подсъзнанието може всичко 13

• 78 976
  • 456
  •   1
Отговори
# 435
darena, освен всичко казано дотук, е хубаво да направи медитация за прошка - нищо, че може да не знае към кого да я отправи. Да я отправя към другите по принцип, себе си, Бог, каквото си избере. Защото за всички видове рак причината е силен гняв, агресия, таена дълги години обида и всички такива емоции, които в зависимост от нюанса и силата, "удрят" в различен орган на тялото. Така че може да си помисли какво в живота си не приема до такава степен, че всички тези чувства и мисли го изяждат отвътре...

# 436
Amitola, чудесно е че напомняш за изложбата. Миналата година я видях за първи път и бях очарована. Момичета там цените са многооо добри и е много вълшебно.

darena,  хубаво е да добави и прошката както eldivine спомена. Прошката прави чудеса и чакаме добри новини.

# 437
mijjjka, струва ми се, че въпросът ти беше по-скоро за "Махатма"- дали е ченълинг на Крион. Не, не е на Крион, но пак е под формата на ченълинги. Трудно е да се опише тази книга с няколко думи, но има много интересна информация за вкореняването на енергията Махатма, за Източника, от който сме произлезли, за това колко огромен потенциал носим като Съ-създатели на собствения си живот(това е в унисон с Крион), за четвъртото измерение и изграждане на духовно тяло от светлина.

# 438
mamm1129 , има ли я качена в нета тази книга? Много важен въпрос разглежда  Peace

# 439
humanis, сравнително от скоро е от 2008 и не съм я ътрсила в нета. Около 600 стр., по-голям от стандартните книги формат, доста внушителна, издателство Сен Жермен. Пълното й име е "МахатмаI&II  Аз съм присъствието"

Ето как изглежда:http://www.books.svetove.com/c/p-p/m-127/id-27639/%D0%BC%D0%B0%D … %D1%8A%D0%BD.html

# 440
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро  Hug

И мен ме заинтересува книгата "Огледалото" Grinning  

Ще споделя нещо , вчера гледах филма "Хлапакът" с Брус Уилис  по Нова... гледах го с други очи  Rolling Eyes  Направих си връзка с нещата които пише в "нашите" книги т.е. че трябва да видим детето в себе си, да се видим като деца , да си простим ...... и така ще може да се освободим от задръжките които имае сега като големи примерно   Thinking . Филма го видях просто в друга светлина  Grinning
Ох малко разхвърляно го обясних  Crazy ама който го е гледал вчера или се сеща зе него ще ме разбере  Wink

Хубав ден от мен с едно бисерче  Hug

"Да те оклеветят или ограбят е нищо, ако ти не продължиш да си го спомняш."

Конфуций

БЛАГОДАРЯ ВИ   bouquet

# 441
mamm1129 , да, за тази книга питах  Grinning
Дано на Славейков да я има, за да я прегледам, защото както казах, ми направи впечатление, че в сайтовете на Пингвините и Хеликон не фигурира  Rolling Eyes

# 442
Добро утро, момичета Hug
Минавам да ви пожелая хубав ден  bouquet и да ви поздравя с нещо българско и много, много енергийно
Целувам ви

# 443
Страхотна тема! Зареди ме с много положителна енергия, а аз в последно време наистина имам нужда от нещо подобно! Преди няколко дена депресията яко ме разтърси и колкото и да се опитвах да настроя подсъзнанието си да мисля положително, нещо не ми спореше особено - мислите ми бяха ужасно хаотични... налагах си да си представя някаква щастлива и зареждаща емоционално картина, а в един момент всичко се обръщаше на 180 градуса... Вчера съвсем случайно ви открих и оттогава ви чета.
Реших и аз да си направя списък с желания и карта на съкровищата. И в тая връзка искам да ви питам - този списък с желания трябва ли някъде на специално място да го прибера? На всяко новолуние ли се прави такъв списък (примерно обновен с нови желания, ако някое от старите вече се е сбъднало)?

# 444
Исках и още нещо да споделя... В момента свекърва ми е тежко болна от рак - края й се вижда, дето се вика. Милата много се измъчи, а покрай нея и ние с моя съпрг, тъй като ние се грижим за нея. Днес си мислех, че много искам да й благодаря за всичко което е направила за мен (най-вече за доброто отношение) откакто живеем заедно под един покрив.  А също и да я помоля да ми прости ако с нещо съм я обидила или огорчила. Няколко пъти вече стана влизам в стаята й, но не знам какво ми става - не мога да се пречупя да й кажа това, което си мисля... Сякаш някаква буца има в гърлото ми...

# 445
anji, понякога наистина е по-трудно да кажем на най-близките си хора колко много значат за нас. Въпреки това, събери кураж и кажи на свекърва си, това което ти е на сърцето. Повярвай ми, ще я направиш много щастлива в последните й дни и ти самата ще почувстваш огромно облекчение, че си разтворила пред нея сърцето си в този момент.

# 446
Здравейте  Hug
Имам затруднение,което ме поставя в чуденка-не знам защо?,как ?...
Най-общо- когато си ´´мисля´´ вечер , а това е времето от успокояването на диванетата ,вече в леглата ,докато заспят ,и още малко...  ,  изведнъж, насред картините в съзнанието ми, се намесват едни апокалиптични  ,много плашещи ме ситуации,свързани все със семейството ми...преди съм ги имала, но след като открих вас, и книгите ,и се успокоих, и започнах да откривам себе си...изчезнаха!Сега се явяват  най-неочаквано за мен,и то в най- несвойствени моменти- когато приспивам децата не съм  се запритеснявала кой знае колко  newsm78
Какво ще кажете по въпроса ?

# 447
Да потанцуваме заедно!  Grinning Heart Eyes Hug

http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html

Mamagemelar, разбирам те. Имах същите изживявания дълго време. Има много начини за "справяне" с това, добре е да намериш своя... Като бърза помощ на първо време можеш да си "инсталираш" едно голямо виртуално копче "ИГНОР"  и в момента, в който ти се завърти натрапчива мисъл или картина в главата си представи как го натискаш и изхвърляш въпросното нещо от аурата си, щом не го "храниш" енергийно, престава да съществува. Добре е за всеки случай, да помолиш Майката Земя да приеме отделената негативна енергия и да я трансформира в позитивна, съзидателна енергия, напомням ти да и благодариш. Само не му се противопоставяй, не се "бори" с него.  Много помага когато се разработи "мислобъркачката".
Ако обаче някаква конкретна мисъл или картина системно изниква и те плаши, това може да е някакъв сигнал и се налага по сериозен анализ...

# 448
mimina , това с копчето 'Игнор" съм го правила по друг повод- много тежък за мен и то 20 години.И сега си "бера плодовете" за това.
Мисля, че точно анализ, разговори и повече мисъл ( имам предвид аналитична:)) би помогнало за справянето с проблема, особено ако е в зародиш.
Освен това понякога, точно когато "забравяме" нещо, което ни мъчи, то започва да се появява под други форми, без обаче да знаем, че е то....леле, как го написах, дано си ме разбрала Laughing
  bouquet

# 449
Здравейте  Hug
Имам затруднение,което ме поставя в чуденка-не знам защо?,как ?...
Най-общо- когато си ´´мисля´´ вечер , а това е времето от успокояването на диванетата ,вече в леглата ,докато заспят ,и още малко...  ,  изведнъж, насред картините в съзнанието ми, се намесват едни апокалиптични  ,много плашещи ме ситуации,свързани все със семейството ми...преди съм ги имала, но след като открих вас, и книгите ,и се успокоих, и започнах да откривам себе си...изчезнаха!Сега се явяват  най-неочаквано за мен,и то в най- несвойствени моменти- когато приспивам децата не съм  се запритеснявала кой знае колко  newsm78
Какво ще кажете по въпроса ?

Защо не се опиташ някой път да доведеш до край картината- например:
нещо лошо става, умираш или на някой нещо му се случва..и после какво?
какви са причините? Как се чувстваш по време и след това?
  bouquet
Може това да те оттърси от проблема или просто да си отговориш на някой въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт