подсъзнанието може всичко 13

• 79 095
  • 456
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте мили дами Hug Hug Hug

Седмица не съм ви навестявала,работих много и нямах време.Мисленно бях при вас Grinning

Имах Рожден  и Имен ден.За първи път,се чувствам някакси силна,и много уверена .Незнам как да го обясня...Отношенията с детето ми са супер.Спокойна съм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не съм ви чела,сега ще се опитам да наваксам.Силно ме интересуват кристалите.Имаме магазин за сувенири и имаме Икони с кристали.много са интересни и смятам че точно за тях става въпрос Thinking Имам един малък кристал в къщи в къщи ще го снимам да си кажете мнението PeaceЧовекът който ги е дал на мъжът ми,му е казал че са планински и трябва отвреме на време да се измиват,отнемали отрицателната енергия.ксато го кажем на хората обаче,се смеят Confused

Обичам ви много и ви благодаря  bouquet

# 211
  • GYM
Добро утро Hug Hug Hug Hug
Pinkito, успех, мила   bouquet
venny_b, на теб кураж  bouquet
Как да разберем, че имаме нужда от заземяване? Rolling Eyes
Аз също бих искала да науча...
Малко са разхвърляни и хаотични мислите ми днес, може би защото през целия уикенд не можах да остана насаме със себе си...Чувствам се изконсумирана енергийно...
Дано новата седмица донесе нови възможности Hug
За всички вас  bouquet
Успешна седмица и прекрасен ден Hug

# 212
Заземяването свързва човека с Земята, дава ни стабилност и опора, Здравата връзка с Земята винаги е била нужна на всеки,  просто заземявайте енергиите на тялото си периодично. Препоръчително е да правим подобни техники и медитации поне 1 път седмично. Тялото ни акумулира една трета -земна енергия, една трета -космическа и една трета -лична. Баланса межди трите е хармония.  Simple Smile
Останалото е  желание и усещане.  Simple Smile

# 213
  • Варна
Dani Avramova,Благодаря ти за уточнението относно заземяването.и мен ме интересуваше Peace  bouquet
Само че трябва да се върна назад,да видя точно как става Simple Smile

# 214
Момичета, благодаря ви от сърце за подкрепата.Знаех, че ще намеря такава тук Hug

darena, благодаря и на теб за милите думи. Накара ме, обаче да се замисля отново, въпреки че не веднъж сме коментирали "проблема"- съзнание- подсъзнание.( изхождайки от примера с майките ни). Бих искала съвет от всички ви. Става въпрос за паническите атаки, които получавам, макар и рядко. Напълно съзнателно се боря с тях, но подсъзнанието ми, вероятно се бунтува срещу нещо преживяно преди.Ето го и тук "сблъсъкът" между двете понятия.
Ходих на лекар скоро, тя не ми постави диагноза- каза, че не е депресия, не е паническо разстройство, не е и страхова невроза. Обясни ми, че вероятно съм преживяла нещо  негативно на физическо ниво.
Как да се сетя?как да разбера какво е>?

# 215
  • София
здравейте, мили Simple Smile момичета. Връщам седа ви чета, дано хубави неща да се случват...

# 216
Добра вечер на всички  Hug

radosti_, аз бих тълкувала разболяването ти след искането на импланта като знак, че процесът при теб вече е започнал. Имаш ли също така ярки сънища, срещи с хора от миналото ти, необяснима тъга и другите признаци, описани от Крион?

Аз не четох много за импланта и ме е страх, че нещо ще направя не както трябва, ако си поискам. Каква е целта, всъщност?

Atalanta , защо чувстваш страх? Излишно е да се страхуваш. Не боли никак  Wink
Целта на импланта е кармично освобождение - тук и сега, веднъж и завинаги - както и произтичащата от това кармично освобождаване способност да съ-творяваме в живота си всичко, от което имаме нужда.

jorjito, много е хубаво това, че си сред кристали и че се интересуваш от тях  Hug
Да, трябва да се причистват, защото кристалите акумулират в себе си всички видове енергия. Четох, че те не могат да различават добрите от лошите вибрации, с които влизат в контакт и събират в себе си всички. Затова като ги причистваме ние ги освобождаваме от натрупаните в тях енергийни вибрации от миналото.  Ако кристалите ни стоят само за украса, то те трябва да се почистват на няколко месеца, но ако работим с тях активно е добре да се пречистват веднъж седмично  Peace
Има и разни методики за програмиране на кристалите, които си струва да се проучат по-обстойно Grinning
Като пиша за кристалите, да споделя, че от няколко дни използвам тигровото око за заземяване.

Аз продължавам да се чудя как да използвам дръвчето си с кристали - това, което имам е с аметисти  Grinning

Вени, привет! Видях, че си писала и в темата за медитацията. Мисля, че си на прав път  Peace
Защо не пробваш с водените медитации на Дорийн Върчу? Малко по-назад в темата доста бяхме говорили за тях, има и линкове     bouquet

# 217
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро от мен  Hug

Аз продължавам да се чудя как да използвам дръвчето си с кристали - това, което имам е с аметисти  Grinning
Дръвчето от аметисти по фън шуй е символ на богатството  Wink Символизира просперитет, самочувствие, богатство и изобилие на всички нива. Мощен защитник от лоша съда.
Принципно аметиста е камък за сектора на богатството.
А това от планински кристал е символ на богатствота на Земята , то е за късмет, благополучие и щестие  GrinningДава защита,  осигурява емоционано и физическо равновесие. Транформатор на отрицателна в положителна енергия и защитник срещу биоинтервенции. Hug

Дръвчето с аметист може да си го сложиш в сектора на богатството  Wink това с кристалите на хубаво, видно и осветено място  Grinning

"Лошо е да не постъпваме в хармония с вярванията си. Но още по-лошо е да се хвалим с тях, когато нямаме намерение да ги приложим в живота си"

Хубав ден и  Hug на всички споделящи темата  Grinning

# 218
...Става въпрос за паническите атаки, които получавам, макар и рядко. Напълно съзнателно се боря с тях, но подсъзнанието ми, вероятно се бунтува срещу нещо преживяно преди.Ето го и тук "сблъсъкът" между двете понятия.
Ходих на лекар скоро, тя не ми постави диагноза- каза, че не е депресия, не е паническо разстройство, не е и страхова невроза. Обясни ми, че вероятно съм преживяла нещо  негативно на физическо ниво.
Как да се сетя?как да разбера какво е>?

След като се отпуснах, затворих очи, започнах броене за изчистване на мисли.
После се съсредоточих върху проблема, мислих за страха, който имам, за сърцебиенето, световъртежа. Питах Вселената от къде идва всичко, кое е породило този стрес.
После спрях да мисля за всичко и изчаках подсъзнанието да ме отведе до причината-  преживяване, случка или човек ,което изникна в мислите ми.
Следва отново да се преживее случката мислено, от начало до край като накрая се освобождаваш от нея. Мислено се освободи от влиянието й, че вече не си подвластна на преживяното.

Забравих книгата, от която научих тази техника. Довечера ще проверя и ще пиша.

# 219
Привееет! Hug
Хора, влизам в nІта тема малко летящо, без да съм чела предните, поради липса на време...нито пък тази съм прочела.
Но пък в има два отзива за "Диагностика на кармата" на Лазарев.
Бихте ли ми казали, дали я има някъде в нета? Мерси!
И това заземяване на енергиите ми стана интересно, за което говори Dani Avramova, къде пише малко повече за това нещо? (Моля ви, не ме карайте да чета 13 теми назад, ако може линк или ....надявам се да не ви нахалствам Hug)
Мерси!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 220
  • Добрич
Диагностика на кармата - това намерих в Спиралата.

venny_b, радвам се, че отново пишеш в темата. Преди няколко месеца съкратиха от работа и моя съпруг заради кризата. Първия ден и двамата се чувствахме доста зле, но после решихме, че сега трябва да го очаква още по- добра служба от предната. Всъщност той си има и личен бизнес, но кредитите ни са огромни и. А относно това, което те притеснява, но не знаеш какво е - четох някъде, че можем да помолим ангелите да ни подскажат нещо чрез сънищата ни.

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 12:34 от Вела

# 221
Здравейте момичета.
Записвам пак да ви чета. Heart Eyes

# 222
Деси, мерси за информацията за аметиста   bouquet
Веднага го слагам в съответния сектор  Crazy

Убедих се, че камъните наистина влияят. Тази нощ си сложих Тигровото око на нощното шкафче да ме заземява докато спя.
Посред нощ се събудих от много неприятен сън. Сънувах котка - забележете точно котка, а тигърът е вид котка -  която беше някак си в мен  Rolling Eyes Не мога да го обясня точно, но беше изключително абсурден сън...
Преместих камъка в хола и спах нормално след това, без да сънувам каквото и да било.
Ще ми е интересно вашето мнение за това?

# 223
Мижка, можеш ли да ми пуснеш линк с медитациите на Върчу, за да не ги търся назад?

# 224
Мижка, можеш ли да ми пуснеш линк с медитациите на Върчу, за да не ги търся назад?

Ето тези ги намерих току що - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418765.msg12112224#msg12112224

Общи условия

Активация на акаунт