подсъзнанието може всичко 13

• 79 079
  • 456
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Алла Свиринская Ето линка: http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%D2%E0%E9%E … F0%E3%E8%FF%F2%E0

За спречкването мога да ти препоръчам и следното нещо - работа с благовония. Много хора даже не си представят подправките от кухнята каква хубава работа вършат.
Купувате си въгленчета от всяка църква, палите ги в огнеопорна съдинка и отгоре сипвате сместа от 2-3 капки мед с четвърт чаена лъжичка кафява захар.
Това благовоние служи за разведряване на атмосферата в дома и успокоява така наречените " проблемни условия " , освен това влияе добре на старите хора, които вече смятат, че няма за какво да живеят. Аромата е много силен, затова най-добре го изгаряйте като сте сами. Трябва да изпълни къщата.

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 01:19 от Lilian_V

# 331
Благодаря много-свалих я ,сядам да чета   bouquet  

# 332
  • Universe
Здравейте  Hug
Кажете моля, знаете ли как се изчиства от лоша енергия стая ,или дори цяла къща?
Забелязали ли сте ,че има такива места,където дори и без да има защо,хората се спречкват?

Уроки Фэн-Шуй, очистка пространства - http://www.youtube.com/watch?v=2bDBaRjseuA&feature=related

Очистка дома от негативной энергии. www.metapower.co.il - http://www.youtube.com/watch?v=YkaazaicWj0&feature=related

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 01:39 от lenny_pld

# 333
  • София
Хареса ми как е описано в тази статия как се изпълняват желанията:

ОТКЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕМ?

Ако сте решили да четете по-нататък, пригответе се скоро вашият живот да се промени. Това е шансът ви да измените съдбата си. Възползвайте се! За начало трябва да преминете три стъпки на освобождаване, а след това да направите различни приятни упражнения.

Стъпка 1: анализирайте миналото си

Прегледайте миналото си, то е пряко следствие на това, в което вярвате. Неуспешен брак? Здравословни оплаквания? Липса на пари? Значи някаква част от вас иска това да бъде именно така. Пример: една жена боледувала от диабет. Тя, разбира се, искала да бъде здрава. Но на приема при психолога се изяснило, че много повече й харесва да усеща около себе си повишено внимание, да се крие от живота в своето заболяване. По този начин тя самата го е привлякла. Психолозите наричат този феномен настройка за нещо през живота. Сега трябва да ги анализирате, като за начало напишете на лист хартия вашите оплаквания. Написахте ли? Превърнете ги в цели и желания. Би трябвало да получите цял разказ за вашите желания.

Отговорете на въпросите :

Какво искате?

Кое ви кара да се смеете?

Ако бяхте вълшебник, какво бихте пожелали за себе си?

Стъпка 2: представете си картината на бъдещето

Как мислите за вашето бъдеще, какво си представяте в него, за какво се настройвате? Отговорете на тези въпроси. Ето от какво се състои вашата картина за следващото лято, есен. А какво ще стане с вас след година?

Вашата картина на бъдещето се състои главно от страхове или вие оставяте управлението на живота си на волята на съдбата? В живота ще се осъществи всичко това, за което мислите. И съдбата ви ще стане случайност.

А сега откъснете се от реалността и помечтайте. Авторите на филма наричат този метод "визуализация". Затворете очи и си представете бъдещето, което би ви направило щастлив човек. Разкрийте пред себе си вашите най-потайни желания и си представяйте, че те ВЕЧЕ СА СЕ СБЪДНАЛИ. Сеансът по мечти трябва да завърши така: обезателно благодарете на съдбата, на Вселената, на Бога или на духа на живота (което ви е най- близко) за това, че ще се случи именно така.

Стъпка 3: научете се да мислите позитивно

Това може да се окаже доста сложна стъпка. Особено ако повече сте свикнали да се оплаквате, а изразяването на радостта на някои места се смята направо за неприлично. Сега трябва да се опитате да се промените. Акцентирайте вниманието си върху всичко най-положително в живота ви. И напълно игнорирайте отрицателното. За целта ще ви помогне следното упражнение. Представете си, че имате две растения. Едното е райско цвете: всичко най-положително, което има в живота ви. А другото е криво и бодливо: всичко негативно. И ето че сте решили да помислите или да поговорите за нещо хубаво - поливате райското цвете. То ще расте и ще цъфти по-дълго. А ако наливате повече вода на бодливото, то ще расте, а красивото цвете ще изсъхне.

Оказва се, че съвременните маркетингови специалисти отдавна използват тази теория на практика. Методът на визуализацията при тях се нарича "формиране на събитията". Те предварително пишат разказ за оптимистичното бъдеще на компанията, как ще изглежда то в детайли. И това винаги сработва...

УПРАЖНЕНИЯ

Карта на щастието

Този метод бил известен още в древността. Казват, че такива карти на щастието или карти на желанията имали ВСИЧКИ велики и успели хора. Вземете няколко списания и ножици. На средата на лист хартия залепете вашата снимка и започнете да изрязвате от списанията това, което бихте искали да имате. Ако няма материален израз на вашето желание, изрязвайте заглавията, които да характеризират живота ви. Обезателно ще ви хареса този колаж. След това го закачете така, че да го виждате всеки ден. От гледна точка на психологията същността на метода е в това, че отначало вие ясно разбирате вашите желания, осъзнавате ги, а ежедневното наблюдение в материалния свят ви настройва за тяхното изпълнение. Според авторите на филма, това са "напомняйки", за да може редовно да изпращате нужните импулси. Обезателно условие е при съзерцаването на вашата карта да изпитвате чувство на щастие или поне на радост и да възкликвате: "Да!". Джо Вителе - учен от филма, обещава, че в живота ви ще се изпълни не по-малко от 80 % от желаното.

Камък на благодарността

Чувството на благодарност, дори самата дума "благодаря" притежават много мощна енергетика. Авторите на филма предлагат да се сдобиете с камък на благодарността. Трябва да То откриете сами, като пингвините. При тези птици има такъв ритуал: преди да ощастливят любимата, те й дават камък. Той трябва да е приятен на досег. Всеки ден го вземайте и го поглаждайте, като му казвате "благодаря" за всичко хубаво, което имате. Това е начин за сетен път да полеете вашето "райско цвете". Но вълшебството на камъка се състои и в това, че можете да привлечете събитията. Трябва само искрено да кажете, поглаждайки камъка, "благодаря" за това, че необходимото ви събитие вече се е случило. Сякаш вашето желание вече се изпълнява.

Вълшебна пръчица

Колко хубаво би било да имате такава! Впрочем за целта можете да се сдобиете с вълшебна химикалка. Трябва да изберете една, на която да дадете този статус. И да я носите винаги със себе си. Вие вече сте вълшебник, вие решавате. Щом се появи желание, напишете го. Може дори във "вълшебен" тефтер. Това се нарича скрипт. Правилата са следните: трябва да пишете в сегашно време, сякаш желанието ви вече се изпълнява, и да завършвате с думите: "Искам това или нещо по-добро". И да затвърждавате всичко това с чувство на благодарност.

Вярата, че именно така ще се случи, е задължителна!

От тук: http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=5855

# 334
Камък на благодарността

Чувството на благодарност, дори самата дума "благодаря" притежават много мощна енергетика. Авторите на филма предлагат да се сдобиете с камък на благодарността. Трябва да То откриете сами, като пингвините. При тези птици има такъв ритуал: преди да ощастливят любимата, те й дават камък. Той трябва да е приятен на досег. Всеки ден го вземайте и го поглаждайте, като му казвате "благодаря" за всичко хубаво, което имате. Това е начин за сетен път да полеете вашето "райско цвете". Но вълшебството на камъка се състои и в това, че можете да привлечете събитията. Трябва само искрено да кажете, поглаждайки камъка, "благодаря" за това, че необходимото ви събитие вече се е случило. Сякаш вашето желание вече се изпълнява.

Вени, относно въпроса ти за чудотворните икони нямам пряки наблюдения. Мисля, че всички икони са чудотворни, когато човек се моли искрено от сърце.
Та, вместо камък на благодарността аз бих избрала икона. Голямо освобождавае чувствам, когато благодаря на Бог.  Simple Smile

А тази статия много ми прилича да е от книгата "Ключът".

# 335
  • Добрич
Lilian_V, благодаря за статията. Hug    Някои идеи много ми допаднаха.   bouquet

Една мисъл, която ми хареса:

Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие. - Ралф Уолдо Емерсън

Момичета, посявката задължително в часа на поставянето ли се береше? Защото моята я забравих с час и 10 мин.

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 14:56 от Вела

# 336
ЗДравейте и от мен. От доста време ви чета, но чак сега пиша. Имам едно въпросче. На 19 .08 чинно си написах 25 желания, самия лист с " заклинанието" го сгънах на 20.08. Усещам, че от тогава ме обзема безумно чувство на апатия. Не от желанията , а да визуализирам и утвърждавам. Дали е възмовно, да е опит на страховете да ме накарат да се отдръпна от поръчките си към Вселената? И трябва ли да се насилввам да утвърждавам, или да се оставя на чувството на апатия да ме обземе, и да си тръгне само?

# 337
  • Добрич
Може би, защото си написала желанията на 19 -ти. Тогава е последния ден от намаляващата Луна. Новолунието беше на 20 -ти/започва нарастването на Луната/ .

# 338
  • България
Лилиан, много хубава статия . Благодаря    bouquet
Аз пък реших да направя този обред ,понеже в един буркан имаме събрани доста жълти стотинки, а и на дъщеря ми ще й е интересно  Simple Smile Купих си и зелена кутийка с бира - Туборг, на нея също има корона  Simple Smile но май ще остане за следващото новолуние , защото се оказа, че нямам толкова монети от 5ст.

Обред за получаване на пари -Алексей Фад - сребърeн финалист от „Битка на екстрасенсите” –
 «Препоръчвам Ви да се запознаете със обреда за привличане на пари в живота си, като за целла е  необходимо да се включите/ свържете/ към света на финансовите потоци.
Като начало, не забравяйте, че цветът на парите е зелен, стихията на парите е метал, докато числото на парите – пет.
И така – нужно Ви е да се снабдите със зелен метален съд. Вярвате, или не, но много от клиентите ми  успешно използват за обреда металния кен от бира« Карлсберг »! Той е зелен и на него е изобразен прекрасният символ за привличане на парите – златната корона.
Сутринта в деня на новолунието, или в първата седмица след него, в тази касичка /банка/ пускаме 55 монети – по 5 или 50 стотинки. По този начин ние вливаме в съда енергията на числото 555, затваряме отверстието с восък и капанът за пари е готов.
Вземаме касичката /банката/ в дясната  ръка и започваме да обикаляме апартамента или стаята в посока на часовниковата стрелка говорейки??? „Вед Ваяна мани горы!” и подрусваме касичката като дрънкалка. Приключвайки /например след 5 мин./ си представяме, че над нас се изсипва дъжд от монети.
Обредът може да се повтаря 3 поредни дни: много скоро парите започват да се появяват в портмонето.
Ако Ви е нужна конкретна сума – представете си, че е в ръцете Ви, но с една уговорка – поискайте от Висшите сили два пъти повече – защото обикновено дават  половината от исканото. Този обред води до получаването на парични суми в много кратко време, неговата сила и ефективност са тествани от хиляди мои клиенти. » [/color]
И искам да попитам този израз "Вед Ваяна мани горы!" има ли конкретен превод , или така се изговаря.

# 339
а това означава ли че на следващото новолуние мога да си препиша желанията и този списък да го хвърля?

# 340
  • Добрич
Ти можеш още днес да си препишеш желанията, ако мислиш, че това е необходимо, защото Луната е все още в първа четвърт.

# 341
ОК. Благодаря!

# 342
Здравейте,
преди около три дни поисках неутрален имплант. Малко по напред в темата писахте за специални думи с които се иска. В първата книга на Крион никъде не прочетох за специални думи или съм пропуснала.
Споделете /ака не е много лично/ вие как точно поискахте имплант. Аз бях на седемте рилски езера , на брега на Бъбрека и просто казх на глас "Искам неутрален имплант" .
Според вас това достатъчно ли е ?
И още нещо да попитам. Искам да си формулирам утвърждение за това да не се възлагат ревизии на фирмите, на които водя счетоводството. Не успям да го формулирам без да използвам частица не.
Малко дълго стана, но ви благдаря предврително.

# 343
  • Добрич
Можеш да помолиш например фирмите да избегнат финансова ревизия или нещо от този род. Не съм запозната добре със счетоводната терминология, за да ти предложа възможно най - подходящата идея. Може би някой друг ще се включи  с по- добро предложение.

# 344
  • нейде там, където ....
Lilian_V, благодаря за статията. Hug    Някои идеи много ми допаднаха.   bouquet

Една мисъл, която ми хареса:

Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие. - Ралф Уолдо Емерсън

Момичета, посявката задължително в часа на поставянето ли се береше? Защото моята я забравих с час и 10 мин.

Мисля, че няма значение. Поне при мен се получи след закъснение от няколко месеца.  Laughing

И аз не съм запозната със счетоводството, но предполагам, че може да си представиш как самата ревизия се извършва на определена дата, догодина, например. Когато ще може да си приключила работа по тяхното счетоводство.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт