На плажа, в парка, по поляни, забава е голяма с наш'те Юнски малчугани :)

• 15 948
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Кони, радвам се, че се отби най-накрая при нас! Страхотни са снимките! Много е хубава малката!

Колкото за думичките, Бобича още не прави смислени изречения, въпреки, че постоянно говори. Най ме кефи като казва пъче, което в превод значи пъпче. Сочи си пъпчето с пръст и много се забавлява.

И аз се чудя какво ще правим зимата, сега е по 10 часа навън понякога,  ще трябва да мятам куп пари по кафетата с детски кътове. Не го виждам да седне за повече от 3 минути и да си реди кубчета. Абсурд!

Иначе съня е същата драма, днес сме будни от 3  Sad Явно така ще е.

# 76
Здравейте,
страхотни сним4ици на де4ицата,направо да ги схрускам.

Ние днес бяхме само за малко навън 4е все вали и е хладно.Нямаме търпение ве4е да сме в БГ макар и за малко.Нашата Алекса също много приказва но засега само на 4ешки,бг разбира но малко надявам се покрай нашите сега да го понау4и.Все иска да ходи та днес както винаги я пускам да върви пък аз бутам коли4ката и да вземе наща да влезе в колбасарския магазин,разхожда са там,разглежда и хи4 не иска да си тръгва,та я оставих махнах и за 4ао и уж тръгвам та тръгна и тя.

Приятен ден на вси4ки.

# 77
Привет на всички
За играчките Марти е на вълна да разглежда албуми и книжки с животни иначе и той си играе с всякакви други неща но не и с играчките едно от любимите му занимания е да разрушава дръвчетата подредени под камината и даже понякога ги хапва  Mr. Green
За спането сутрин към 7.30-8.30 сме на линия понякога и по рано после спи кам 13.30 до 16.00 и вечер кам 21.30-22.00 е в хоризонтално положение
Септември и Марти тръгва на ясла, а аз се приготвям за бебчо вчера бях на преглед и имам малко разкритие и трябва да се пазя повечко поне да докарам до 9 месец но ще видим всичко е божа работа
Йо-йо е страшна с банския   love001
Снимките и на Кони и на Танитка са супер много са сладки  Hug
Приятен ден от нас и много усмивки

# 78
Привет и от нас...  Hug

Нашата фонтенела мисля, че се затвори още 4-5 месец май ...  Peace
Ох и аз скоро си мислех как ще я караме зимата - и аз като Инчето се сетих за кафета с детски кът... лошото е, че в повечето от тях се пуши ...  Outta Joint  И ние като всички останали за сега си играем с всичко друго, но не и с играчките , само дето пълня кошницата на количката с тях ...  Mr. Green дай и ключове, портмонето ми... все такива неща ...  Blush
За спането - както дойде, понякога спи сутринта понякога не, от 14 до 16 задължително .. Peace
_ALISA__ нашето е същото само, че е във формата на кола ...  Peace
Танитка приятно ви морецне и само хубави емоции ...  Wink

Момичета да ви питам може ли да давам мед? На мъжа техните се занимават с това и преди два дни извадиха хубав пресен мед, та си мислех може ли? Примерно в млякото една лъжичка, а?  newsm78

Ние днес се видяхме с мама SunnyBs показахме и всичките си номера...  Mr. Green Споменахме и за срещичка сега поне по хладно, може и не в морската ... желаещи?  newsm78
ето и една снимчица от нас в Морската:

Хайде лека и мека от нас ...  Hug

# 79
Разбира се, че може да се дава мед. Аз давам на Диди от няколко месеца. Слагам в моя чай и тя пие от него или пък си взема директно от лъжичката, а също така си хапва от моите овесени ядки с мед. Нейните не ги харесва сладки Crazy, но от моите хапва Joy

Хайде, лека нощ от нас!

# 80

Алиса  германците  колкото  и  да   си  правят  хубави  коли,  си  уважават  двойно  повече  природата и  използват  всяка  свободна  минута  да  прекарат  навън  в  спорт  
Мая, май най-много уважават  биричката германците. Поне по външния им вид не личи да са много спортна нация  Wink  Mr. Green Преди време работих в една немска фирма за обработка на дрехи. Еми няма да ви казвам какви панталони се изнасяха за Германия - аз ще вляза не два, ами три пъти в тях.
 Laughing  така  е  ,и  биричката  си  я  уважават,но   за  тези  от  тях  които  я  консумират  по  редовно...ми  май  са  с  по  едър  кокал  Joy ,  въпреки  това  пак  си  карат  колелета,бе  важно  е  да  им  прави  удоволствие....,  а  аз   нали  съм   си  блейка (или  по  скоро  внимавам  прекалено  много  Зара  да  не  направи  някоя  беля)  не   съм  забелязала  колко  много   такива  колички  наистина  има  покрай  нас само  днес  видях  3   Crazy   , та  ви  благодаря  че   ми   ги  показахте  момичета  Joy Hug  
Зара  от  около  два  месеца   спи  само  веднъж  на  ден,  но  рекорда    и  са   два  часа ,обикновено  за   час   час  и  20   минути   се  е  наспала, това  което  мога  да  свърша   от  къщната  работа  така  и  не  се  вижда,но  все  пак  свършвам  нещо , а  сегашните  зъби  които  избиват  не  я  тормозят  силно  но  често  не  е  на  кеф( слава  Богу   винаги  номера  с  каде  е..... минава ,  чуе  ли   този  въпрос  и  няма  значение  какво  търсим  винаги  ми  носи  някоя   книжка  Mr. Green  и  е  забравила) ....  за  думичките  вече  вика  Спайки  като  ТайтИиИ   като   е  гладна  казва  вече  папа   а  не  мама  ,  за  млекцето  си  казва  етце  за  вода  да-те(от  данке  Joy)  аз  на  яве  съм Маей (от  Майче) на  сън  като  бълнува  съм  си  Маааа , като  игри  новото  е  да  даваме  на  Спайки  консерва  в  друга паничка  до  него  като той вече  яде ,прахосмукачката  е  на  почит  с  бууууууууу,даже  видя  кашона  и  позна  че  е  нейния  имаме  и  бебешки  пъзел  при  който  задължително  и  помагам  , и  като  не   внимавам  тя  ми  показва  къде  трябва  да  сложа  фигурката  точно с  маниера с който  аз  съм  и  го  показала   Heart Eyes ,и  накрая  да  бута  топката  си  под  леглото  и  да  ми  казва  че  е  там  за  да  И  я  извадя,  и  като  я  вземе  пак  я  бута  там  и  пак  ми  казва  че  има  работа  за  мене  Joy , често  се   дупим  под  леглото, та  познайте  къде  най  -редовно  се  прахосмуче  вече  Joy ,а  да  и  въздушни  целувки  раздаваме  вече  на  хората, докато  преди  само  им  махахме 

Последния  път  с  ваксинация  така  се   надявах  наистина  да  е  последен  но  уви ,утре  е  последния ( след  това  вече  на  5  години) дано   да  мине  леко   Praynig

П.П.  да  са  ни  здравички  слънчевите   дечица    lovekiss

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 00:45 от Мaya

# 81
Аз също давам мед от 1-2 месеца. А на теб, Фокси, щом ти е сигурно производството, още по-добре.

# 82
да се включа на бързо, докато Митачето е в разрушителна фаза и си играе на масичката с инструментите  Crazy

Всички дечица са направо невероятни  Hug големи сладури  Hug да ги нагушкате и нацелувате мнооооооогооо  Heart Eyes

За детските центрове, точно тази седмица се замислих за тях. Ами пак го заведох в един и там детето се огледа (както и аз hahaha не бях ходила в него от година и нещо, тогава водих племенника си) и имаше точно няколко неща, които ги няма в нас, съответно защото няма място или съм решила, че сега не е момента за тях (пързалка с топки, а топки мислех да купувам, но се спрях, защото си представих как ще ги събирам от всякъде, къщичка или палатка, конструктор на който не обръща внимание и количка за кукли  Crazy), а и още нещо няма в нас - още деца с които да си играе, но това живот и здраве ще се промени  Wink  Praynig
*RedFox*, детските центрове, които съм посещавала имат напълно изолирано място за пушене, където си пият кафето  Peace

Вечер моите мъже си излизат по мъжки, пеша, без количката, дори не ме канят с тях  Crossing Arms ходят къде ходят и пак при мен се връщат  hahaha

Митачето си играе сам, не ме търси много за компания Sunglasses лежа си и от време на време идва и ми носи някоя играчка  Heart Eyes

тук имаше 2 снимки, но не са предизвикали коментари  Peace

Хубав и спокоен ден ви желаем  Hug

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 21:24 от rallii

# 83
Здравейте  Hug

Рали ,да го нацелуваш Митачето ,колко е замислен само  Laughing

ФОкси,Алекс се изрина от мед( свеки му беше дала,въпреки моята забрана) и го заведох на доктор.Казаха че е алергия ...И сега незнам кога ще давам мед....  Tired

ние вчера се завърнахме от нощния риболов,беше много хубаво...хапване ,пийване ,абе супер купонче беше .Алекс много е слушал майка ми ,не е плакал и аз съм много щастлива,защото пак ще мога да и го оставям  Wink

хайде отивам да готвя  Whistling

# 84
Ехо, ето ме и мен след 100 години  Blush
Много хубави снимчици на малките маймунки  Heart Eyes!

Моето мишле също вече стана и ме прави на маймунка  Crazy - катери се навсякъде, отваря, рови, хитрее и не се спира!

Игре си също най-вече с НЕиграчки - вади вички мокри кърпи от пакета, също като Йойо мъкне бутилки, при това се опитва да носи и такива по 1.5л, пише по клавиатуврата, даже търсачката на гугъл отваря случайно и пише в нея  hahaha

За килограмите - Ина още няма 8кг, така че да не съм ви чула да се оплаквате  Wink
Аз обаче вече въобще не се тревожа - живо, здраво и енергично мъниче е и това е най-важното аз мен, а теглото - ще порастне.

Офи - завиждам благородно за пекарната, и аз искаааам!

Най ме кефи като казва пъче, което в превод значи пъпче.
Инче, Ина също казва пъпче - "пъка" и знае къде е  Wink

Цикъл имам от януари въпреки, че кърмя почти непрекъснато, особено нощем. Затова пък е много нередовен, което ме ядосва - не съм свикнала да е така  ooooh!

Стискам палци на всички бременеещи мами  Hug

Ето и няколко снимчици на Ина от вилата:

с бутилката  Laughing                                                                              

с момченцето на кумците ни

с таааааати  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 15:49 от mishlence_

# 85
Привет;
за меда - можело след 12 месеца, ако детето не е предразположено към алергии - няма проблем; ако си има алергия... и на 4 години да дадем, пак ще си направи реакцията; то както всяко нещо; Пантерке, лошо, че Алекс е направил алергия, сега вероятно трябва да се консултираш със специалист, за да каже дали и кога да даваш пак; Аз днес опекох овесено-сусамени бисквити с мед! Супер лесни и вкусни, ама ги поизгорих, та станаха твърди, да видим Митко дали ще ги хареса. Следващия път ще станат още по-успешни... чудна алтернатива на купешките гризалки Wink

Тук са отворили детски клуб (кафене), днес отивам да го прослушам, да видим как ще е.

# 86
 ooooh! Смогнах да ви дочета, но сили нямам да пиша...
  bouquet за всички мамчета и бебчета.
Ние сме добре, проходихме и белите са ни силната страна, не му спира устата - все нещо има да каже (като бати и тати) зъби ни мъчат, но ще го преживеем и това... Поуспокоих се защото един доктор ортопед от МЦ "Детско здрве" ни каза, че ни е късо ахилесовото сухожилие, което води до операция, но др. Драганов отрече това и каза че си е супер нормален и няма място за притеснение. Ако е късо сухожилието той няма да може да стъпва на цяло стъпало. Проблема му беше че замята едното краче като ходи, но според Драганов това е остатък от проходилката - за което човека си ме предупреди да не го слагам, ама аз  ooooh!. Макар и за малко, но....
Това е от нас, сега ме тресът предучилищни трески - днес раница купихме на баткото bowuu newsm51 целувчици и ще гледам да не ви изпускам пак за толкова дълго време.

# 87
Днеска всички в неплатена  Naughty Crazy

Ивко пак е болен и пак е на АБ  Sad  понеже чувал хрипове докторът и каза че ако не е бронхит щяло да стане. Незнам вие какво мислите но за от декември досега 5ти път пием антибиотик или детето не си играе и винаги сериозно се разболява или докторът ми е за смяна- а уж е частен не ходим при педи защото не обръща внимание..
Другото е сополи ама много  ooooh! неможе да диша милото и давам Виброцил- та исках да ви питам някоя чувал ли е че се слага ампулка гентамицин в него за сгъстяване на секрета, лекар го предписвал на моя приятелка но не помни колко точно се слага, а определено не ми се занимава да звъня пак на лекаря че той такива чужди съвети не признава и ще каже че неможе .И с температура ще се запишем вчера 38,5, а днес няма  Thinking какъв е тоя шантав вирус незнам, но ако още веднъж се разболее Иво до края на есента поне ... ще откача- то какво ми остава.  Sad

А и дайте съвет за някакъв имуностимулатор по добър, на нас ни изписаха изопринозин на схема за есента обаче много е горчив и го повръща .

ves_77 щастливи предучилищни мигове с баткото  bouquet  наща е далеч  Mr. Green

# 88
_ALISA_, много лошо това с Ивко. Единствено мога да те посъветвам да отидеш и при друг лекар, и да чуеш той какво ще ти каже. Не казвай какво са ти изписвали, иди все едно за пръв път, за да чуеш непредубедено мнение. Към антибиотиците хората развиваме резистентност в един момент, и това често приемане на лекарства не е никак хубаво - в един момент ще спрат да помагат. Потърси второ мнение. Аз лично ако чуя нешо, което не ми допада, отивам моментално при втори лекар. За справка. Не виждам вреда в това  Peace
Дано се оправя момчето ти бързо! Иначе, имуностимулатор незнам; прочети нещо за цялостно каляване на детето, все още е малък и податлив на такива неща Simple Smile  Аз незнам дали е правилно, това, което правя, като държа бебето голо след къпане, и че ходи бос постоянно, и че седи по гащета на плочките, и че спи на плажа без палатка... но засега поне ми е здравичък, и в сравнение с останалите ни другарчета е изпил най-малко лекарства, затова продължавам така, пък кой каквото иска да ми казва  Mr. Green

Хайде поздрави!

# 89
Алиса, да ти кажа от личен опит как се справихме ние със сополите - само с клеева тинктура. Peace Разтворих 10ина капки в 150 гр. водичка, а може и сокче, понеже имат лек вкус на лекарство и може да не ги хареса. След две такива дозички на Йойо й пресъхнаха сополките. До колкото знам може и директно да се капе в нослето, но незнам по колко капчици, а и както казах, може да не им хареса вкуса. Опитай ако искаш, на мен ми го препоръчаха други мами и ето сега се присъединявам в подкрепа на положителния ефект от тях. Peace За кашлицата незнам какво да те посъветвам, ако искате наистина отидете и на друг лекар. Дали няма нещо хомеопатично, което да помогне.. Thinking Йоана като кашляше й изписаха един сироп Стодал, ама незнам за какви точно инфекции се изписва. По-добре нека го види още един специалист.
И аз по принцип съм ЗА каляването и гледам да не се фтелясвам покрай това колко е облечено или съблечено детето. Wink Е, не я оставям да ходи боса по улицата, но и се опитвам да не я пазя чак толкова. Досега не е пила АБ, да чукам на дърво. Но според мен и кърмата има значение - пази ми я! Heart Eyes От няколко седмици й купувам портокали и й правя фрешове - хем витамини, хем натурално и без разни екстри. Mr. Green Много ги харесва и изпива на един дъх. Още лимони със водичката или пък киви за витамин Ц, пак си е един вид защитно и подсилващо организма. А може и направо ампулки вит.Ц, и такива давах по време на кашлицата и сополите.
Стискаме палци и го гушкаме силно Ивчо - бързо да се оправя!! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт