Тайната на дългата и здрава коса - 72

• 52 196
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Бира с таратор , този балсам е от Пикадили,нали?
http://www.piccadilly.bg/adv.php?open=296&town=3
Сподели отзиви след като го използваш  Peace

Ами не, от Санито в Тракия го взех...  Thinking

# 121
Ааа добре  Grinning Тези,които се интересуват поне да знаят,че ги има в Пикадили  Mr. Green Peace

# 122
Абе да ви попитам много трудно ли се отмива чесънче? щото оня ден толкова ми хареса маската че реших сега преди да тръгна за моренце да се оклепам пак едно хубаво и реших като ще е мацаница да е мацаница и си начуках и чесън две скилидки сложих вътре и се намазах току що. та се чудя довечера в автобуса дали много ще им осмърдя живота на хората?! Laughing

# 123
Ами сигурно тамън повече свободни места...  Joy

# 124
  • В полите на Пирин планина
Според мен изобщо не е било добре идея  Sick По време на морето често ще си мокриш косата, жега е  - ще се изпотиш и тогава най-вече ще се усеща миризмата... А самото отмиване - не знам - дано не ти се оплетат разни частички от чесъна из косата  newsm78

# 125
Ами тя щото е много дълга и аз попринцип си я мия два пъти иии се надявам че с повечко търкане частички няма да останат:( оф сега ме е яд  Laughing защо сте толкова убиващи на човек удоволствието че е направил нещо добро за косичката си Laughing ще видим де... ако някой ме усети ще твърдя че приятеля ми е потен и мръсен и ужасен и ще го натирям него Laughing

ми аз вече към половин час седя, дали да седя още или по-добре да ходя да я отмия смръднята? Cry

# 126
  • В полите на Пирин планина
Съжалявам, че ти попарих ентусиазЪма  Mr. Green ама от опит го казвам.
Ходи се мий, че да не се наложи да повториш до довечера  ooooh!

# 127
Ааа добре  Grinning Тези,които се интересуват поне да знаят,че ги има в Пикадили  Mr. Green Peace

Дааа, и доста по-евтино при това....  #2gunfire

# 128
Така ли? newsm78 Ти за колко си го взе?

# 129
такаа:) след три измивания, здраво търкане, много силно смърдящо балсамче и много зор си мислех че щетите нанесени от смръднята на трушия са сведени до минимум, нооо то туй чесъна било упорита работа cry така че преди да тръгна ще се мия пак Laughing нищо де, за друг път ще знам. И вас да ви предупредя - НИКАКВИ МАСКИ С ЧЕСЪН! особено преди път като мен Grinning

# 130
такаа:) след три измивания, здраво търкане, много силно смърдящо балсамче и много зор си мислех че щетите нанесени от смръднята на трушия са сведени до минимум, нооо то туй чесъна било упорита работа cry така че преди да тръгна ще се мия пак Laughing нищо де, за друг път ще знам. И вас да ви предупредя - НИКАКВИ МАСКИ С ЧЕСЪН! особено преди път като мен Grinning
Ееее, ти пък значи! Аз тъкмо свикнах с миризмата на салам КАМЧИЯ, която си нося близо седмица вече  Joy Дори етерично масло мента не я пребори, но се надявам при теб да има по голям успех с отмирисването  Hug
и аз ги гледах в Пикадили, с нетърпение чакам отзиви  Peace
Аз пък днес изпробвах шампоана за обем на Палмолив и съм доволна, още повече, че според Skin Deep пенителя му е безопасен thumbsup

# 131
Писана,Лекси се намира много близо до Мола.От мола като трагнеш посока Прослав,ще го видиш в дясно.

Дано те ориентирах Hug

# 132
Хайде и аз в темичката,от доста време знам за тази маска ,на кой ли не я препоръчах (без да съм я правила) и всеки остана доволен и днес реших и аз да я пробвам  Hug

# 133
Писана,Лекси се намира много близо до Мола.От мола като трагнеш посока Прослав,ще го видиш в дясно.

Дано те ориентирах Hug

Благодаря   bouquet

Аз тия дни съм само на зехтин. До нас имаше аптека, но я махнаха и аз все забравям, че трябва от друга аптека да си накупя масла  ooooh! като се сетя, вече съм вкъщи. Май ще ми трябва паметна бележка  Blush
Зехтинът добре ми се отразява , косата ми е доста лъскава  Flutter

# 134
Така ли? newsm78 Ти за колко си го взе?

За 7,60!!!  #Cussing out  Blush
Иначе балсамчето е много приятно и много по-различно като усещане (при нанасяне), мен ме изкефи.
Язък само, че имам 3 шампоана и не мога да си купя от същата серия сега.... Сигурно ще е готин...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт