подсъзнанието може всичко 13

• 79 129
  • 456
  •   1
Отговори
# 225
Мижка, можеш ли да ми пуснеш линк с медитациите на Върчу, за да не ги търся назад?

Мечо, ето и  Дорийн

# 226
Мижка, можеш ли да ми пуснеш линк с медитациите на Върчу, за да не ги търся назад?

Мечо, ето и  Дорийн

Amitola , чудесна си Hug

# 227
Dojh , благодаря за съвета, вече направих нещо подобно, но не успях да се отпусна напълно.Това не значи, че съм се отказала, разбира се Hug

mijjjka
, за думите ми по- напред отправени към теб- аз съм доста сензитивен човек и винаги усещам добромереността на хората към мен, детето ми или изобщо към семейството ми ( както и негативното отношение). Незнам защо, но даже имам чувството, че те познавам  bouquet
А що се отнася до медитацията и аз мисля, че съм на прав път, но трябва още време.Самоконтролът е трудно нещо Grinning

# 228
Благодаря ви  Hug

# 229
Така най-накрая и аз да се запиша в тази тема   bouquet Изчела съм засега Кехоу и то преди 7-8 месеца. Благодарение на себе си и на подсъзнанието си успях да се правя с цигарите. В началото неможех да повярвам, но ето че е факт. Дала съм книгата на майка ми да я чете и тя има известен напредък с общото си здравословно състояние. Живо се интересувам от положителното мислене и от тази материя.  Hug Моята най-добра приятелка и още няколко момичета се опитаха да направят списание, издадоха се 3 броя , но уви спонсори не се намериха и сега е само в електронен вариант(незнайно докога) .Вие тук сте много напреднали, докато ви изчета ще минат дни  Wink Но нищо, аз съм търпелива. Благодаря ви за цялата информация, която давате и за целия труд който полагате всичката тази информация да достига до повече хора  Hug

# 230
mijjjka , за думите ми по- напред отправени към теб- аз съм доста сензитивен човек и винаги усещам добромереността на хората към мен, детето ми или изобщо към семейството ми ( както и негативното отношение). Незнам защо, но даже имам чувството, че те познавам  bouquet

Напълно е възможно, светът е толкова малък - всеки ден се уверявам в това   Hug
Паническите атаки, за които спомена в предните ти постове, забелязала ли си при какви обстоятелства се проявяват? Има ли някаква закономерност? Мисля, че ако откриеш нещо, някаква нишка дори, това ще ти помогне да откриеш какво е предизвикало травмата и кога.

Amitola, добре че пусна отново линка с медитациите на Дорийн  bouquet
В следващата тема ще ги добавим на първа страница, да не се губят  Grinning

Добра дошла при нас, VIKI_I    bouquet

# 231
  • в резерват

здравейте и от мен Hug

много добре се заземявам като ходя боса по тревата или на плажа по пясъка. И нямам нужда от кой знае какви други допълнителни техники.  Peace

# 232
много добре се заземявам като ходя боса по тревата или на плажа по пясъка.

Коконке    Peace

или да седнеш с опрян гръб в ствола на дъб, например
или/и след това да го "прегърнеш"
със съпровождащите акцията мисли   Wink

Заземяващи кристали са: ахат, хематит, кървав яспис, гранат, червен корал, рубин, обсидиан

Hug   за всички ви    Hug

# 233
Здравейте момичета!Искам и аз да споделя с вас за Крион и съответно да прочета мнения и съвети.-Нямаше какво да мисля и да решавам,аз знаех че искам този имплант.Четох първата книга на Крион,четох и вашите споделяния...Някъде прочетох начин за изискване на импланта,но когато пристъпих към самото изискване забравих всички тези думи,които трябваше да повтарям няколко пъти-просто казах,че го искам.Е после имаше съмнения,дали съм го поискала правилно;има ли правилни и неправилни начини;ще го получа ли...На другия ден "света ми беше крив",в душата ми беше толкова пусто,че чак ми се ревеше(не плачеше),изпитвах някакво неудоволетворение,незадоволство.Това продължи 4-5 дена.След това получих едно "смущение" в МЦ,което до сега не съм го имала-то продължи 4дена.От тогава нищо.Аз работя с много ненормално работно време-така,че и времето ми за спане е малко,сънувам(помня)много рядко.И отново изниква въпроса-получих ли импланта?Как да разбера,да съм сигурна?

# 234
  • Tам през Атлантическия океан
И на мен ми е интересно, как да разберем дали сме получили импланта?   Thinking
Чета книгите на Крион малко наопаки  Crazy прочетох първо втората сега съм вначалото на първата  Grinning
Импланта го поисках накак си импулсивно  Rolling Eyes , депресивни дни и настроения не съм имала (може би защото бях на морето и имах страхонта отпуска когато си го поисках ) Сънищата и преди са ми били чести/интензивни  Rolling Eyes може би след искането на импланта почнах и да ги запомням по-четсто  newsm78 някак си не мога да преценя дали  има някаква разлика  Thinking

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 21:26 от Desss

# 235
Ами нали Крион казва, че в момента, в който поискаме импланта, вече сме го получили??

Тази теза в началото ми се стори наивна и елементарна. Посли си казах - а защо пък трябва да е сложно?  Wink

Всъщност няма как да узнаем със сигурност дали сме получили импланта. Това не е нещо, което би могло да се измери, претегли или установи опитно.
Аз знам единствено, че повечето от признаците, описани от Крион, при мен се проявиха.

Моето мнение е, че повечето, които сме тук, вече сме получили неутралния имплант.
Дори още преди да сме го поискали.
  bouquet

# 236
  • Tам през Атлантическия океан
Така е ,ама нали все търсим доказателсва  Laughing и се изпитваме  Wink ......
.......партньора на Крион също го споменава  Wink

# 237
  • У дома
mijjjka, благодаря   bouquet  
Сега като чета постовете на venny си давам сметка, че съм в подобна ситуация, но май при мен е по-често. Уж работя по въпроса, но с медитациите ми е трудно, май ми трябва гайдид такава като за начало.

Да ви кажа колко се наслаждавам на децата си... малката, на 5, току каже "Много ме е грижа за всички хора и им желая само добро. И много обичам всички хора, дори себе си"  Laughing Това най-често без никаква видима причина и без никой да и го е казвал. Колко много може да научи човек от децата  Simple Smile

Вкарахте ми мисъл с тези камъни! Трябва да изнамеря моите... аз май имам и лунен камък. Проблема обаче е, че за повечето няма да мога да се сетя какви са. Ами сега?

# 238
В коя книга на Крион пише за този имплант? Аз съм чела само притчите и сега започвам първата, но ми стана интересно.

# 239
Цитат
Predvaritelno se izvinqvam za latinicata :oops:Iskam da vi popitam peperydite imat li nqkakvo po-specialno zna4enie,za6toto ot poslednoto zametresenie(koeto be6e predi okolo 2 sedmici) nasam vseki den v ku6ti vliza po 1 peperyda.Tova zapo4na neposredstveno sled trysa, i bez zna4enie v koq staq sum.Dosega ne se e sly4valo da imam takova "napadenie",zatova si pomislih, 4e veroqtno ima nqkakuv smisul,koito ne moga da razbera.
Blagodarq za vnimanieto I pak izvinete za latinicata newsm51

Предварително се извинявам за латиницата :оопс:Искам да ви попитам пеперъдите имат ли някакво по-специално значение,защото от последното заметресение(което беше преди около 2 седмици) насам всеки ден в къщи влиза по 1 пеперъда.Това започна непосредствено след тръса, и без значение в коя стая съм.Досега не се е случвало да имам такова "нападение",затова си помислих, че вероятно има някакъв смисъл,които не мога да разбера.
Благодаря за вниманието И пак извинете за латиницата newsm51

---------------------------------
Пиши на кирилица!Използвай KREDOR!

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 11:38 от Доня Туфиня

Общи условия

Активация на акаунт