подсъзнанието може всичко 13

• 79 087
  • 456
  •   1
Отговори
# 195
Pinkito, успех и от мен и да си много спокойна и уверена в себе си   bouquet

# 196

ray, ако ползваш английски, ето тук има интересни неща за камъните. Описани са съответните за всяка чакра камъни и върху кои качества оказват въздействие:

http://www.rainbowcrystal.com/crystal/chakra.html

много благодаря,  още днес ще го изчета  Hug

а новолуние нали е на 20-ти август (че на някои места прочетох 22-ри)?

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 12:04 от ray

# 197
Pinkito   , успех и стискам палци!

# 198
Новолунието е на 20-ти този месец. На първа страница има линк към Лунен календар и по всяко време може да се направи справка  Peace

Днес за първи път пробвах да медитирам с камъните. Пречистих ги само с вода по съвета на Амитола.
Преди това имах главоболие от сутринта  Confused След медитацията се чувствах като преродена. И най-важното е, че и помен нямаше от главоболието  Grinning
От камъните, които имам, хипнотично ме привлича Тигровото око. Преди малко прочетох, че точно този камък действал особено благоприятно в случаите, в които се чувстваме "изцедени", когато енергията ни е ниска и ако ни липсва концентрация. За подобряване на концентрацията и ако целим заземяване се препоръчва да го държим в ръка.

Чудя се как можем да използваме дръвчетата с камъни  newsm78 Някакви идеи?

# 199
mijjjka, и аз не знам за тези дръвчета, но започнах да чета книгата за кристалите и исках да споделя нещо. Дорийн казва че има и т.нар. ангели на кристалите които може да ни помогнат. Преди да започнем да работим с кристалите е добре да помолим освен нашите ангели-пазители да ни помогнат с "процедурата", така и кристалните ангели които да ни изпратят лекуваща енергия преминаваща през кристалите. Кристалите обединяват небето и земята и затова са подходящи за хора които имат нужда от заземяване.
Добре било също да се говори на кристалите като на живи същества и да се отнасяме с тях с нежност, защото си имали душа.
И аз пробвах да медитирам с тях, но нещо ми изпадаха, особено тези от гърлото и третото око.  Joy

bouquet  Hug   bouquet

# 200
  • морето, сините вълни...
предварително се извинявам за спама, ама как ползате torrents.ru - аз лично нищо немога да дръпна от там.

Аз пък се чувствам страшно объркана и несигурна. От малка ме влече "вътрешно" да се интерисувам от такива неща, енергии, мисли..., но .... каквото прочета на момента го забравям. В смисъл че трябва да сядам да си го записвам и пак е като назубрено, а не като осъзнато.
Та така в резултат на това се чувствам празна, глупава и с ограничен мироглед. Осъзнах че една от причините е примерно че никога не чета точните имена. Докато се говори за някого и нещо, аз буквално съм запомнила първата и последната буква, дължина и т.н и веднага визуализирам образ, без да визуализирам име.
Определено усещам че имам нужда от заземяване, но немога реално да го "построя" в живота си. Насаме оставам единствено в малките часове на ноща (ако преди това не съм заспала или на път за леглото)
Знам че това е доста лично, но ако може бихте ли споделили как си организирате деня и как успявате да намерите време за себе си.

А относно ЖЕЛАНИЕТО ми, все още изпитвам страх да си го пожелая истински, защото се страхувам от реакцията на друг човек ако се сбъдне. Не мисля че мога да убедя някого да стане и негово желание

# 201
предварително се извинявам за спама, ама как ползате torrents.ru - аз лично нищо немога да дръпна от там.

Да, сайтът е малко по-различен от нашите тракери, но ще му свикнеш  Simple Smile
Пишеш заглавието на това, което търсиш в полето "Поиск", намира се горе вдясно. След като намериш файла, който търсиш, кликваш върху заглавието и в самото описание на торента има една икона (като дискета е) под която пише "Скачать". Кликваш върху "скачать" и това е  Hug
Дано да съм обяснила добре. А ако нещо не ти е ясно, питай пак  Simple Smile

# 202
здравейте, приятели Hug

Наистина отдавна не бях влизала във форума, но днес изчетох (почти) всичко пропуснато.Искам да благодаря на всички ви, че не само съхранихте, а и развихте темата.Надявам се всеки, който има нужда, да е намирал необходимата му информация тук.

mijjjka , темата е със страхотен облик!Благодаря, че се грижиш за нея Hug Дори бих искала вече ти да започваш новите теми, да се грижиш за оформлението и съдържанието им ( ако искаш ,разбира се).Стува ми се, че енергията ти е толкова чиста и силна, че това си личи и в темите, които ти пускаш  bouquetНе случайно написах псевдонима ти с червен цвят Hug

