подсъзнанието може всичко 13

• 79 041
  • 456
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета, искам да попитам отново за неутралния имплант по- опитните. Както по нагоре писах рибите ми умряха а днес ми казаха, че ми предстои конизация. Дали това има връзка с поискания имплант? Благодаря.

# 376
  • Tам през Атлантическия океан
pavlina3 Hug

Може и да има връзка но може и да няма ...... Ако разбереш отговора това нама да промени вече случилите се неща .....
Миличка , всичко ще се нареди благополучно ще видиш  Hug пожелай си го и повярвай  Hug

Ако ти имаш вяра, просто трябва да повярваш, че всяко последствие е винаги предимство за теб. Трябва да знаеш това за нещата след това....

това е от една притча  Grinning надявам се да ви хареса
Нещата не винаги са такива каквито изглеждат!

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 20:47 от Desss

# 377
Desss, благодаря ти за положителните думи. Продължавам с положителна настройка напред.
И само да споделя мислите си от днес . Днес си мислех как като ученичка  всяка вечер си мечтаех . Тогава си го наричах мислене. Просто си казвах със  задоволство всяка вечер преди лягане "отивам да си мисля". Тагава ми беше толкова лесно да си представям хубави неща.
Защо се променяме , защо сега не е така. Защо сега много по-лесно ми идват лошите мисли , а за добрите трябва да  тренираме ума си на нещо което той вече е знаел преди.

# 378
Момичета, "Как да чувате вашите ангели" е една от книгите, от които превеждах във форума. Горещо я препоръчвам! Браво че си я намерила sladkish4e! Ние си мислехме че още не е издадена на БГ.  Hug

# 379
  • София
Не знам дали е пускано, но много бих искала да ви поздравя с тази песен: http://www.vbox7.com/play:bf8ab0d5  Загледайте се в превода на текста на песента!  Hug

# 380
  • Варна
Благодаря ти за поздрава Lilian_V .Песента и текста се чудесни  bouquet  bouquet  bouquet

А ,като сме започнали с поздравите,искам да ви поздравя всички с една песен на единственият...Майкъл.

http://www.vbox7.com/play:6c754fe3&start=400
Текстът е невероятен Peace

Лека нощ момичета  bouquet

# 381
  • GYM
Desss , благодаря ти за отговора. Аз похарчих посетите пари, като една малка част дадох на съпруга ми, просто нямах други в себе си...Надявам се да не е проблем предвид това, че той е един истински Скрудж Mr. Green
Днес смятам да изхарча още малко парички за малки удоволствия за мен и малката ми принцеса Wink
Желая ви прекрасен ден Hug

# 382
Ето малко инфо за размисъл: Laughing

Много духовни хора бягат от парите и богатството, смятат го за мръсно и зло. А така ли е?

Помислете добре и прочетете текста по-долу:

А сега ми се иска да направя няколко бележки относно парите. Във вашето общество духовните и идеалистични хора се сблъскват с липсата на пари. Парите се разглеждат като греховна, низша енергия. Причина за това е асоциирането на парите с властта и богатството за сметка на другите. Практически парите са станали синоним на властта. Тази асоциация е една от причините, поради която потокът на материално благополучие е блокиран във вашето енергийно поле.

Но парите са невинни. Парите са поток от енергия, носеща чист потенциал. Парите предлагат възможности. Те са потенциална възможност и като такава няма нищо неправилно в тях. По същия начин получавайки пари действате заради другите. С пари имате възможност да направите повече за хората. Получавайки повече, създавате повече. Тази творческа спирала винаги създава равновесие между получаването и даването. Това е пътя на сърцето. Следователно не трябва да се страхувате да получавате пари.

Може да не осъзнавате факта, че сами блокирате потока на парите, че във вас има неосъзнато отвращение към парите. Отделете известно време, за да изследвате мислите и емоциите си относно парите и лесно ще забележите как блокират потока на изобилието в живота ви. Много често не си разрешавате да имате пари. Също така може да имате негативни идеи за това какво изобщо са парите и за какво служат. Особено Работниците на Светлината, души склони към духовното, които асоциират парите с нещо низше, недостойно, през което трябва да се прекрачи. Тук все още са активни много убеждения, остатък от минали аскетични въплъщения и въздържание от материалния свят. Животи, прекарани често в самота, посветени напълно на духовното освобождение. Тези въплъщения все още резонират във вашето енергийно поле. Това води до някаква “строгост”, която ви ограничава.

Материалното изобилие е напълно естествено нещо. Вашата участ е да се радвате на земния живот. Напълно естествено е да обичате Земята и всичко, което ви предлага, да получавате удоволствие от прекрасни и любими неща. Любовта към Земята и материалната реалност създава поток от изобилие. Земята иска да ви обезпечи с всичко, което ви е нужно. Не само за израстването ви като духовни същества, но и за да се радвате по човешки на живота.

По такъв начин, моля ви, обмислете вашето отношение към материалното изобилие на най-дълбоко ниво и усетете как потока ви предлага възможности, за да построите новата Земя и за осъществяване на вашите мечти в най-плътната реалност. Сега не е време да бягате от обществото и да медитирате на върха на планината. Сега е време за действие. Време е да позволите на енергията си да тече свободно в света и свободно да получавате всичко, което света ви дава в отговор. Не се страхувайте да приемате изобилието. Гордейте се с приноса си. Получаването срещу усилията ви е част от това да сте добре балансирано духовно-човешко същество.

Искам да кажа и малко повече за думата “достатъчно”. Казах ви, че за енергията на сърцето е характерен “потока на непринуденост”. Когато всичко върви добре и нещата сами се появяват по пътя ви – това е знак, че се движите в хармония с потока на сърцето си. Друг енергиен поток, който принадлежи на сърцето е потока на “достатъчното”. “Достатъчно” означава, че всичко, което ми е нужно тук и сега ми е достъпно и получавам удоволствие от това. Да живееш в потока на достатъчността означава, че в по-голямата си част сте удовлетворени от това, което имате и сте благодарни за това. Усещате се задоволени с това, което ви обкръжава на материално, емоционално, ментално и духовно ниво. Това е изобилие. Това означава да имате достатъчно.

Работата е там, че количеството материално изобилие (колко много или малко имате), не е свързано пряко с количеството изпитвано от вас удоволствие. Възлов пункт тук е да намерите вида материално изобилие, който да ви удовлетворява напълно. За едни хора това може да означава живот в самота, в отдалечена къщурка, където имат възможност да получават пълно удоволствие от природата. За други е разкошен дом в града, където получават удоволствие от суматохата и бутането в градската суета. Нищо не предизвиква осъждане от наша страна и от страна на Бог и Духа.

Важното е да се намери потока, който Ви прави щастливи, който Ви дава усещането за пълноценен живот. Това е потока на достатъчността. “Достатъчно” е усещане, а не вещ.

Когато се усещате извън този поток, огледайте се за обкръжаващите ви неща и обстоятелства и ги приемете като енергийни сигнали. “Това е резултата от създадената от мен реалност”. Не се съдете за това. А сега усетете енергията, която ви обкръжава в сегашния момент в къщи, в обществения живот и на местоработата и я сравнете със очакването на сърцето си. Когато го осъзнаете, разбирате, какво не ви достига. Не живейте в неудовлетвореност. Това не е упражнение, което има за цел да се почувствате зле.

Задачата е да усетите дълбоко в себе си, че съществуват неща, които бихте искали да привлечете в живота си. Тази вътрешна мълчалива реализация е най-големия магнит, който привлича промените. Не трябва да работите за това. Осъзнаването на това, което искате, е достатъчно. Няма нужда да оказвате натиск на материалната реалност, за да направите промените. Важното е да усетите дълбоко в себе си (но не емоционално) за какво жадувате, а след това да го предадете в “ръцете” на сърцето си. Пуснете го и вярвайте. Нещата ще започнат да се променят живота ви. Възможно е на първо място това да са старите отношения в работата ви. Трябва да вярвате, че всичко, което губите, ще се появи отново в живота ви. Ще навлезе в живота ви с лекота и непринуденост. Честността и мъжеството ви е в това, да “потвърдите желанията на сърцето си” и това ще ви донесе “реалната достатъчност”.

В света има достатъчно от всичко, което ви е нужно за всички вас. Състоянието на “достатъчност” е естествено състояние на съществуване. Всички сте тук, за да го усетите. Потокът на достатъчността е достъпен за всички вас. Безсмислено е да се съгласявате на по-малко. Не е вярно, че ще еволюирате по-бързо (ментално и духовно) чрез въздържание и бедност. По тази причина във вас може да се развие горчивина и враждебност. Моля ви не се опитвайте да откриете в липсата на изобилие някакво духовно оправдание. Всички тук сте за да се насладите на живота, за да позволите на творческата си енергия да се излее в този свят и да получите изобилие в замяна.

Източник: http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=417

# 383
  • Русе
 По повод темата за размисъл, която пусна мимина
Забелязала съм, че количеството на парите е много имагинерна величина.Не зависимо колко пари получавам, начина ми на живот не се променя, ако съм получила по голяма сума и съм решила да я запазя, винаги се случва нещо, което налага бързото стопяване на парите, ако разполагам с по малко пари за даден период, по неочакван начин в този период се справям с толкова. Когато предприема рискована инвестиция, обикновено получавам изненадващо някаква сума, която да ми стигне точно за най необходимото.
    Напоследък чувам детето си да казва, че някой може да стане беден. Изненадах се, защото тази дума не се употребява в къщи. Попитах го какво е да си беден, и той започна да разказва - да нямаш храна , да нямаш къща... Бяхме в Родопите, под връх Перелик. Показах му поляната, пълна с боровинки и му казах, че ако има приятели никога няма да остане без подслон и винаги може да се намери храна.
  Избягвам да му отказвам каквото и било само заради пари. И забелязвам, че при него доста неща работят още по добре. Обикновено получава това, което е искал, ако не от нас, то от подарък направен от близък.

# 384
  • София
Привет на всички,
страхотни сте и ми помогнахте за много начинания и успехи   bouquet !

Искам да споделя какво се случи с мен когато поисках неутрален имплант ( без да прочета Крион, само от вашите наставления).
Бяхме с малката на море и го поисках съвсем случайно, просто ми дойде отвътре.
След два дни, на друг плаж, пак с детето ми се случи следната случка. Пиех коктейл в стъклена чаша ( с дебелина на стъклото почти колкото  на бутилка вино) която бях оставила на единия край на шезлонга. Ставайки от него, надигнах малко предната му част, вследствие на което за части от секундата чашата полетя и ме удари по средата на челото, при което се счупи на две.
Веднага ми потече кръв като река от главата, беше ужасно. Притекоха ми се хората на помощ с кърпички и салфетки! Слава богу нищо сериозно като сътресения и такива неща, но после като мислих защо се получи така, реших, че съм имала да чистя карма или да изкупувам някой грях!
Та това исках да споделя
Много любов изпращам на всички   bouquet

# 385
mimina, благодаря ти, мила, чудесен е материалът. Памела Криббе ми харесва като канал и усещам, че информацията й е вярна за разлика от други.    bouquet
wild flower, ей- ей  Wink няма грях, няма правилно и неправилно. Всичко е резултат от нашето отношение към ситуацията. Тъмнината е отсъствие на светлина е казал Айнщайн, но това не я прави лоша. Че си чистила нещо - да, но не мисли в дуална посока  Wink

# 386
Здравейте момичета,
от 2 дни ви чета и много се радвам, че има толкова положителна тем във форума. Не знам как ще намеря време да прочета всичко, които сте писали.  Hug

# 387
Памела Криббе ми харесва като канал и усещам, че информацията й е вярна за разлика от други.    bouquet

eldivine , под "други" кои визираш например?  Rolling Eyes
И друг път си споменавала, че каналът трябва да е чист. Как го усещаш дали е? И ще ми е интересно ако споделиш мнението си за Барбара Марчиняк, Лий Керъл, Микушина, семейство Абрахам, Джейн Робъртс?  Hug

Мили дами с импланти,  Heart Eyes струва ми се, че май започваме да изпадаме в някаква крайност  Grinning
Не мисля, че всеки инцидент, който ни се случва трябва да се приписва на импланта  Wink
Аз също пострадах малко - спънах се и паднах може би седмица след като го поисках. Но по-скоро го отдавам на неудобните чехли, които носех тогава, отколкото на импланта  Laughing
Вярно, беше ми спрял стенният часовник докато бях в отпуск и извън София, въпреки че много скоро бях сменила батерията му. В интерес на истината този часовник спира винаги, когато отсъствам за по-дълго време, независимо дали е с нова батерия. Не знам дали това е някакъв знак и ако е, то за какво би могъл да бъде??  Thinking

И аз си похарчих успешно посятите пари - вложих ги в по-нататъшното си обучение  bouquet

# 388
И аз си похарчих посятите пари   bouquet

Само за себе си ли трябва да похарчиш посятите пари?
На 30.08. ще правите ли списък с 25 желания?

# 389
Само за себе си ли трябва да похарчиш посятите пари?

Не, не е задължително  Grinning Харчиш ги както намериш за уместно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт