подсъзнанието може всичко 13

• 79 037
  • 456
  •   1
Отговори
# 390
Най-обсъжданите въпроси тези дни в нашата тема са за кристалите и парите Laughing, ето една информация, която съчетава и двата:

http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://brilaum.ru/wp-conte … 3DN%26start%3D100

# 391
Миши, малко е дълго за обяснение, но ще се опитам с няколко думи. Всяко нещо, което чета, го пресявам според интуицията си, която ми говори чрез усещането за комфорт в себе си. Ако ми е комфортно това, което чета, значи е за мен в този момент, според това ниво и знания, които имам. Всяко поставено ограничение или изискване, ме поставя в дискомфорт. В какъв смисъл? Например четенето на Розарии. Да, за някои този път е необходим сега и се чувстват добре. Но аз не се чувствам удобно всеки месец на 23-о число да чета молитви. Прилича ми като на индулгенция и опрощаване на греховете всеки месец. Микушина до един момент ми харесваше, после съвсем не. Когато в информацията от канала има задължение "прави това и това", е поставяне в рамки и подчинение на чужда воля. Или пък категоризация - "Ако не направите това и това, няма да стане това и това". Играе ролята на негативно програмиране. Може би това идва и от начина на изразяване - думите често са безсилни. А за да приема каналът чиста информация, трябва да е издигнат достатъчно на ниво, съответно подаващият информация да се "принизи" до вибрацията на приемащия, за да могат да се разберат и другият да "преведе" правилно поднесената му информация. Но тя пак се превежда според мозъка и разбиранията на човека в този момент. За други това може да не е вярно в техния момент. Затова всеки човек е хубаво да си действа избирателно. Често това, което харесва на един, не харесва на друг. Например, въпреки че знаех, че нямам нужда от ангелските карти на Върчу, се подведох от положителни изказвания тук. Познайте колко пъти ги ползвах - точно три и сега прашясват. (Крион ми допада, Абрахам - също, Джейн Робъртс не съм чела, но при всички положения не взимам абсолютно всичко за чиста монета)

P.S. Много хубаво го каза, че не трябва да изпадаме в крайности и да търсим оправдание в импланта. Аз го взех преди няколко години и нищо "негативно" не ми се случи. Често сме в клопка на собствените мисли и небрежност. Една приятелка наскоро се спъна и падна, като си удари коляното и главата. Като я попитах какво си е мислела в момента, преди да падне, тя каза: "Нищо, май паднах, защото бързах, а бях с чехли без каишка". Друг е въпросът, че когато има нещо такова, може би мислите ни в този момент са имали малко по-друга посока, т.е. ядосваме се на някого, вътрешно негодуваме и в този момент си порязваме пръста, ако правим салата да речем. Изводът е ясен   bouquet

# 392
Привет народе!  Grinning  Много интересни неща пишете!  Hug

eldivine, много си права за това, да се доверяваме на интуицията си. Спомням си от книгите , че трябва да се научим да слушаме вътршния си глас, който в сравнение с бърветжа на ума е доста по- тих. Sunglasses  И също така, как да определим, дали дадено нещо  е истинско за нас/ за момента / или не. Като се успокоим, усамотим и си зададем въпроса: Как ме кара това да се чувствам сега: Комфортно или не?!  Много помага при взимане на важни решения за ситуации. За Микушина, и аз я харесвах, но  в последствие се убедих,че има нещо , което ме "отблъсква"...явно интуицията ми е заработила"  и я чух... и спрях да я чета. Всяко нещо с времето си.Същото е и за книгите. Peace

wild flower, и аз като Мишка мисля, че това , което ти се е случило, не е задължително да  го свързваш с импланта  Hug

mimina...за статията  за паричките       bouquet

A m b e r  и при мен се получава така. Hug

Когато съм пожелавала нещо, научих се да  не съм се притеснявам, че нямам пари сега да го купя. Вярвам  в това, че Вселената си знае работата.  Laughing Важното е, че имаме цел, а парите ще дойдат. Винаги идват, когато целта не са  парите, а самото желание! Hug
Не целта се постига с помощта на пари...а парите идват по пътя към целта! Grinning

Lilian_V, jorjito.благодаря ви за песничките!  
pavlina3, всичко , ще се нареди!  Peace Събирай се с приятни за теб хора...ще се почувстваш по-добре! И не всичко" лошо"/ всъщност няма лошо , както каза eldivine/  има  задължителна връзка с импланта. Приеми"лошата" случка, като промяна към нещо...знак за , като старт към нещо ново. Приеми го  като "подбутване"

Момичета, вече два дена спя с "Тигрово Око" , под възглавницата. Сложих ей така, без някаква причина...просто исках да експериментирам.  Нощеска сънувах сън, който ме накара да стана вечерта и да го запиша. Да ви кажа честно, как съм заспала после,  не помня. Прочетох на сутринта "драсканиците си"/ казвам драсканици, понеже почерка ми е ужасен, и само аз мога да си го разчитам... Embarassed/ Но добре , че записах съня си!  Shocked Ще направя  това, което ми се каза в него  и с интерес ще продължа експеримента...

Някоя от вас експериментирала ли е това,  да спи с камъни под възглавницата? Сънувате ли ярки и показателни сънища?Оказа седоста интересно " занимание"...  Sunglasses

Приятен и ползотворен ден!  Hug

Момичета, заредихте ме!!!   bouquet

Отивам да си пълня кашоните...  Sunglasses

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 15:02 от ЧервеноВинце

# 393
ЧервеноВинце Честито за новия дом , пълни кашоните  Hug ти си голям стимул за мен   bouquet че всичко което човек си пожелае се сбъдва, зависи от това колко силно го иска   bouquet

# 394
Бих искала да ви попитам, момичета, тъй като съм все още лаик в тази област /чела съм само Подсъзнанието може всичко/ коя кника е по-подходяща като за начало: Как да чуем нашите ангели или Финалната епоха? А може да ми препоръчате и нещо друго.   bouquet

# 395
eldivine, благодаря ти за отговора   bouquet В много голяма част от написаното от теб / да не кажа - напълно / откривам себе си.
Микушина от самото начало не ми допадна. Ама никак! Бях изтеглила няколко от диктовките на MP3-ки и се опитах да ги слушам. Оказа се мисията невъзможна  Laughing
Този мрачен, задгробен глас ми действаше невероятно подтискащо и се оказа почти физически невъзможно за мен да я слушам Rolling Eyes Бях споделила това и във форума.
Но тъй като доста от пишещите тук се прехласваха по нея, се насилих да я чета в стремежа си да открия нещо ценно за мен. Не намерих такова. Или поне не го намерих в този момент, на този етап от развитието си, на който се намирам сега.
За книгите. Все повече се засилва убеждението ми, че за момента няма какво ново да прочета. Която и "нова" книга да прелистя, не успявам да открия нито една нова за мен мисъл, нито едно нещо, което да не съм прочела някъде другаде преди... Вие имате ли такива впечатления?

ЧервеноВинце , радвам се да те "видя" bouquet
Аз пробвах наскоро да спя с Тигрово око до мен. И сънувах доста зловещ сън  Shocked Бях го разказала тук.
Сънувах една котка, която беше някак в мен. А тигърът нали и той е котка?? Беше странно... А и аз по принцип не съм особена любителка на котките, предпочитам кучетата  Wink
Оттогава не съм пробвала да спя с камъка до мен. Трябва пак да опитам Hug

# 396
Миши, и аз съм така. В един момент има пренасищане на информация и знание и време за повече действие за прилагане на наученото. За втори път ми идва една мисъл, което означава, че трябва да ти я кажа. Още първия път, когато разказа за котките, ми идваше да ти споделя, че тълкуването, което ми мина, е да не се притесняваш от това, че котката е била в теб. Котките са същества, които чистят отрицателната енергия. Навярно неслучайно е била в теб. А и тигровото око ненапразно е наименувано "тигрово". Така че сънят ти не е зловещ. Просто е бил изчистващ в по-силна форма. Обичам те  Hug

# 397
Момичета с каква цел спите с тигрово око? Може би съм пропуснала нещо но набързо прегледах темата и май не открих нищо. Аз нося тигрово око за защита от негативни мисли и разни негативности Wink

# 398
Аз пък нали ви казах че се разхождам с един хематит. Ще взема да си легна с него и после ще докладвам.  Simple Smile
Но аз по принцип сънувам щуротии и кошмари така че ще видим какво ще стане.  Hug

Lilian_V, благодаря ти за интересната книга която публикува в събота! Много ми хареса и си я изтеглих.  Heart Eyes
eldivine, някакви много приятни вибрации чувствам от постовете ти. Не съм сигурна как да го обясня, а не ми се случва с всеки.   bouquet
 bowuu
Момичета, знам че не е по темата, но ако не се похваля на вас на кого. Записах се на Рейки-1во ниво. Нямам търпение!

# 399
humanis, мисля, че момичетата използват тигровото око за заземяване - освен всичко друго.  Grinning Поне такива спомени имам от предишните писания.

Писка Лиска, честито  Grinning Желая ти много хубави преживявания  Hug

# 400
  • нейде там, където ....
Благодаря ви!  Hug И днес направихте деня ми по-красив. Отивам да си мисля.  Hug

# 401
  • София
eldivine - И аз като Плиска Лиска чувствам много положителна енергия от постовете ти. За мнението, че всеки ползва и му допадат различни неща те подкрепям напълно.   bouquet  Аз примерно картите на Върчу ги ползвам всеки ден и ме зареждат много. Аз всяка сутрин си питам ангелите за деня и си тегля карта - винаги са прави, най-смешно ми е като ми кажат да се забавлявам, а аз имам работа и изведнъж сякаш деня ми се освобождава и аз се вслушвам, понякога ми казват да се заземя. След като изтегля карта ползвам книгата с ангелските насоки и я отварям случайно, пак винаги ми дават положителна енергия.  Всяка сутрин си го имам за ритуал с кафето и ми прави деня весел и лек.

Аз искам да питам чрез рейки може ли да се открият пробиви в аурата? И какво мисли рейки за негативни влияния, магии и тем подобни неща?

Плиска Лиска - Честито! Много се радвам, че си се записала на рейки и аз обмислям нещо подобно, но още не съм намерила подходящ учител.

Mimina - Темата за парите е много актуална. Аз сега слушам медитацията на Макена всяка вечер и почнах да чета малко по малко книжката.

Ето какво мисли той за парите и според мен е АБСОЛЮТНО ПРАВ:
....
Да бъдеш богат означава да живееш живота си , както ти искаш - според възможностите си, а не според своите ограничения.

Мислещите като богати ще бъдат богати, независимо от сумата в банковата им сметка в момента - те винаги ще търсят възможност и ще живеят, както искат. Ако временно имат финансови затруднения, това няма да е за дълго - те някак си винаги намират начин да правят това, което желаят в живота си.

Мислещите като бедни, от друга страна, могат да имат големи къщи, да носят модерни дрехи, но съзнанието им е пълно със страх за бъдещето и недоверие към околните. Тъй като те не знаят, че ще бъдат добре, дори ако всичките им пари изчезнат, те са заставени постоянно да се опитват да запазят това, което имат или да заграбват повече от другите. ....

..... Надявам се, вече разбирате, че колкото и много пари да имате, те никога няма да са достатъчни, да ви направят богати. Качеството на вашите мисли, в крайна сметка, ще създаде качеството на живота ви.....

Получавате повече от това, към което насочвате вниманието си.

Ако се концертирате върху бедността и недоимъка, ще получите повече от тях в живота си. Ако се концентрирате върху богатството ще получите повече от него.

Не са ли богатите хора просто по-големи късметлии от останалите?

Преди всичко, няма богати или бедни хора - богаташкото мислене води до богат живот, без значение колко пари имате в банката. Въпроса с късмета не стои точно така - с други думи, ние създаваме собствения си късмет чрез начина по-който мислим, чувстваме и действаме на този свят.

Откъсите са от книгата " Аз ще те направя богат " на Пол Маккена

# 402
eldivine  Heart Eyes  благодаря ти много за тълкуването на съня ми, както и за милите ти думи   bouquet
Ти наистина си фея, мила, на само с такъв аватар, и освен да се присъединя към казаното за теб от Писка Лиска и от Lilian_V , друго не ми остава  Grinning
А, да! И една голяма  Hug

# 403
Lilian_V, чрез сканиране на аурата могат да се усетят пробиви, но това зависи от личното усещане на човека, който го прави - може с рейки и без рейки. В случая рейки играе роля после за запълването на аурата, а не толкова да се видят точно пробивите. Те си личат понякога и без сканиране - една проверка на чакрите говори много. Преобладаващото настроение за известен период от време - също. Микао Усуи не знам да се е изказвал по въпроса за магиите, но моето мнение е следното: При положение че енергията следва мисълта, може да няма негативно влияние, но вие да си го създадете. Самият факт, че се ядосваме на някого, вече говори за пробиви в аурата на ниво слънчев сплит. Човек, който е със силна енергетика и балансирана аура, магия не го лови, нито друго негативно влияние. Балансираността е най-добрата защита. Няма такова нещо като постоянна защита - всичко зависи от състоянието на човека и способността му да остава балансиран, когато се намира в големи групи от хора да речем. И отделно: ако човек не вярва в магии, няма и да ги хване.  Grinning

На всички прегръдки и лека нощ  Hug

# 404
  • София
Попаднах на част от филм, който ме накара да си задавам въпроси и реших да го пусна да го изкоментираме. Мисля, че има много неща в него, за които ние говорим тук, за съжаление е на руски.

http://www.youtube.com/watch?v=b4FPTNFxOLE

Общи условия

Активация на акаунт