червено винце, вела, дарена, светлина, хуманис
, както и всички, които все още не познавам, благодаря ви, че ви има  bouquet
Преди месец се навърши година от създаването на темата ни.Разказвала съм ви ,че повода за създаването й е мама,на която миналата година поставиха диагноза рак.Е, с помощта на тази и още куп подобни книги, тя пребори болестта, радва се на чудесно здраве, пълноценен и щастлив живот.отпразнувахме 45- годишния и юбилей, а тя казва, че ще празнуваме и поне 70- тия й Laughing
Що се отнася до мен, скоро пак преживях от онези ужасни панически атаки, които преди 2 години ме връхлитаха.беше една и се почувствах ужасно- мислех , че съм се справила с това.Сега започвам нова борба Simple Smile
А както казват, че никое зло не идва само- мога отговорно да заявя, че се намирам в един от най- нелеките периоди в брачния си живот.Не, че не се разбирам със съпруга си- напротив, но трудностите, с които несъмнено се сблъсква (почти) всеки човек ни налегнаха.Уволниха мъжа ми, по време на отпуската му, по телефона ,заради настъпилата криза и то точно в периода, когато трябва да се изнасяме от общежитието и да се нанесем в квартира.Аз готвя магистърска теза, а сега и тези панически атаки Sad
Знам, че ще се справя и, че първата крачка е това, че пак съм тук:)
Обичам ви Heart Eyes  bouquet Hug

# 203
  • Добрич
venny_b, ще се справиш  Hug Heart Eyes

# 204
  • София-в сърцата на моите деца
venny_b ще се справиш!! PraynigНие сме тука , за да си помагаме, а на тебе една голяма  Heart Eyes

# 205
Вени, миличка  Hug  Трогнаха ме милите ти думи   bouquet
Чудесно е, че майка ти е добре  Grinning
А трудният период ще мине, само кураж и оптимизъм! Нали знаеш - "Нощта не трае никога безкрай" Hug

Много ще се радвам, ако пишеш по-често    bouquet

# 206
venny, драго ми е да те "видя" Hug! кураж. Злото не идва само, но отминава, задължително отминава!Пожелавам ти да отмине съвсем скоро  Heart Eyes
Моята майка също пребори рака веднъж, преди години, без да е чела подсънанието, но със съзнанието и увереността, че нищо и няма! Grinning
Писка Лиска, наистина ми помогнаха твоите преводи за ангелите, както и книгите на Дорийн Върчу и картите, и аз все още съм на тази вълна. Поради възникнали и при мен затруднения, така да се каже, днес си пообщувах доста с тях- с Ангелите, искам да кажа повече от обичайното имах нужда от тях. В един момент изтощена от мисли и тревоги си легнах в спалняна. По едно време ми се видя нещо, което като, че ли ми пречеше на окото и после придоби  ясно очертание на перце , което дълго бягаше по тавана и стените. Интересното е, че го виждах само с едното око. Помислих си да не би нещо да имам на клепача.Търках доста- не, паак си дойде перцето. Пък и перцето си бягаше само, аз го гонех с поглед. Когато отидох в хола пак го видях за малко и изчезна.

# 207
  • Семейството е винаги с мен:)
Как да разберем, че имаме нужда от заземяване? Rolling Eyes

Поисках неутрален имплант от Крион, макар че не бях много сигурна/уверена, че го желая...След 1 седмица се разболях, а не съм боледувала от години...Как да го тълкувам- че съм почнала да "получавам" импланта или че не се е получило Rolling Eyes

Благодаря ви, прредварително! Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 02:37 от radosti_

# 208
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро момичета  Hug

Завърнах се от една страхотна почивка  Grinning
Заведохме малкия на моренце, после с мъжо имахме време и за нашето любимо място Иракли разходихме се и  до Емона  там времето е спряло  ...... Grinning
Успях като ламя да глътна няколко книжки , дочетох си Лечение с ангелите после Ангелска терапия. Останах приятно изненадана от книгата Крион 2  - "Не мисли като човек"  сега чета и първата книга "Финалната епоха"  thumbsup малко отзад на пред ама нищо  Laughing Точно  Крион ми дойде тамън на време  Simple Smile
Поисках си и неутрален имплант  Wink

Ето прекрасен изгрев от Иракли

"Ако сърцето не гледа, и очите няма да видят."

Хубав ден за сега от мен  Flowers Four Leaf Clover

# 209
  • У дома
Крен, мила, не си сама! Всяка планина изглежда голяма като я погледнеш отдолу, но стъпса по стъпка, бавно, но славно човек трябва да се движи в посоката, която си е избрал. Един ден ще се обърнеш назад и ще видиш колко високо си стигнала. За мен тази тема е като пристанище, където винаги ми е приятно да се зъвръщам.

venny_b, наскоро се бях присетила за теб, но и на мен не ми остава време за писане напоследък. Прегръщам те  Hug и ти желая по-скоро да се наредят нещата при вас. Всяко зло за добро! Често тези думи са много верни.

Pinkito, да кажеш как е минало! Стискам палци!

Аз не четох много за импланта и ме е страх, че нещо ще направя не както трябва, ако си поискам. Каква е целта, всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт