Отговори
# 180
  • Sofia
Привет!

Честит рожден ден на Алекс и месечинка на сладката Ева! Големи да пораснат за радост на мам и тати!
И подаръците:

за Алекс

И за Евчето

Ужасното НОИ пак нищо не са ми превели, нооооо тати одобри покупките и финансира мероприятието Simple Smile Така че , вътре сме! Моля някой да ми прати сметката на НАдето на лични за да мога утре да преведа паричките.
Наде, утре много ли е късно? Дано не е! Praynig

Аз утре не знам дали ще се класирам за южния парк, но ако не успея, ще свикам една срещичка пред Народния тия дни Simple Smile Какво ще кажете? Въпреки, че много ми се вижда със Силвето, Маринчето и другите мами, които се виждат в южния....Как да ги примамим пред Народния  newsm78

Нещо Десика ми се губи. Някой знае ли нещо, защото ако не, утре ще й звъня да я видя как е.

Много  Hug на всички! Отивам да припадна, днес обиколих цяла София...

# 181
Яна да ти е жив и здрав Алекс,много да слуша и радва мама и тати Hug

# 182
Eййййй сватя телепатия ли имаме Crazyайде ела утре,после ще те закарам.
честита месечинка на Ева,да е жива и здрава и много да радва мама и тати

Теди ти не беше ли пуснала оня ден и една друга торта за на Ева половин годинката или аз тотално взех да халюцинирам Crazy newsm78
опс поправка то било на Ема тортата от Виви Embarassed smile3538

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 21:30 от alximika

# 183
  • София
И аз ще дойдаааааааааа! Simple Smile

Коте, вземи девятката или двойката до нас и после ще ходим заедно към Южния! Simple Smile

Пращам ти сметката на Надя.

Много неприятно това за Елфитка, я брой се - преброй се кой е пратил пари. Ние с Котето пратихме.

# 184
и аз пратих в четвъртък,даже написах ''алхимика'' и мацката в банаката ме гледа странно.

# 185
  • София
ЧРД на Алекс - сладък и много   bouquet за неговата мама, която прави добро не само за своите ми и за нашите деца  Heart Eyes
Честита месечинка и на Ева  Hug

На Елфи майка ми е превела пари вече не помня кога  Peace

За утре аз ще тръгна към 9:30 най-рано, че да изпусна навалицата по транспорта. До парка имам час път. Няма много да се бавя обаче.. Ще я нахраня веднъж там и после лека полека ще потегляме наобратно Simple Smile

Коте, и аз много се чудя къде изчезна Десика, но нали щяха в Испания да ходят... реших че са заминали... Звънни й наистина  Peace

толо, аз едната опаковка я обещах на Дидето, че Зари много я мъчели нейните зъбки, пък аз нали 2 опаковки поръчах Simple Smile
Много ти благодаря за доктора   bouquet, утре ще се обаждам да записвам час.

Обявявам КРАЙ НА ПОРЪЧКИТЕ, утре който има да превежда пари да превежда /мисля ако е сутринта, следобед ще са налични и ще правя поръчка/

Сутринта ще пусна окончателен списък с нещата - кой какво има Simple Smile

Лека ви нощ!

# 186
утре който има да превежда пари да превежда /мисля ако е сутринта, следобед ще са налични и ще правя поръчка/

Ако се превежда в банката, където е сметката ти може би ще са налични. Оня ден превеждах от сметка в сметка в 2 различни банки/ направих превода в 14 и 20 и ми казаха, че по  сметката в др банка ще са  към 11:30 на др ден Peace/
Честито на малките и големите рожденици днес! Весело и щастливо детсво! newsm18 newsm59  bigdance2 Tada
Теди мн красива и апетитна торта newsm22

# 187
Ей момичета аз съм в шок,днес на Джуличка(така и е ника)сигурно сте я срешали тя е редовна,някакъв изрод е забил в крачето на средното и дете= инжекция с неизяснен до сега състав Shockedужас дано да не е нещо страшно има тема в майки бъдещи и настоящи.

Десика я няма,и Ивето нещо се загуби newsm78 лиосват ми  дългите и фермани Laughing

# 188
И аз на Елфитка й дадох паричките на ръка-100лв. за двете стаи.Нейното мъжле е свидетел,както и Таничка Mr. Green

Леко похвалване от моя страна..ама не се сдържам...Едни познати ни подариха легълцето на своето, вече 13 годишно дете, и днес направихме леко разместване вкъщи,за да го нагласим както трябва.Та от тази вечер Гошко ще си спи в собствено легълце,а не на дивана,с накачорени около него куп неща и столове,за да не пада...То не че е кой знае какво,но аз съм много щастлива,че и двете ми бебчета вече си спят в бебешки легълца Heart Eyes Е,мама ще се помъчи още поне половин година свита на геврек,на широк 2 педи диван,ама здраве да е.Изкарах половин година,още толкова ще издържа...Пък дано някой ден да се съберем всички заедно в спалнята и спим цяяяяяла нощ,без да ни болят кокалите и без да ревем Crazy ...
Та така...за пореден път се убеждавам каква късметлийка съм в тоя мой скромен животец..Толкова много хора ни подариха все по нещо ,макар и употребявано, за бебетата..Дадоха ни и проходилка,която утре татито ще чисти /той прояви голям мерак/. Късметлийка съм и защото открих такива хора като вас Hug Няма да пиша фермани и да се повтарям....Вие си знаете...И Тонита,дано не ме разбереш погрешно /тона ми изобщо не е заядлив в момента Naughty/,но аз не мисля,че има нещо лошо в това детето ти да носи дрешки от друго бебе.За мен всяко едно такова нещо е добре дошло...Естествено това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.Наистина всяка майка решава най-добре кое е добро за детето й и кое не..

Тази вечер видях половината резултат от усилията ми да ви зарадвам с нещо,макар и мъничко.Резултатът е супер Peace ..засега.Очаква ме обаче още малко работа и дано не сгумнясам нещата /с извинение/ Blush
Аз съм толкова загубена патка,че няма накъде повече... ooooh!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС!!!

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 22:50 от foxy81

# 189
Хайде да пожелая лека нощ от нас - Гоги вече спинка, а аз малко се ровя из нета, че имам да наваксвам  Party

Само да ви кажа, че и Гоги днес падна от спалнята, а аз бях на една ръка разстояние, обърнах се да му извадя дрешки и чух само едно туп и дори не си спомням дали падна на главата си, така се изплаших  ooooh! Като падна не изрева, а след секунда някъде започна, няма червено, няма отоци и цицини, мерихме температурата - няма, контактен е, усмихва се, ох, мале, много е гаднооооо  smile3511 newsm45 Дано му няма нищо на детенцето  Praynig

Честит Рожден Ден на Алекс на Яна! Да ви е жив и здрав, както той, така и Дими   bigdance2 Между другото разгледах всичките папки със снимки и благородно ти завидях  Hug

# 190
  • Sofia
Ей момичета аз съм в шок,днес на Джуличка(така и е ника)сигурно сте я срешали тя е редовна,някакъв изрод е забил в крачето на средното и дете= инжекция с неизяснен до сега състав Shockedужас дано да не е нещо страшно има тема в майки бъдещи и настоящи.

Леелее! Ужас! Ужас! Толкова ме е страх от такива неща! Направо ми прилоша Sad И без това сънувам чат-пат, че ми крадат бебето и като се събудя нямам въздух за дишане, а сега и това  ooooh!

Гери,  Hug Дано му няма нищо на сладкия Гогич! Ама нали казваш, че е добре, най-вероятно само се е уплашил.  Praynig

Хайде, отивам да спя... Направо ме е страх да си легна сега...Sad

# 191
И Тонита,дано не ме разбереш погрешно /тона ми изобщо не е заядлив в момента Naughty/,но аз не мисля,че има нещо лошо в това детето ти да носи дрешки от друго бебе.За мен всяко едно такова нещо е добре дошло...Естествено това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.Наистина всяка майка решава най-добре кое е добро за детето й и кое не..
Аз искрено се възхищавам на Маги Малеева, обичах я като тенисистка, продължавам да й се радвам и като се отказа. Има принципи жената, спазва си ги Peace
Аз съм изключително благодарна на няколко момичета, които ми дадоха дрешки за Симона, носим си ги с кеф, една от тях пише и във форума, от Германия колет ми прати като разбра, че съм бременна.
Количката ни също е дадена,  от по-скъпите неща сме си купували само легълцето, а тя пък си спинка всяка нощ там.
Изобщо не страдам от комплекси, че някои от дрешките  ни са ползвани.

# 192
Моите парички са ги превели в петък на обяд, от клон на Сибанк и на основание са написали Dessie83.
Аз предлагам Елфитка да напише списък, както е при нея и така, който не е превеждал, а пък го има в списъка ще си каже.
Може някоя мама, назад в темите да е написала, че няма да идва, но да е забравила да пусне ЛС.

# 193
  • Пловдив
Това е списъка на срещата

1 Деси06-1 двойна стая само за събота
2 Фокси-2 двойни стаи само за събота
3 Гея-1 двойна стая от петък
4 wondertedy07-1 двойна стая от петък
5 Карбо-1 двойна стая от петък
6 Алхимика-1 двойна стая за събота и неделя
7 Деси83-1двойна стая от петък
8 Мама Пети-1 двойна стая само за събота
9 Котето+Атмосферчето-1 двойна стая от петък
10 Iva angel-1 двойна стая от петък
11 Пис-1 двойна стая само за събота
12Десика-1 двойна стая от петък
13Дидерончо-1 двойна стая от петък
14 Елфита-1 двойна стая от петък
15 Зитка-1 двойна стая от петък
16 Дането 22-1 двойна стая само за събота
17 приятелката на wondertedy071 двойна стая от петък

# 194
Наде, какво стана? Да пращам ли парите за новите неща към поръчката? Добави ли ги?  newsm78  И мерси за гелчето, скоро ще си го взема и ще го платя! Благодаря!  Hug

Елфи, аз във вторник ти преведох паричките, пазя си бележката! Трябва да са пристигнали при теб!  Peace

Аз утре не мога да дойда на срещата, защото сме на консултация! А тя е в 14,20 ч в Люлин, та нито сутринта мога, нито следобед, целият ден ми се проваля!  ooooh!

Алхимиче, ужас! Мисля, че преди година имаше такъв случай и се оказа, че са й били нещо безвредно, но искали от семейството много пари за противоотрова! Изнудвали са ги!  #Cussing out

Лека и поспалива нощ от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт