  Wink

Lilian_V , от коя точно медитация ти беше станало зле?
Книгата на Свиринская е наистина уникална! Толкова много информация има в нея и същевременно е поднесена в много лесна за четене форма.
Заземяването и на мен ми е недостатъчно   Rolling Eyes

# 187
  • нейде там, където ....
Аз все още чета книгата на Свиринская. Прочетох и първата книга от поредицата за Крион, но не е моята книга за момента.

Относно почисването на дома - едни от първите сбъднати желания бяха свързани с това. Намислях си нещо и после миех прозорци  Laughing така ми идваше отвърте, а после взеха и да се сбъдват наистина нещата. Сега някои прозрения и хубави идеи ми се явяват, ако (след занимания като четене или визуализации) се захвана с подреждане или изхвърляне на стари и непотребни вещи, които само събират праха.

# 188
  • София
mijjjka - Ами аз си я дръпнах от линковете, които Амитола беше пуснала. Karma Releasing, но първо слушах обясненията, а после медитацията. Сега направо си пускам медитацията и почти винаги заспивам на нея. Интересното е, че спомогна да се заземя по лесно.

jd - Аз почистването на дома ще го направя точно по книгата на Свиринская, но се чудя дали да не направя и очистването на организма. За сега се чудя, защото има пиене на глина и клизми, а аз нямам идея от къде се купуват.

# 189
  Писка Лиска bouquet  Кристалите могат да се съхраняват заедно. Аз държа моята колекция кристали в кристална купа, пречиствам ги периодично на слънце , с вода и ароматни масла- според усещането си.

# 190
  • София
Аз имам едно камъче планински кристал с иконата на Света Петка на него. Купих си го от Рупите. Когато съм имала много тежък ден и съм напрегната и превъзбудена и не мога да заспя си го слагам на челото, затварям очи и то сякаш изсмуква лошото от мен...

Напоследък не ми се е налагало да го ползвам благодарение на вас и съветите тук Heart Eyes Hug

# 191
Снабдих се с необходимите ми кристали за чакра-медитациите  Wink
Тук намерих интересна информация за различните начини за пречистването на камъните - http://www.magicaura.com/article/286/
Обаче не ми е ясно трябва ли да има директен контакт на кристалите с кожата или може и през дрехи като на тази снимка  newsm78

Винаги ми е било интересно да чета  за кристалите. И аз се интересувам от тях, но не съм спец. Но на  мен ми се струва, че тази жена, на снимката  е като че ли   =претрупана=  с кристали".  Thinking

# 192
момичета, къде да прочета повече за кристалите, за които говорите?   bouquet

# 193
Мили момичета,в понеделник до обяд имам една страшно важна среща.../не става дума за мъже../..от съдбоносно значение ми е,съвсем сериозно го казвам..Моля Ви да се помолите за мен ! Напрегнато ми е,сигурна съм,че ще се представя много добре,но все пак,знам ли кой и какво,нали така? Много ще съм ви благодаря Ви на всички годарна...Исках го този ден и ето,че дойде...сега остава само да се представя както трябва...Благодаря Ви на всички предварително.... Hug Praynig

# 194
солетче, и на мен ми се струва че камъните са доста, но и аз съм начинаеща в тази област.

ray, ако ползваш английски, ето тук има интересни неща за камъните. Описани са съответните за всяка чакра камъни и върху кои качества оказват въздействие:

http://www.rainbowcrystal.com/crystal/chakra.html

Lilian_V, за енергийното прочистване на дома си, добре си го замислила. Още повече, че скоро е Новолуние  Grinning

Pinkito, успех!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт