подсъзнанието може всичко 13

• 78 972
  • 456
  •   1
Отговори
# 405
  • Добрич
Lilian_V, в Холографската вселена, също както във филма за Тесла се говори, че най- вероятно  съществува глобална информационна система, от която при определени обстоятелства е напълно възможно да се черпи информация.

# 406
Здравейте, момичета  Hug
И аз се сдобих със списък с желания на това новолуние Heart Eyes Но от тогава нещо не се чувствам добре - направо съм като в депресия  Cry
Преди време някой беше пуснал линк, където можеш да си теглиш една от ангелските карти он-лайн, но не съм си го запазила. Моля ви пуснете го отново  Praynig
  bouquet

# 407
di_, заповядай
На първа страница има и още линкове.   bouquet

# 408
Никола Тесла е бил уникален човек. На много места  в ченълингите го споменават. Бил е използван за канализиране на информация и чрез него са работили енергийни същности от Плеяди и казват, че се било работело много лесно, тъй като мозъкът на Тесла не функционирал на нивото на третото измерение Rolling Eyes

В този ред на мисли ви препоръчвам игралния филм "Престиж" . Там Тесла се явява като персонаж, иначе филмът не е за него, но е изключително интересен  Grinning

# 409
Благодаря ти много, Mojito    bouquet
Скоро ги преглеждах линковете, но явно не съвсем внимателно  Embarassed Днес съм направо на ръба, цял ден рева и се чувствам ужасно  Cry
А от няколко дена се опитвам да изтегля едно филмче на дъщеря ми и все нещо става и не успявах, помислих се, че явно не трябва да го имам, но все пак реших да положа услия  Rolling Eyes Преди малко го пуснах, а тя се скъса от рев  Shocked Трябваше да обърна повече внимание на знаците...
Един въпрос - давате ли Рейки на списъка с 25те желания  newsm78

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 11:16 от di_

# 410
Трябваше да обърна повече внимание на знаците...

Така е. Трябва да се научим да разчитаме знаците, които ни се дават и да вярваме повече на интуицията си.

# 411
Писка Лиска , чудесно е начинанието ти Рейки, Рейки е най-хубавото нещо което се е случвало в живота ми защото помага не само на мен а и на всички около мен.

eldivine ,благодаряза отговора   bouquet  и аз да те поздравя за умението ти да се държиш балансирана и по този начин да помагаш на другите във форум или в лична среща. Това е плод на много лични усилия и къртовски труд  Peace

di_ , не се тревожи днес се изостря интуицията и специално за теб редактирах и вмъкнах този линк. Разбира се и за всички вярващи, че луната оказва влияние върху живота ни  Heart Eyes

http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 13:57 от humanis

# 412
Да попитам нещо  Blush
Хематитът постоянно ли може да се носи с нас или трябва да си даваме и "почивка" от неговото действие?  Thinking

# 413
  • Добрич
humanis, интересен линк.  Hug

# 414
Да попитам нещо  Blush
Хематитът постоянно ли може да се носи с нас или трябва да си даваме и "почивка" от неговото действие?  Thinking

Мише, сама ще разбереш кога е достатъчно   Simple Smile   Вече няма да го носиш с желание, нито ще имаш нужда да го държиш в ръка, и тогава му/си дай почивка.  Може да го замениш с друг или пък да не изпитваш нужда от друг вид; както в повечето случаи - опираме до интуицията.  Simple Smile

btw - 9 - 11  ОКТОМВРИ  2009 Г. в музея Земята и Хората  -  XIX  СОФИЙСКА МЕЖДУНАРОДНА  ИЗЛОЖБА НА МИНЕРАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ

# 415
Момичета, здравейте Hug
Искам да ви върна пак към темата за водата и да ви попитам какво мислите за светената вода? Използвате ли я?
  bouquet
Целувам ви

# 416
  • Добрич
Лично аз мия с  нея очичките на детето понякога. Молитвата, която се чете над светената вода, би трябвало да я зарежда  с положителна енергия. Освен това, тъй като в нея е бил потопен сребърен кръст, би трябвало да има и антисептично действие.

# 417
момичета , здравейте! Grinning

И аз ползвам тигрово око и наистина сънувам повече сънища. Но не всичко помня. Thinking

Тъй като нямам време да изчета всичко, чета това, което ме привлича и засега това са книгите на Дорийн Върчу- купих си и последната- Как да чуваме нашите ангели? Много ми помагат.

За светената вода- ползвам я понякога и аз.Убедена съм, че пречиства,  и може да се ползва, както за пиене, така и за пречистване на стаята, дрехите , предметите.

Една съвременна наука – вълновата генетика е обяснила например от научна гледна точка защо светената вода запазва с години своята свежест и притежава целебни свойства. “Ние подробно изучавахме светената вода и непрекъснато и се възхищавахме” – споделя в едно интервю бащата на вълновата генетика руският учен Пьотр Гаряев. - “При нея се случват неща, непостижими за човешкия ум. Защото простата молекула на водата след освещаването и е  в състояние да образува генетични структури – и то от само себе си! От молекули на водата, свързани по определен начин, може да се изгради ДНК, вируси, даже и пълно водно копие на човек!
Оказва се, че водата може да разпространява информация. А щом е така, то човешката реч може да се “отпечата” в структурата на водата. В отговор на молитвите и песнопенията на свещеника, който извършва водосвета, тя образува структури, подобни на ДНК. Щом пием от тази вода ние се самопрограмираме, защото нашият организъм се състои 70 на сто от вода. Когато е бил кръстен Христос, в този миг водата действително се е преобразила”.
На въпроса “защо светената вода трябва да се пие на гладно?” ученият отговаря:”Всичко, което ядем преминава в нашата вътрешна вода. Ако благословената вода се приема след хранене, тя е принудена да губи енергия в борбата си с “мръсната вода” и така се получава затъмнение на информацията, която носи. Същото важи и за постите. Всички църковни ритуали, според ученият, са програми, насочени към изцеряването на организма от физически болести и духовни недъзи”.

Искам да ви попитам- трябва ли да се слагат срокове в картата на желенията? и трябва ли да се зачеркват желанията, които са псбъднати и да се добавят нови с цел да се запази броят им?

И още един тъжен въпрос- мъжът на моя близка е болен- диагнозата е рак. Преди много време бях чела за една рецепта на Дънов за рак- с гладуване, а преди дни някъде срещнах друга, но не я запомних къде е и не я записах- ooooh! Ако някой знае нещо такова моля да ми пише- може и на лични- ракът е на хранопровода и е с големи метастази- така са казали.

прощавайте. лека вечер.  bouquet

# 418
  • в резерват
darena  Hug

аз сега разглеждам този сайт, и това детоксиране с олио много ми хареса, може да му е от полза .....

http://www.zemianazaem.com/?cat=1

доколкото знам има издадени книги и на един руснак - Малахов , който дава много практични съвети за гладуване при различни болести вкл. и онкологични

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 22:48 от Арбанашка кокона

# 419
darena , препоръчвам Квантово лечение на Д-р Д. Чопра. Там описва как се лекува рак и книгата е доста обнадеждаваща. Обикновено в такива моменти хората се паникьосват и търсят помощ от лекарите, тук вече техните възможности са ограничени. Можеш да ги насочиш към литература дето коментираме тук  Peace

А относно светената вода аз си структурирам сама вода като я зареждам с Рейки или с цвят и след това я замразявам и на сутринта си имам вода. Тази вода ми помага при почти всичко, на първо място ми излекува кървящи венци. Има и карти наМасаро Емото за зареждане на вода.

Общи условия

Активация на акаунт