подсъзнанието може всичко 13

• 79 056
  • 456
  •   1
Отговори
# 345
  • Лондон
Здравейте,
И още нещо да попитам. Искам да си формулирам утвърждение за това да не се възлагат ревизии на фирмите, на които водя счетоводството. Не успям да го формулирам без да използвам частица не.

Утвърждението ще зависи от причината ,поради която не искаш да се възлагат ревизии.

# 346
Благодаря за насоките, мислех си за следното, което е малко по -общо -
Всички работни проекти, в които участвам се развиват успешно и по - най добрия начин за мен и за всички които се отнасят.
Относно Крион искам да попитам по- запознатите и за следното. След като се върнах от екскурзията от езерата рибите в аквариума ми бяха умрели всичките. Дали това има нещо общо с импланта, дали е някъкъв знак. /само да уточня , че ги хранеха през времето което ме нямаше./

# 347
  • Добрич
jd, благодаря за отговора.  Hug

Мисля, че няма значение. Поне при мен се получи след закъснение от няколко месеца.  Laughing

# 348
  • Tам през Атлантическия океан

Споделете /ака не е много лично/ вие как точно поискахте имплант. Аз бях на седемте рилски езера , на брега на Бъбрека и просто казх на глас "Искам неутрален имплант" .
Според вас това достатъчно ли е ?
И още нещо да попитам. Искам да си формулирам утвърждение за това да не се възлагат ревизии на фирмите, на които водя счетоводството. Не успям да го формулирам без да използвам частица не.
Малко дълго стана, но ви благдаря предврително.

Wink И аз така като теб , простичко казах на глас "Искам неутрален имплант"  Hug
Напълно достачъчно  е  Grinning
Утрържденията обикновенно действат кокато са свързани единствено и само с теб   или пък много близки  теб хора  ( последното е по мои на блюдения)Wink а не с трети лица , примерно както  ти искаш на фирмете които водиш счетоводството да не възлагат ревизии  Sunglasses

# 349
  • GYM
Здравейте Hug
Имам въпросче Wink На картата с желанията залепих картинка с едни гривнички, които много ми харесаха, и мислех да си купя подобна гривна, за да "заработи" картата Sunglasses Само че, докато си избирах гривна в близкия магазин, се сетих че имам две, които много приличат на тези от картинката. Веднага си ги сложих, но въпроса ми е - важи ли така newsm78, в смисъл, да слагам ли друга картинка или... ThinkingНякой, ако има идея да помага Hug
И още нещо Blush Списъкът с желанията как да се формулира - мисля в предишната тема се обсъждаше, дали : "Искам....." ,или "Благодаря, че имам...."
Прекрасна вечер ви желая,
мир и любов Peace

# 350
bluelady♥D Hug

Формулирай желанията си само в сегашно време , без "искам....." Wink
т.е.  имам гривната или получавам гривната  Wink

Примерно утвърждение за карта на желанията и попринцип :

Когато си кажем „Аз съм богат”, ние трябва да вярваме, че сме богати, да се опитаме да преживеем това състояние, да сме убедени и да се чувстваме богати.

Ако искаме повече динамика, движение и развитие в посланието, можем да използваме фрази от типа „Аз ставам все по-богат и все по-богат” или „С всеки изминат ден аз ставам все по-богат и все по-богат”.

т.е. желанието вече се е осъществило или е в процес на осъществяване/развитие   Wink

Хубаво е да благодарим за нещата които до сега имаме  Grinning и разбира се като получим желаното да не забравяме пак да благодарим  Wink Ако не ценим т.е. недоволстваме/не харесваме това което имаме сега  трудно ще получим нещо по-добро  Wink

# 351
Винаги съм имала проблеми с писането(споделянето)във форуми,но...не знам как да продължавам.Винаги съм била една от вас,вечно търсеша и копнееща...Поисках импланта-последва лека(минавала съм и през много по-големи)депресия.От тогава-нищо,нищо,нищо.Свободното време ми е много малко,никога не оставам сама в къщи-така,че време за техники и медитации нямам.Остава ми едно четене.Да ама ,от сайт на сайт,от препратка на препратка-копиране,принтиране-всичко ми е интересно.Хванах се,че не чета а само "бягам" по редовете,като дори не доизчитам всички изречения-с цел да хвана най-важното.Т.е.концентрация-0,запаметяване-0,разбиране-0,полза-0.И друго-има толкова много полезни неща-Силва,Фън Шуй,йога,
Кехоу,Ангелите-как се справяте ?Искам да се уча,да съм успяваща в израстването,усъвършенстването,а тъпча на едно място.

# 352
  • Добрич
Maria-Iva, пробвай с утвърждения. При липса на време - например сутрин, когато отиваш на работа. Нещо от рода на:

- Аз съм енергична и с тонус да си върша работата.
- Ставам все по-организирана и концентрирана и с лекота и бързина да се справям със задълженията си.
- Бързо и идеално да се справям със служебните и домакинските си задължения и да ми остава повече свободно време.

При мен действа добре - Имам време за всичко необходимо.

# 353
  • Варна
Здравейте мили дами  bouquet

Оправих зимнината Laughing и сядам да ви видя.Не съм ви чела,само седнах да кажа здрасти Heart Eyes  bouquet

# 354
  • в резерват
....Хванах се,че не чета а само "бягам" по редовете,като дори не доизчитам всички изречения-с цел да хвана най-важното.........

Hug

Ще напиша при мен как е.

Обикновено в книжарницата ръцете ми "залепват"  в някоя книга и знам, че от това имам нужда в момента.  Или в нет-а попадам на определена информация,  която ме кара да забравя всичко друго и да чета само нея.

.....Понякога си казвах .....ех, ако бях прочела първо еди какво си, а не това колко  неща щях да си спестя ........но се оказва,  че ако не съм прочела предишното или не съм го преживяла,  това, което чета в момента нямаше да го разбера.
Наистина има много неща, в които  да се 'разпилееш" и после да се чудиш  кое как  Hug

Затова най-добре  е да си прецениш,  след няколко дена почивка към кое те тегли най-много и да започнеш с него, после  по съвсем естествен път,  ще ти се разкрие следващото и т.н. и т.н.....

Peace

# 355
  • София
Моля за помощ- имам познат, средна възраст, завършил точни науки, без идея за ролята на подсъзнанието. Simple Smile Не съм особено близка, но онзи ден с изумление научих, че от  години насам редовно катастрофира един път годишно, като винаги на него нищо му няма, обикновено пораженията са по автомобилите.Преди доста години, обаче,  се е возил в кола, в която останалите трима, вкл. шофьорът,  са загинали/.
Изумлението ми нарастна, когато разбрах, че си е купил мотор, за да "провери" като няма ламарини, какво ще се случи следващият път. Познавам го от две години, наистина има две нелеки катастрофи за този период...
Искам да му помогна да разбере как тези неща не са просто "съдба", да види своята роля..Опитах се малко да подскажа, но се изплаших, че ще ме разбере накриво, че по-скоро би се замислил на тема "грехове" , което е доста далече от онова, което искам да обясня... и дадох "заден ход". После премислих, реших, че нямам право да си мълча.
Какво ще кажете - смятам да му дам "Тайната" на филм, порових по книжарниците , има книга "Холографската вселена" , която май е най-научното нещо, което намерих /има куп физици вътре/ - те.е по-близо до неговия начин на мислене.
Критики, идеи- за всичко ще съм ви благодарна.

Дали има и други критики, идеи? Розволявам си да побутна питането си...

# 356
  • София

Ами аз ще ти дам един пример и решение, ако искаш му го подхвърли, но ако той не му обърне внимание остави човека по пътя му. Може да трябва да мине оттам за да се предпази от нещо по голямо.

Имам приятел, който 3 години катастрофираше на една и съща дата всяка година и смилаше колата си до неузнаваемост, а на него му нямаше нищо. В поредната година реши, че на тази дата няма да кара и даде колата си на един приятел да кара и неговият приятел отново я смля случайно до неузнаваемост. Направи курбан в църква и с познати и всяка година на тази дата си прави курбан. Не е имал повече инциденти!

# 357
  • София
Винаги съм имала проблеми с писането(споделянето)във форуми,но...не знам как да продължавам.Винаги съм била една от вас,вечно търсеща и копнееща...Поисках импланта-последва лека(минавала съм и през много по-големи)депресия.От тогава-нищо,нищо,нищо.Свободното време ми е много малко,никога не оставам сама в къщи-така,че време за техники и медитации нямам.Остава ми едно четене.Да ама ,от сайт на сайт,от препратка на препратка-копиране,принтиране-всичко ми е интересно.Хванах се,че не чета а само "бягам" по редовете,като дори не доизчитам всички изречения-с цел да хвана най-важното.Т.е.концентрация-0,запаметяване-0,разбиране-0,полза-0.И друго-има толкова много полезни неща-Силва,Фън Шуй,йога,
Кехоу,Ангелите-как се справяте ?Искам да се уча,да съм успяваща в израстването,усъвършенстването,а тъпча на едно място.

Проблема е точно в заземяването. Ако се хвърляш в тези учения лесно и хаотично е възможно да литнеш в небесата и събитията около теб да не ти харесат. Това, което искаш ти е духовно израстване. То си идва от теб и вътре в теб и независимо, че тук пишат всякакви неща, не е нужно веднага да ги пробваш. Избери си само едно нещо - примерно ангелите - чети само за тях и практикувай само тях докато ти харесва и докато всеки ден ги ползваш без да влагаш даже мисли в действията си.
Ако нещо ти се струва трудно и не ти остава време за него остави го настрана.

Ще ти дам пример със себе си. Интересувам се от тези практики повече от 10 години. Книжката Подсъзнанието може всичко съм я чела няколко пъти без да я разбера. Тази година ми се случиха събития, които провокираха пак обръщането ми към духовното и изведнъж попаднах на темата тук. Препрочетох книжката и този път изведнъж докато четях получавах отговорите на проблемите ми. Така, че каквото трябва да знаеш някак си ще го получиш, ако не разбереш знаците, ще ти се дадат по ясни и ще ти остане време за тези знания със сигурност. 

И момичетата горе са ти дали много ценни съвети за по голяма ефективност на деня.

# 358
Maria-Iva Hug прави нещата така , както ти чустваш че са добре , не се насилвай и критукувай  Hug Важното е това което правиш да ти доставя удоволствие и удовлетворение  Grinning
И аз напоследък нямам време за много от нещата които би  ми се искало да направя  Wink т.е. не медитирам в истинския смисъл на думата  Simple Smile Но правя нещо което ми доставя удоволствие и релаксира, винаги когато съм сама (пък и не само) слушам музика която ме разпуска -  с мантри , хубава нежна музика която като затворя очи мога да се пренеса къде ли не  Grinning От известно време слушам албумите на Devakant невероятни са  Hug
С четенето на желаните книги наваксвам когато съм отпуска или през почивните дни  Wink
През останалото време разпускам, черпя информация  с интересни статии от нет пространството  Hug примерно "Спиралата" , форума тук и така  Grinning

Винаги съм имала проблеми с писането(споделянето)във форуми,но...не знам как да продължавам.Винаги съм била една от вас,вечно търсеша и копнееща...Поисках импланта-последва лека(минавала съм и през много по-големи)депресия.От тогава-нищо,нищо,нищо.Свободното време ми е много малко,никога не оставам сама в къщи-така,че време за техники и медитации нямам.Остава ми едно четене.Да ама ,от сайт на сайт,от препратка на препратка-копиране,принтиране-всичко ми е интересно.Хванах се,че не чета а само "бягам" по редовете,като дори не доизчитам всички изречения-с цел да хвана най-важното.Т.е.концентрация-0,запаметяване-0,разбиране-0,полза-0.И друго-има толкова много полезни неща-Силва,Фън Шуй,йога,
Hug Ти вече учиш и всичко ти се получава  Grinning не бъди нетърпелива постепенно всичко ще се систематизира , прави само нещата с желание  Peace

и пак ще сложа любим цитат  :

"Нито един човек не е по-напреднал или по-развит от някой друг. Хората могат да бъдат единствено по-осъзнати."

Ще ти отговоря така  Hug

"Когато давате съвет, оставяйте на човека правото на избор. Ако съветът е неправилен, той ще си решава дали да го изпълни или не и ще отговаря той, а не вие. Но ако съветът ви е прекалено строг, вие ще плащате за неправилното му поведение."

"Ако помагате от любов, това значи, че няма да натрапвате помощта си, няма да се ядосвате, ако тя не бъде приета, няма да съдите, ако ви обидят и оскърбят, след като са се възползвали от помощта ви. И понеже когато тръгвате от любовта, а не от духовността, няма да сте зависими от човешките ценности, желанието ви да помогнете няма да навреди нито на вас, нито на другите."

Успешна седмица  Hug

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 08:14 от Desss

# 359
Момичета,много ви благодаря!  bouquetНе зная защо накрая чак очите ми се насълзиха и брадичката ми започна да трепери.А сега направо си плача-може би все още не съм минала тази криза (от Крион).Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт